Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 To je fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 ty woe to rande je hrozna traparna taky jsem to nedal. Silný kafe pro silný nátury :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Mě teďka pobavilo todle - přemejšlim o kravinách, koukám, kde je na co dobrá cena.. a hle! Akční nabídka na bronzový PAMy.http://www.gemnation.com/watches/Panerai-Special-Editions-Luminor-1950-Submersible-3-Days-Automatic-PAM00382-21991.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Mě teďka pobavilo todle - přemejšlim o kravinách, koukám, kde je na co dobrá cena.. a hle! Akční nabídka na bronzový PAMy.http://www.gemnation.com/watches/Panerai-Special-Editions-Luminor-1950-Submersible-3-Days-Automatic-PAM00382-21991.html A tak to je nabídka, která se neodmítá objednávejte rychle, než je někdou koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 připomnělo mi to něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 co je na těch PAM špatného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Poslední fotka Stevena Seagala... Projev klasické mužkosti: Pojďmě vymyslet parádní inovaci, uděláme si vlastní sport! co je na těch PAM špatného? Mrkni na retail price ( původní doporučená cena pro prodejce ) a na jejich cenu. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 svobodné dolby a máme hole v ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Manželský pár se vydal do města na velké nákupyManželka se trochu zakoukala v butiku s hadříky a najednou zjistí,že manžel nestojí vedle ní a že ho ani nikde nevidíVytáhne mobil, volá, mobil zvoní a zvoní, až se konečně manžel ozve: "Haló?""No prosím tě, kde si, už jsem se bála, že se ti něco stalo, tak kde seš?""Ale co by se mi asi tak mohlo stát... Hele, pamatuješ si na ten zlatnickej krám, jak se ti tam před pěti lety líbil ten diamantovej náhrdelník a tenkrátjsme si ho nemohli dovolit a já ti slíbil, že jednou bude tvůj?"Ženě se stáhne hrdlo, vhrknou jí slzy do očí: "No samozřejmě si ten obchod pamatuju.""Nooo, tak já sedím v hospodě naproti." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Mrkni na retail price ( původní doporučená cena pro prodejce ) a na jejich cenu. a na tom je k smíchu co?? to je spíš k pláči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Manželský pár se vydal do města na velké nákupyManželka se trochu zakoukala v butiku s hadříky a najednou zjistí,že manžel nestojí vedle ní a že ho ani nikde nevidíVytáhne mobil, volá, mobil zvoní a zvoní, až se konečně manžel ozve:"Haló?""No prosím tě, kde si, už jsem se bála, že se ti něco stalo, tak kde seš?""Ale co by se mi asi tak mohlo stát... Hele, pamatuješ si na ten zlatnickejkrám, jak se ti tam před pěti lety líbil ten diamantovej náhrdelník a tenkrátjsme si ho nemohli dovolit a já ti slíbil, že jednou bude tvůj?"Ženě se stáhne hrdlo, vhrknou jí slzy do očí:"No samozřejmě si ten obchod pamatuju.""Nooo, tak já sedím v hospodě naproti." Už to tu nedávno proběhlo. Spoustu lidí jsem s tím pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Tak jsem myslel, ze doma taky pobavim, a nic. Za par dnu mame vyroci. Asi to letos bude drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Tak jsem myslel, ze doma taky pobavim, a nic. Za par dnu mame vyroci. Asi to letos bude drahy No, tak to holt budeš muset bejt v tom krámku, co je naproti ta hospoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) a na tom je k smíchu co?? to je spíš k pláči... Tak primarne me pobavilo to, ze to meli v sekci "special offer", nebo tak nejak. K hodinkam se nevyjadruju, jsou skvely. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 a na tom je k smíchu co?? to je spíš k pláči...proč? tak asi se dobře zhodnocujou, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Pobavil me tento napis na ktery jsem včera narazil v Ljubljane na univerzite Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Arabský synek se ptá otce: "Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?""Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem.""Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?""Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná.""Tati, a proč pořád nosíš sandály?""Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype.""Tati?""Ano, synu?""A proč to všechno doprdele pořád nosíš, když od narození bydlíš v Paříži a poušť znáš akorát z televize?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 "Dobrý den, to je pohotovost? Náš Venoušek snědl dva mravence, co máme dělat?" "Nic." "Myslela jsem si to, ale pro jistotu jsem mu dala lžičku jedu na mravence." "Vaši adresu, prosím..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky