Hasňa Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Snajpr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Snajpr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 hustyyyyyyyy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Vidím, že sa tu nájdu šikulovia na hádanky vyžadujúce bystrú myseľ a ostrieži zrak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Resi se to tu pokazde, kdy se tu objevi trochu nekorektni vtip, je to stale jen humor... http://cs.m.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cern%C3%BD_humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Hehe, díky za osvětu. Je tam i moc pěkný příklad černého humoru ?Poslyšte, ty fotky z firemního výletu jsou pěkné, Schwarzovi to sluší, Müller vypadá dobře, i ten Schimmel vyšel na všech snímcích ostře. Ale nikde tam nevidím Kohna, Rosenbluma a starého Mojšeho...??Sakra, já zapomněl sundat arizační filtr.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Dnes jsem viděl nejrychlejší přenos dat za dosavadní život. 16GB za sekundu! Vysavač mi vcucnul flashku. Rychlost zvuku je opravdu zajmavá věc...Rodiče člověku něco říkaj, když je mu 20 a dojde mu to tak kolem 40ky... Vědci zjistili, že olizováním žab je možné léčit deprese. Jediný problém spočívá v tom, že pokud s olizováním přestanete, deprese se žabám vrátí. "Ty vole, větší trapas jsem ještě nezažil... Sedím u urologa, on mi prohmatává koule, a já mu instinktivně prohrábnu vlasy rukou..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 V noci jsem toho moc nenaspal, tak jsem si ráno udělal kávu a místo vody použil redbull. Až v půli cesty do práce jsem si uvědomil, že jsem doma zapomněl auto. Potkal jsem v obchoďáku s uličce s vložkama pěknou holku, tak jsem se zeptal, zda by nechtěla za 5 - 7 dní zajít na kafe... Děti na táboře: "Nemám teda nic proti stezkám odvahy, ale jít mimo dosah wifiny, to je už trochu moc..." Když Rusko nedávno napadla Gruzie, tak se Rusko ubránilo. Tak věřím, že se ubrání i ukrajinským agresorům....ačkoliv.....Abcházie a Jižní Osetie pronikly na ruské území a doposud tam jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 A jednas zvídavá otázka na závěr: Nevíte, proč 29. a 30.2. a nefungovalo chronoforum?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 A jednas zvídavá otázka na závěr: Nevíte, proč 29. a 30.2. a nefungovalo chronoforum?? Kurwa, to je přísný humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 no skoro asi jako tohle co včera běhalo po síti...........ale to by zas nebyla tak velká tragédie.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 "Ty vole, větší trapas jsem ještě nezažil... Sedím u urologa, on mi prohmatává koule, a já mu instinktivně prohrábnu vlasy rukou..." Tak ten je fakt dobrej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Season 4 Is Coming Soon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Pražská prostitutka jede do Valašského Meziříčí a jde do hospody a ptá se místních jestli neznají nějakého baču že slyšela že ho maj většího než černoši. Místní ji pošlou na kopec k Hynkovi. Hynek si před ní sundá kalhoty a má ho 25cm, ona jako že fajn ale že viděla větší, Hynek luskne prsty a má ho 35cm, ona jako že slušný ale že furt jako že čekala víc, luskne znova prsty a má ho 50cm, to když vidi prostitutka tak se začne bát a začne utikat, "Mě neutečeš!" *lusk* *lusk* *lusk*... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Prvňáčci jsou poprvé ve škole a paní učitelka se ptá: "Děti, kdopak ví, kolik je 1 plus 2?" Nikdo nic neříká. "Nemusíte se stydět přihlásit. Opravdu nikdo neví?" Přihlásí se malá holčička: "Já nevím kolik je 1 plus 2, ale vím, že je to určitě stejně jako 2 plus 1, protože operace sčítání je v oboru reálných čísel komutativní." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 ne, ze bych nepotreboval udelat zkousku na svych rolexkach. tady to vypada hodne duveryhodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 https://www.facebook.com/pages/Najdogabenejš%C3%AD-Slováci-a-Česi-Napicu-swag/1474718822749540 Chcete s-w-a-g? Tuná ho chlapci fakt majú. Námatkovo: "Chcel si si dnes nabaliť buchtu? Máš smolu chlapci už sú vonku." F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Ukrajinská armáda povolala všechny vojenské zálohy, ... v celé Západní Evropě se zastavily stavební práce a přestaly poskytovat některé služby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky