Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Má to chybu, budem si muset počkat, nejbližší sobota 25.5 bude v roce 2013 :crying_anim02:

Tak toho jsem si ani nevšiml, tak to o nic nepřijdu :D, dovolenou v roce 2013 budu tedy plánovat s ohledem ta tento významný den (doufám, že se bude každoročně opakovat vždy 25. 5. :D ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co to je za inteligentni damu? k cemu se to vyjadrovala? i kdyz ta odpoved mluvi sama za sebe

Takovýto názor není u lidí, kteří nečuchli k počítačům, nic výjimečného. Zažil jsem v čekárně u lékaře bouřlivou diskusi pacientů důchodového věku, kteří byli hrozně rozčílení a také pronášeli perly jako že jsou ty počítače u lékařů i jinde k ničemu, jen to zdržuje, že by se to všechno mělo zakázat, atd. To je generační věc, to odumře samo.

Odkaz ke komentáři

Takovýto názor není u lidí, kteří nečuchli k počítačům, nic výjimečného. Zažil jsem v čekárně u lékaře bouřlivou diskusi pacientů důchodového věku, kteří byli hrozně rozčílení a také pronášeli perly jako že jsou ty počítače u lékařů i jinde k ničemu, jen to zdržuje, že by se to všechno mělo zakázat, atd. To je generační věc, to odumře samo.

tak to ja se asi pohybuju mezi inteligentnima starouskama.

Odkaz ke komentáři

Nápodobně - moji rodiče jsou v důchodu a internet si nemůžou vynachválit...

Jistě, záleží na přístupu a chuti. Moje tchýně s tchánem (oba 75 let) si teď pořizují internet, dali jsme jim starší notebook, tchýně chodí na počítačový kurs, oba to hrozně prožívají. Když jsou u nás, tak se předvádějí co už umí a kdo to umí lépe, někdy je to pisna jak se špičkují.

Odkaz ke komentáři

Jistě, záleží na přístupu a chuti. Moje tchýně s tchánem (oba 75 let) si teď pořizují internet, dali jsme jim starší notebook, tchýně chodí na počítačový kurs, oba to hrozně prožívají. Když jsou u nás, tak se předvádějí co už umí a kdo to umí lépe, někdy je to pisna jak se špičkují.

Přesně, prarodiče věk 70-75, začali chodit na kursy a hrozně to prožívaj, je to legračně hezký, minulý týden si udělali mail a jsou z toho hotový :) Děd tráví na netu celý den, objevil ho minulý týden :)))

Odkaz ke komentáři

�RUSKE INTERNETOVE HODINY

Srovnejte si presny cas:

Po letech prace studenti posledniho rocniku Moskevske

University nakonec dokoncili svuj projekt internetovych

digitalnich hodin. Vysledek jejich prace muze verejnost

shlednout prostrednictvim nasledujiciho odkazu:

http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html

P.S. Musis chvilku pockat, az se ti to otevre ... Nema to chybu !!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...