siwi Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Siwi mám ti takovej dojem že jsem se v tom poznal, To já právě taky, proto jsem to sem upnul
Daemonultimate Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 zvěrolékař: vaše kočka byla úspěšně skartovánazákazník: snad kastrována...zvěrolékař: a kurvaByl jsem se v noci vychcat. Teda řeknu vám, lžička v dřezu je horší než chcát proti větru!Potkají se dvě známé a ta jedna povídá: "Představ si, že ten můj je 300%-ní impotent." Ta druhá na to: "Prosím Tě, snad stoprocentní, ne?" A ta první povídá: "Ne, 300%-ní. Představ si, že ten blbec jel na lyžích a utrhnul si ho o větev a jak letěl a dopadnul, tak si ukousnul jazyk a než ho přišli zachránit, tak mu umrzly i prsty.""Pane doktore, čím víc užívám ty prášky, tím mi je hůř.""A jaké prášky užíváte, dědo?""No ty nejlepší: "Persil a Ariel."A já si stále říkám, proč je v návodu: dobře dovřete dveře: A malé obrazné přirovnání světa zvířat ke světu lidí: Závěrem již jen trocha sportu:
svijanskymaz Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Snad tu este nebol....Dojde skoroslepy dedko na plaz a zacne nafukovat Ancu.Pride za nim pobureny otec rodiny,ze to teda nie,ci si uvedomuje co robi,ze sukaciu pannu teda nafukovat na verejnej plazi nebude....Dedko z poslednych sil zaostri a znechutene odpovie:Kurva,to som zas celu zimu sukal kajak... Upraveno 11. října 2014 uživatelem svijanskymaz
pekl76 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Z oficiální kandidátky Svobodných pro komunální volby 2014. May the force be with you http://repy.svobodni.cz/kandidati/pavel-polacek
mondeo2 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Z oficiální kandidátky Svobodných pro komunální volby 2014. May the force be with you http://repy.svobodni.cz/kandidati/pavel-polacek?
tombed Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Aký je rozdiel medzi Švédmi a Slovákmi ?Takmer žiaden, Švédi majú všetkého dosť a my už tiež máme všetkého dosť.
mondeo2 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 clickjá si říkal, že už jsem ho někdě viděl, jen mi nedocvaklo kde......................
Hasič Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 já si říkal, že už jsem ho někdě viděl, jen mi nedocvaklo kde...................... A si dej jeste dalsi kandidaty, to jsou ksichties jak z planety Nabů
mondeo2 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 A si dej jeste dalsi kandidaty, to jsou ksichties jak z planety Nabůjo taky jsem koukal, ale tahle je docela pěkná http://repy.svobodni.cz/kandidati/ivana-kladenska
Hasič Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 ty woe to je velbloud!! Tech chčije jako kdyby byl tejden v letadle a předtím na pivním fesťáku!
siwi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Už jste mu někdo poslal nějakej veselej koment, jak si přeje? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76926-rlx-16000/?p=1261537
Duke650 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Ne, jen jsem uvazoval, zda je vtipne psat schvalne takove hrubky. Protoze nasekat tolik chyb jinak nez schvalne to prece nejde ne?
siwi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 No, ne všichni dávali ve škole pozor a i to málo, co se tenkrát naučili, už dávno zapomněli A nebo nechodili do školy v Česku. Na Aukru je takovej písemnej projev úplně běžnej Už nám to proniká i sem. Ještě bude zábava
mondeo2 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 jedna klasika o tom jak pro... tři přání Cikan chytne zlatou rybku a ta mu slibila, ze kdyz ji pusti, tak mu splni tri prani. Cikan si privede celou rodinu ke brehu a rika jim, at si kazdy rekne jedno prani. Mlady cikanek rika:?Ja bych chtel jezecka.? Stary na to:?Do pice s jezkem.? A stara:?UAAAAAAAH.?
straspol Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Katolík, protestant, muslim a žid spolu při večeři diskutují o obchodech.Katolík: "Mám takové jmění, že se chystám koupit Citibank!" Protestant: "Já jsem tak bohatý, že si koupím General Motors!" Muslim: "Já jsem pohádkově bohatý princ a hodlám koupit Microsoft!" Potom se všichni obrátí na žida. Ten si tiše míchá kafe, potom opatrně položí lžičku na stůl, upije trochu, podívá se na všechny a ledabyle prohodí: "Pánové, já ale nic z toho neprodávám !"
lexa Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 No, ne všichni dávali ve škole pozor a i to málo, co se tenkrát naučili, už dávno zapomněli A nebo nechodili do školy v Česku. Na Aukru je takovej písemnej projev úplně běžnej Už nám to proniká i sem. Ještě bude zábava Ne, jen jsem uvazoval, zda je vtipne psat schvalne takove hrubky. Protoze nasekat tolik chyb jinak nez schvalne to prece nejde ne? Už jste mu někdo poslal nějakej veselej koment, jak si přeje? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76926-rlx-16000/?p=1261537Nenapadlo nekoho ze je treba disgrafik ? Par lidi na ruznych forech jsem potkal, vypadalo to stejne, vetsinou to maj napsany v podpisu, tak bych nekoho predem moc neztrapnoval, kdyz nevim, jestli to pise schvalne timto stylem tak je to blbec
Tomas_2002 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Nenapadlo nekoho ze je treba disgrafik ? Par lidi na ruznych forech jsem potkal, vypadalo to stejne, vetsinou to maj napsany v podpisu, tak bych nekoho predem moc neztrapnoval, kdyz nevim, jestli to pise schvalne timto stylem tak je to blbec Vymlouvat se v dnešní době internetu na disgrafii je přeci blbost. Každý se může podívat online do pravidel.
FrantisekH Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 (upraveno) ja jsem disgrafik a pokud nemam zaplou kontrolu pravopisu tak casto chyby nevidim... spis kolega bude mit jinou materskou rec..bohuzel sam si snizuje kvalitu inzeratu. Upraveno 12. října 2014 uživatelem FrantisekH
Doporučené příspěvky