NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 já jsem ve zmatku takřka denně, takže na to zapomínám stabilně ... možná recept, jak si vyčistit hlavu a zaneřádit si ji něčím jiným ... to je ale blbost
StefanM Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Vidláci z vesnice vs. trotlové z města Video nic moc, ale epická diskuze pod videem - půlka národa se hádá, kde je to lepší a srdnatě to své obhajuje a druhá půlka se věnuje kozám ( na konci se objeví hezká a obdařená slečna! ) "ty krávo co to je za princeznu na konci", "Už jenom kvůli těm krásnejm kozám je dobře, že to vzniklo", "Ty vole ty kozy!!! ? Ona je celá parádí... Ale TY KOZY!!!!! ? ? A ještě se mi na tom videu moc líbí TY KOZY!!!! ? ? ?"
Rodkopf Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 "ty krávo co to je za princeznu na konci", "Už jenom kvůli těm krásnejm kozám je dobře, že to vzniklo", "Ty vole ty kozy!!! ? Ona je celá parádí... Ale TY KOZY!!!!! ? ? A ještě se mi na tom videu moc líbí TY KOZY!!!! ? ? ?" Ještě tohle to zabilo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4uyPkAa0xYA Tohle mě celkem dostalo
Návštěvník Matiniela Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aivl8Qdr8Sg
Adam G. Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Taky něco přihodím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Tak ta slečna má velkej potenciál mohla by ještě něco natočit,,kdo to je:?Vidláci z vesnice vs. trotlové z města Video nic moc, ale epická diskuze pod videem - půlka národa se hádá, kde je to lepší a srdnatě to své obhajuje a druhá půlka se věnuje kozám ( na konci se objeví hezká a obdařená slečna! )
VitekB Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Tak ta slečna má velkej potenciál mohla by ještě něco natočit,,kdo to je:?Slečnu neznám, ale přeji veselé stalkování
spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Slečnu neznám, ale přeji veselé stalkování i toto stačí,jdu nažhavit google
Ondoni Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Máte problém sbalit babu? David vám poradí...
Georf Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Něco na pondělek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Zneškodňování miny kladivem...? Proč ne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky