Tomas_2002 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 ...snad ještě nebylo... 38 Test Answers That Are 100% Wrong But Totally Genius At The Same Time U některých jsem se opravdu pobavil :D Nejlepší "Eye of Sauron"
Pavlucha Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Tohle mě dneska opravdu pobavilo http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-hobit-neocekavana-cesta
F.B. Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Toto ma často poteší, keď to potrebujem :-) F.
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Tohle mě dneska opravdu pobavilo http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-hobit-neocekavana-cesta Dóst dobrý
spineshank Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Tohle mě dneska opravdu pobavilo http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-hobit-neocekavana-cestanejen tento trailer,ale i ty další,pobavilo
marosh Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 To je hodne hloupe... Souhlas, hlupota z toho kape.Pubertální pičovina.
warann Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Nevím, zda se to tu již neobjevilo.. Manžel k ženě: "Co bys dělala, kdybysme vyhráli ve sportce? Ale prosím pravdu!"Žena: "Chceš slyšet pravdu? Tak po pravdě bych si vzala půlku a okažitě šla od tebe".Manžel: "Paráda, tak tady máš 24Kč a můžeš jít."
Klotzman Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 To je hodne hloupe...Divím se, že někoho nenapadlo mu trochu naklepat žebra, když už tam tak pěkně visel. Počítám, že bych se nejdřív leknutím posral a pak bych mu ukopnul makovici :-(
spineshank Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Divím se, že někoho nenapadlo mu trochu naklepat žebra, když už tam tak pěkně visel. Počítám, že bych se nejdřív leknutím posral a pak bych mu ukopnul makovici :-(to asi u všech takovejch,taky nevím jestli bych ho pak neinzultoval,ale i to se někdy stane
mondeo2 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Stařik nastoupí do taxíku. Mercedes vyrazí a dědek se ptá řidiče: "Na copak tam vpředu máte tu hvezdičku?" "Byl jste na vojně? To je zaměřovač, neco jako muska na pušce. Když se mi někdo dostane pred kapotu, zaměřim, buch... a je po něm!" Jedou dál, najednou strašná rána. řidič se otočí, co se deje, dědek vzadu vyčítavě kývá hlavou: "Že prej zaměřovac... človece, vždy vy jste toho cyklistu minul, jen taktak jsem ho stačil vzit dviřkama..."
Georf Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Vánoce z pohledu trestního zákoníku -sliby, že přijde Ježíšek: šíření poplašné zprávy. Paragraf 357 TrZ - až 2 roky -"Když budeš zlobit, dostaneš!", vydírání. paragraf 157 TrZ - 6 měsíců až 4 roky -"Když budeš hodný, od Ježíška dostaneš..", podplácení, paragraf 332 TrZ - až 2 roky -Lití olova: činnost, která může způsobit újmu na zdraví. Paragraf 148 TrZ - až 1 rok -Otevření dopisu Ježíškovi: porušení listovního tajemnství. Paragraf 181 Trz - až 2 roky -Podle starého trestního zákoníku: - Výroba vaječného koňaku: nedovolená výroba lihu, paragraf 194a - až 1 rok vězení!
Frantik Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 ............a nejhorsi budou ty veršovaný
lub Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Přijde člověk do baru, sedne na barovou stoličku a kouká ... u baru stojí robot a táže se:"Jaké je Vaše IQ?" "Prosím?", nechápe člověk."No, podle Vašeho IQ nastavím téma rozhovoru.""Aha, tak 140."A tak probírají světovou ekonomiku, dopady ekonomické krize, atd. Člověk zaplatí, odejde, ale nedá mu to, zaběhne domů, převleče se a jde zpět do baru. U baru opět stojí robot a táže se: "Jaké je Vaše IQ?" "100" Tak si spolu zanadávají na politiky, policajty, zdravotnictví, člověk zaplatí a odejde. Jenže mu to nedá a tak opět zaběhne domů, převleče se a jde opět zpět do baru. A tam opět stojí robot a táže se: "Jaké je Vaše IQ?" "80" Robot se k člověku nakloní, dloubne do něj loktem a povídá: "Ten Zeman, to je ale borec!"---------------------------------------- Pane velvyslance, omluvame se, ale schuzku musime prelozit. Kancler nema bezpecnostni proverku takze mu nemuzete nic rict, sef protokolu nema vzdelani a tak vas stejne nepochopi a pan president je ve spitale, protoze mu pes v noci sroloval koberec.
Ondoni Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 ............a nejhorsi budou ty veršovaný jj, ty by zasloužily samostatné vlákno nebo aspoň malou (s)hitparádu...
Tomas_2002 Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 "Bohatý stůl, výtečnou rybu, sváteční večeři, co nemá chybu. Hromadu dárků, co srdce pohladí, rodinu, přátele, jež nikdy nezradí?"
Doporučené příspěvky