Mirek Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 stanoviště záchranářů na závodech horských kol. jednou jsem byl v nejmenované automobilce na brigádě a pan mistr nám tenkrát říkal, že z každého nářadí se postupem času stává kladivo, jen by mě nenapadlo, že u lékařů to platí taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 (upraveno) Podání historických událostí formou stravitelnou pro FB-generaci náctiletých Upraveno 29. května 2013 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Hmm tak ne, ten obrázek je po zmenšení nečitelnýtož jinak:http://img.izismile.com/img/img5/20121124/640/if_wwii_was_a_facebook_news_feed_it_would_read_something_like_this_640_high_02.jpghttp://matthewleeb.writerfolio.com/attachments/19285.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Jdu dnes ráno do práce po nábřeží, spatřil jsem topícího se cikána.Zoufale se snažil udržet nad vodou přestože měl kolem těla omotanýukradený měděný kabel. Spolu s ním zápasil se živlem i jeho asi desetiletý syn, který měl nazádech přivázané ukradené kolo od automobilu. Bylo mi jasné, že pokud brzy nepřijde pomoc, tak určitě utonou oba. Jako zodpovědný občan ČR, který nesnáší slepý rasizmus jsem událostneprodleně oznámil :1. městské policii2. hasičům3. záchranné službě Jsou čtyři hodiny odpoledne. Oba utonuli a já se nemohu zbavit pocitu,že jsem zbytečně vyhodil peníze za tři......... poštovní známky Nestydis se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Dangerous job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Američan, Francouz a Čech jsou v pekle. Američan si potřebuje zavolat. Zeptá se Satana, zda si může zavolat do Ameriky. Může. Hovor trvá 5 minut. Satan řekne Amikovi, že to stojí 4000 dolarů a ten zaplatí.Také Francouz chce volat do Francie. Může. Hovor trvá 5 minut. Satan mu řekne že to stojí 4000 eur a ten zaplatí. Potom si zavolá Čech do Česka, trvá to 5 min. Potom se zeptá Satana kolik to bude stát. Satan: "1 euro. " Čech: "Tak málo? "Satan: "Víte, z pekla do pekla, to je místní hovor." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Je to rebel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Zase jeden prima youtube klip. Útok na Katku a Jindru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Zase jeden prima youtube klip. Útok na Katku a Jindru: Říkal jsem si, že to vydržím 30 s, uběhlo 19 s a jdu blejt ty voe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tak to je hnus velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) Zase jeden prima youtube klip. Útok na Katku a Jindru: jj, už tu proběhnul, víc než výživný. Proti nim jsou Katka s Jindrou slavíci. Upraveno 30. května 2013 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 karel.JPGTakhle nějak bude letos nejspíš vypadat při vystoupení na Rock for people. V dnešním rozhovoru říkal, že má připravenou jednu část oděvu, aby zapadl....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Zase jeden prima youtube klip. Útok na Katku a Jindru: Tak to je pecka. Přišel jsem unavený z práce, ale tohle mi vrátilo chuť do života. Spojení světa motorek, moderní hudby a šťastných, pohybově nadaných, mladých lidí s lehce erotickým podtextem ... . Moc díky, už si to pouštím potřetí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Moc díky, už si to pouštím potřetí . Ještě 2x a seš v Guinessově knize rekordů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) Ještě 2x a seš v Guinessově knize rekordů...To neprojde, protože 4x je smrtelná dávka Upraveno 30. května 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 NERO, až tvůj příhodný komentář tomu dodal tu pověstnou třešničku... :-)Jdu si to pustit ještě jednou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Panenka skákavá to je klip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tak to je pecka. Přišel jsem unavený z práce, ale tohle mi vrátilo chuť do života. Spojení světa motorek, moderní hudby a šťastných, pohybově nadaných, mladých lidí s lehce erotickým podtextem ... . Moc díky, už si to pouštím potřetí .Teď jsem přišel z práce venku v horách, kde celý den lilo jako z konve a kde nemám telef signál do malého horského nic moc hotelu, kde nemám telef signál, tak jsem si aspoň vlez na chmag a tady tohle - tak se holt aspoň půjdu společensky unavit, jinak to dneska už nevydýchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky