Ondoni Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Trochu mi to připomnělo některé zdejší hádky A Janeček je smyslný, o tom žádná...stejně jako Paroubek, Janda a ostatní smyslníci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Počul som nedávno, že priemerný človek má sex 2580 krát vo svojom živote. Podľa toho som vypočítal, že zomriem vo veku 1975 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 a tohle mi zase připomnělo jednoho aktuálního trolla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Skoro sem se posral. Prej Smyslný František Janeček. http://www.ahaonline.cz/clanek/trapasy/89253/smyslny-frantisek-janecek-nema-zabrany-doma-chodim-nahy.htmlTady vypada jak ten slavnej rakouskej sklepmistr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Skoro sem se posral. Prej Smyslný František Janeček. http://www.ahaonline.cz/clanek/trapasy/89253/smyslny-frantisek-janecek-nema-zabrany-doma-chodim-nahy.htmlTvl Milis čtu to v hospodě a začal jsem hýkat, divně tu na mě hledí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 An Android smartwatch that can last for days on battery power. What a time to be alive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 An Android smartwatch that can last for days on battery power. What a time to be alive. Co na to říct. Moderní a praktické? ta krabice by jeste mohla mít fotovoltaiku, ať je to trochu ECO a vydrží opravdu dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Nevím, jestli je to humor nebo k pos*ání, každopádně to nevymyslíš. Aneb pardubická sekce se opět pokusila sejít. Poslední cca 4 stránky stačí: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6902-sraz-chronomagu-v%C3%BDchodn%C3%AD-%C4%8Dechy/page-155 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 (upraveno) Nevím, jestli je to humor nebo k pos*ání, každopádně to nevymyslíš. Aneb pardubická sekce se opět pokusila sejít.balim a du domu. po precteni tech par stranek mam velkej usmjef na rtech :-) Upraveno 10. července 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 balim a du domu. po precteni tech par stranek mam velkej usmjef na rtech :-)no to jsem rád, že to aspoň někoho pobavilo, já zůstal ve městě kvůli srazu, ještě se málem pohádal s manželkou a teď se můžu tak akorát přesunout o vlákno vedle do virtuální hospody ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 warann takl doraž někdy do Prahy vy se tam snad nesejdete Zmizík to teda dobře zabil! :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Nesmejte se jim blbouni, copak nevidite, ze sou nemocny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 warann takl doraž někdy do Prahy vy se tam snad nesejdete Zmizík to teda dobře zabil! :D:DDíky, už mě zval prischera po tom minulým fiasku. Asi to tak dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 (upraveno) No je vidět, že jim to plánování fakt jde.............. Upraveno 10. července 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Asi má ke všemu co říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 (upraveno) Upraveno 10. července 2014 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Počul som nedávno, že priemerný človek má sex 2580 krát vo svojom živote. Podľa toho som vypočítal, že zomriem vo veku 1975 rokov. Pardon, ale víceméně průměr jedenkrát ročně je fakt málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Francouz říká: "V poslední době u nás zdražily ku*vy." Čech: "U nás ty ku*vy zdražily všechno." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 (upraveno) To Henry-Já že ho nejvyšší vyautoval!? Upraveno 10. července 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky