Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mladík to na golfovém hřišti chytne rychlým míčkem rovnou do rozkroku". V agónii se válí po zemi. Když se konečně trochu probere z bolesti, vydá se
k doktorovi. Ptá se ho: "Pane doktore, jak moc je to se mnou zlé? Víte, já jedu o víkendu nasvatební cestu a moje snoubenka je ještě panna. Úplná panna."
Doktor praví: "Bohužel vám budu muset dát vaše přirození do dlahy, aby zůstalo rovné a uzdravilo se. Ale příští týden už budete v pořádku."
Doktor vzal čtyři dřívka na vyšetřování krku a vytvořil z nich pěknou čtyřhrannou dlahu a všechno to pěkně svázal páskou dohromady.... přímo umělecké dílo.
Mladík dívce neřekne nic, ožení se s ní a odjedou na svatební cestu. Tu noc v hotelovém pokoji si ona rozerve blůzku a odhalí svá krásná prsa.
"Jsi první, nikdo se jich NIKDY nedotkl." Na to on okamžitě shodí kalhoty a praví: "A podívej na tohle ... Pořád ještě nevybalený z bedny ..."

Odesláno

^ Dlubix: To mě normálně potěšilo, hezké gesto od těžařů, když už ten strom shodili.

V 19. 4. 2014 v 9:43, dieegoo napsal:

Až zase někteří z nás začnou v pracovním týdnu ztrácet nervy, tady je rychlý ventil - http://milujipraci.cz/ - stačí zmáčknout čudlik a bude lépe  :clap:

Tohle v práci s chutí citujeme už od Vánoc  :smile_anim:

Odesláno

Přijde borec do předprodeje Dopravního podniku města Brna a
chce "šalinkartu"...
Prodavačka se ptá: "Chcete to na měsíc?"
Borec: "Né, po Brně, nejsem kosmonaut !!!!"

Manželský pár se vydá do města na vánoční nákupy. Manželka se trochu zakoukala v butiku s hadříky a najednou zjistí, že manžel není s ní a že ho ani nikde nevidí. Tak vytáhne mobil, zavolá, mobil zvoní a zvoní, konečně manžel: ?Haló?? ?No prosím tě, kde si, už jsem se bála, že se ti něco stalo, kde seš?? ?Ale co by se mi asi tak mohlo stát. Hele pamatuješ se na ten zlatnický krám, jak se ti tam před pěti lety líbil ten diamantový náhrdelník a nemohli jsme si ho dovolit, a já ti slíbil že jednou bude tvůj?? Ženě se stáhne hrdlo, hrknou slzy do očí: ?No samozřejmě si ten obchod pamatuju.? ?Nooo, tak já sedím v hospodě naproti!"

V lékárně:
"Prosím intimní krém"                                                            
"Nahlas!"
"Ne na hlas, na ptáka!"

nagging-wife-joke.jpg

Odesláno

Kdyz potkas medveda grizzlyho, mas po nem hazet hovna, rikal Sam hawkins.

A kde vezmes v lese hovna? Pockej, az uvidis grizzlyho!

Odesláno
  V 20. 4. 2014 v 12:37, mondeo2 napsal:

Co dělat, když potkáte v lese medvěda?

Nic, medvěd se o všechno postará sám...

Tenhle for jen s grizzlym mi posilalil kamaradi v sms zrovna, kdyz jsem byl v Banffu pod stanem. Dobrej.

Odesláno
  V 20. 4. 2014 v 19:01, Triskell napsal:

Ještě k těm hodinkám MayDay. Mně jako (špatný) vtip do vlákna Humor už dlouho přijdou jak tyhle hodinky, tak jejich cena, ale vůbec nejvíc ty komentáře pod nimi...

http://www.hodinky-365.cz/diesel-dz-7125-x121982?gclid=COr3l4rc770CFQvHtAodo2wAwA

Synovi k promoci ... Mňa asi budú kriesiť. Raz ich nájde v pozostalosti jeho vnuk a bude sa na ne pýtať tu na fóre. Checel by som sa dožiť.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...