FrantisekH Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 tak odepis " prisel vcas, mel hodinky. vyucovani zacina zbytecne brzy"
geometr Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Já s ním do tý školy šel, podle mých hodinek (!) vcházel do třídy minutu před "zvoněním" (nezvoní jim tam fyzicky, zvonění je na učitelce). Takže jsem mu doma řekl, že paní učitelce jdou hodinky napřed, ale že zvoní, když řekne učitelka - jako ve fotbale s gólem - ten taky padne když ho pískne rozhodčí a ne když je balón v síti.
Liqid Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Synek (prvňáček) si dnes vzal poprvé do školy hodinky. A po příchodu ze školy koukáme - v notýsku od paní učitelky mračící se smajlík s červeným souslovím "Pozdní příchod!" Opravdu nás to se ženou pobavilo. Co vlastně je dnes mezi dětmi cool a prvňáček si to může dát na ruku? Já rád vzpomínám, jak jsem dostal první Primky (shodou okolností geometrova profilovka) po pradědovi. A když mě pak jednou za zlobení posadila třídní ke tmavší spolužačce, tak jsem snad celý týden koukal na vteřinou ručičku a nadával, proč proboha běží tak pomalu? Prostě chronomagořina již od raných let
geometr Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Jestli je to mezi dětmi cool, nevím, to zřejmě zjistíme, až bude mít hodinky víc dětí. Zatím prý má ještě jeden kluk nějaké digi (jestli ovšem ví kolik je, nevim). Tyhle dostal od babičky k narozeninám a líbí se mu. Je na lokomotivy a vlaky vůbec a hlavně mají čísla a barevná :-) Jinak je to obecně špatný s kvalitníma dětskýma hodinkama, což se dá vyčíst i tady na fóru. Hodinky jako mám já v profilovce dneska koupit by byla paráda. On by je nosil, ale já mu je nechci dát, přecijen to byl dar od babičky a dostal jsem je taky v první třídě, bál bych se o ně.
dimple Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Tak nevím, v jakým jsem stadiu, když i sušenku žeru do tvaru rotoru??
mondeo2 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Tak nevím, v jakým jsem stadiu, když i sušenku žeru do tvaru rotoru?? Brnkni sem, oni se Ti budou určitě rádi a s láskou věnovat........ http://www.plbohnice.cz/
villain83 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Co vlastně je dnes mezi dětmi cool a prvňáček si to může dát na ruku? Já rád vzpomínám, jak jsem dostal první Primky (shodou okolností geometrova profilovka) po pradědovi. A když mě pak jednou za zlobení posadila třídní ke tmavší spolužačce, tak jsem snad celý týden koukal na vteřinou ručičku a nadával, proč proboha běží tak pomalu? Prostě chronomagořina již od raných let Cece,fakt po pradedovi?To byl mladej chlap on,nebo ty si cucak:-)
Liqid Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Tak nějak obojí, on je kupoval již jako starší pán a já jsem teď na VŠ, ještě po něm mám doma kapsáče Roamer.
martar Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Co vlastně je dnes mezi dětmi cool a prvňáček si to může dát na ruku? Já rád vzpomínám, jak jsem dostal první Primky (shodou okolností geometrova profilovka) po pradědovi. A když mě pak jednou za zlobení posadila třídní ke tmavší spolužačce, tak jsem snad celý týden koukal na vteřinou ručičku a nadával, proč proboha běží tak pomalu? Prostě chronomagořina již od raných let Cece,fakt po pradedovi?To byl mladej chlap on,nebo ty si cucak:-)Přesně to mě napadlo :-) Můj pradědeček nosil patrně roskopfky nebo tak něco a umřel před hlavním nástupem náramkových hodinek, na začátku první sv?tový. Ovšem to je extrém, my pěstujeme 40+ generační fáze :-)
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Neváhejte : http://www.grada.cz/opraski-sceski-historje-2015_8348/kniha/katalog/
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 uz mas?ještě ne ale přemejšlím i o knížkách.......... http://neoluxor.cz/beletrie/opraski-sceski-historje--202788/ http://neoluxor.cz/beletrie/opraski-sceski-historje-2--210879/ http://neoluxor.cz/beletrie/opraski-sceski-historje-3--219913/
FrantisekH Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 knizky prvni dve mam..jednou prolistovany..za me lehce zklamani..
clockyclock Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Stará dobrá klasika.. Chcete brát 50 000,- měsíčně?Mít služební auto, sekretářku a benefity?Cestovat na zajímavá místa?Pracovat v mladém, energickém a přívětivém kolektivu?Mít možnost v případě potřeby pracovat z domu?...Tak to máte smůlu, protože my hledáme truhláře.
Lobber Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Stará dobrá klasika.. Chcete brát 50 000,- měsíčně?Mít služební auto, sekretářku a benefity?Cestovat na zajímavá místa?Pracovat v mladém, energickém a přívětivém kolektivu?Mít možnost v případě potřeby pracovat z domu?...Tak to máte smůlu, protože my hledáme truhláře.Vidíš to. A já už chtěl začít psát CV :0D
addalbert Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Kdyz tu řešíte ty darky pro děti...
Doporučené příspěvky