sureshot Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 duke ta historia je super! kde je link na web?
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) http://historje.tumblr.com/ To je úplně geniální, dý kiĎugze065. Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem Zmizík
mondeo2 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Něco je špatně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Ještě že si strojvedoucí všiml nízké výšky podjezdu a včas zabrzdil!
gougy Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Ještě že si strojvedoucí všiml nízké výšky podjezdu a včas zabrzdil!Je to frajer!
PNS Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 ...není to fotomontáž?Taky mě to napadlo, ale nemyslím. Pro sichr jsem trochu googlil a taky slušnej oddíl!
gougy Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Hodím sem taky něco z Oprasku, Chronomagopozitivního"Ciwe ta zmrt tam" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Není tohle to domácí samovyšetření, to by nebylo špatný, řeknu mladý ať pozve kamarádky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Z facebooku: Šel jsem se svým 60-tiletým otcem koupit nové boty. Z běhání po obchodechjsme vyhládli a rozhodli se zajít do restaurace najíst. U stolu jsemzpozoroval, že otec nemůže spustit oči z vedle sedící dívky.Měla vysoko natupírovaného kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červenaa modra.Kdykoliv k němu dívka obrátila oči, viděla, že na ni stále civí a když užtoho měla dost, tak se ho sarkasticky zeptala:"Co máš za problém, dědo? Tys v životě neudělal nic divokýho!?"Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl sousto, co jsem měl v puse,aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo. Otec nezklamal a s důstojným klidema bez mrknutí oka odvětil: "Jedenkrát v životě jsem si vzal drogu a pakpřefiknul páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš moje dcera?"
Tomas_2002 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Něco pro golfisty Tý jo....a my máme na demontáž komplet motoru asi 8 normohodin
Ondoni Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Tý jo....a my máme na demontáž komplet motoru asi 8 normohodin Jenže tohle je dementáž, na tu jsou jiné tabulky
SCIFI Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Tý jo....a my máme na demontáž komplet motoru asi 8 normohodin nebyl to jen nárazník a chladič?
Tomas_2002 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 nebyl to jen nárazník a chladič? To netuším :-) Vycházel jsem z toho, že jedná o tento dnes již oblíbený sport
Duke650 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Dilema: závidět jí tu hru na kytaru nebo ty jiné přednosti ?http://www.stream.cz/video/832468-ac-dc-si-proste-zamilujete
JR_2010 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Jó, to bejvaly časy, když ženská měla v kuchyni jen kamna, jen doufám, že nebudou brzy na trhu vyhřejvaný hajzly, protože je mi jasný, kde pak budou ty jídla z myčky uchovávat, než se vrátí táta z práce... http://www.novinky.cz/zena/zdravi/311809-vareni-v-mycce-na-nadobi-nejnovejsi-fenomen-v-priprave-jidla.html
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Jó, to bejvaly časy, když ženská měla v kuchyni jen kamna, jen doufám, že nebudou brzy na trhu vyhřejvaný hajzly, protože je mi jasný, kde pak budou ty jídla z myčky uchovávat, než se vrátí táta z práce... http://www.novinky.cz/zena/zdravi/311809-vareni-v-mycce-na-nadobi-nejnovejsi-fenomen-v-priprave-jidla.html Mezi námi větší pí...nu jsem nečet, dobrá je dizkuse pod článkem...............
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Jak na Alzáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky