Návštěvník Matiniela Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Bojíte se, že zemřete sami? Staňte se řidičem autobusu! Kluk se ptá dívky: ?Máš ráda přírodu?? ?Ne?? ?Ani se ti nedivím, po tom, co ti udělala??
rolas Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 První žena na Měsíci:- Houstone, máme problém!- Co?- Ale nic, nech to být.- Co se stalo?- Nic...- Tak mi to řekni.- Ne.
odjinud Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Tohle mě rozsekalo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M10 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Tak na konci jsem se rozesmál tak, jako už dlouho ne . Však čtěte (z Blesku) ?Teď už nebudu Žito 44, ale Žito 45. Číslovku dám pryč, a tak zůstanu prostě jen Žito,? řekl zpěvák. Ten má v současnosti zálibu v různých kejklích a iluzích. Vytvořil si totiž seznam sedmi úkolů, které musí splnit. Ty představují prý sedm nových divů světa. Jejich plnění bude dokumentovat a při každém z nich se setká s jedním z patronů.Tři úkoly má již splněné, čtyři mu ještě zbývají. A co se stane, když všech sedm bodl zvládne? ?Už jsem nad tím přemýšlel. Možná budu Obilí,? dodal.
323GT Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 docela nakažlivé Tak v hodně vzdálené budoucnosti se na trase F počítá se stanicí Bohnice... Viz http://www.metroweb.cz/metro/metro-rozvoj3.gif
bubuking Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 starý ale dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 ...sejdou se takle čtyři kamaradky, ale nemají si co říct, protože přišly všechny
Hasič Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Tak na konci jsem se rozesmál tak, jako už dlouho ne . Však čtěte (z Blesku) ?Teď už nebudu Žito 44, ale Žito 45. Číslovku dám pryč, a tak zůstanu prostě jen Žito,? řekl zpěvák. Ten má v současnosti zálibu v různých kejklích a iluzích. Vytvořil si totiž seznam sedmi úkolů, které musí splnit. Ty představují prý sedm nových divů světa. Jejich plnění bude dokumentovat a při každém z nich se setká s jedním z patronů.Tři úkoly má již splněné, čtyři mu ještě zbývají. A co se stane, když všech sedm bodl zvládne? ?Už jsem nad tím přemýšlel. Možná budu Obilí,? dodal.Jen at nadopíše Klíč králů 2, ten muzikál č.1, jsem ještě nerozdejchal! žito poblbaný
bandicoot Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 No, je celkem blbý dávat si do nicku věk, po roce to holt není aktuální, což v případě dvouletého projektu může způsobit nečekané komplikace Podobný Fail bych čekal např. u Mišulinka17 nebo SweetNellynka15 na fejsbuku.
mondeo2 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Jede autobus plný Cigánů na exkurzi do Osvětimi.Na vrátnici se řidič, který je velmi nastydlý a nemůže skoro mluvit,vykloní z okýnka a řekne vrátnému šeptem:"Vezu plnej autobus Cigánů".Vrátný (taky šeptem):"Já bych vám moc rád pomohl, ale tady už to skončilo."
kejklik Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Verešová prý přibrala 3 kg, to už nám asi příště bobra neukáže.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 PŘIJDE FARÁŘ DO NEMOCNICE ODEVZDAT MOČ.SESTRA ALE JEHO NÁDOBU S MOČÍ ROZBIJE A BYLO JÍ TRAPNÉ CHTÍT ODFARÁŘE MOČ JEŠTĚ JEDNOU A TAK NAPLNILA NÁDOBU SVOJÍ TĚLESNOU TEKUTINOU.DRUHÝ DEN POVÍDÁ LÉKAŘ FARÁŘI. "JE MI TO MOC LÍTO, ALE MUSÍM VÁM OZNÁMIT ŠPATNOU ZPRÁVU - JSTE TĚHOTNÝ !" "BOHA JEHO, JÁ TOHO KOSTELNÍKA ZABIJU !""
bobi Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Tak když už jsi u toho fatáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky