mondeo2 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Manželka utrpěla silné popáleniny v obličeji. Protože byla hrozně hubená, nebylo možné vzít jí na těle kůži k transplantaci. Doktor nakonec požádal manžela, aby se dárcem stal on. Jak víte, nejčastěji se k transplantacím bere kůže ze sedací části těla. Doktor proto požádal manžela, aby zachoval naprostou mlčenlivost. Operace se povedla a manželka vypadala snad ješte lépe než před nehodou. Všichni ji obdivovali a ona se chtěla odvděčit manželovi: Drahý, chci Ti poděkovat, žes tohle pro mně udělal. Ale neznám způsob, kterým bych Ti to mohla splatit. Tím se, miláčku, vůbec netrap. Pro mně je odměnou už to, když přijde tvoje maminka a políbí tě na tvář. Jedou dva kluci na motorce se sajdkárou a po chvilce jízdy je jednomu hrozná zima, tak mu ten druhej poradí, aby si dal bundu zapínáním dozadu, že mu tam nebude foukat. On to udělá a spokojeně jedou dál. V tom se tomu na motorce zdá, že je nějak lehkej a zjistí, že ztratil spolujezdce. Vrátí se o pár kilometrů zpátky a tam leží kamarád obklopený davem čumilů. Motorkář osloví člověka, který byl u toho a ten mu říká: Když jsme ho našli, byl ještě živej, ale to otočení hlavy zpátky nepřežil. Přijde cikan domů a nechá si seřadit rodinu od nejmladšího až po manželku,a povída: TAKŽE RODINO tady v ruce mám vajíčko,z toho vajíčka se vylíhne kuřátko,z toho kuřátka vyroste slepička no a ta slepička snese další vajíčka a z nich budou kuřátka a pak slepičky,no a až toho bude hodně,odnesu to na trh a vyměním je za prasátko to prasátko vykrmíme,pak ho zabijeme a budou jítrnice,jelítka,tlačenka a najednou vyskoči a tomu nejmladšímu synovi napáli dělo,a manželka říka hej Dežo a to si udělal proč?No už vidím to hovado jak to žere bez chleba!
mondeo2 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 F.No tý kráso to je moc,to snad ani nejde ne..........co to je, myslím, že jsem zablokovanej na celej večer.
F.B. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Je to riadne peklo, nechcel by som ho stretnúť vonku v "takom nečase" F.
marosh Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Je to riadne peklo, nechcel by som ho stretnúť vonku v "takom nečase" F. Hej, u zvonkof...
Klotzman Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 The reason why cats lie on keyboards nowadays
hufnor Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Jeden krásně podzimní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 F. zablokujeTi more dýchanie a vo 12 tam ležíš, padněš na zem a vajca sa ti rozbijů J
bandicoot Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Jeden krásně podzimní.Hehe, až na to "Dracarys".
F.B. Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 No tý kráso to je moc,to snad ani nejde ne..........co to je, myslím, že jsem zablokovanej na celej večer. Joo - mariňácíí jsou pašácíí. Hej, u zvonkof... zablokujeTi more dýchanie a vo 12 tam ležíš, padněš na zem a vajca sa ti rozbijů J FeBe - to je fasa! Dnes jsem byl 12h v práci a toto mě pomohlo. Rado sa stalo, "borci" z SK vedia pobaviť Bola tam i dvojka, ale už je to také slabšie..."borec" sa v prvom dieli zrejme vystrieľal :-) F.
IzTaPa Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Submarine Appears on a Milan Streethttp://www.businessinsider.com/submarine-appears-on-milan-street-2013-10?nr_email_referer=1&utm_source=Triggermail&utm_medium=email&utm_content=emailshare
sibirnaya Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 to je mazec, nejlepsi je ten rozhovor s kapitanem
gougy Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Výborný reklamní nápad, už dlouho jsem něco tak povedeného neviděl (za ty peníze se dostat do spousty TV kanálů, sociálních sítí, dokonce i na Chronomag, to je fakt nářez )
sibirnaya Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 su zvedavej, kdy se to objevi na nove
simon_magus Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 su zvedavej, kdy se to objevi na nove v unoru ... a bude to reportaz z Ostravy
Návštěvník Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 když se tak dívám na předvolební debaty, tak se někteří možní inspirovali
vraby Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 to je novinka ! http://www.novinky.cz/ekonomika/314989-romu-bez-prace-vyrazne-pribyva.html
Doporučené příspěvky