šíma Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 To jsem střelil od boku, do jisté doby jsem si myslel že lidi s takovou značkou jsou vlastně pitomci, protože si je každý (včetně chrabré PČR) snadno zapamatuje, ale pak mi došlo že to naopak znamená : mě nechte bejt, já mám zaplaceno. Takže kolik, pět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Na Venclu stávalo svého času na invalidech Murci a za oknem měl cedulku osoby zvlášť tělesně postižené. Já vím, že to sem nepatří. Ale na tohle jsem fakt háklivej. Na vozejku by asi jezdit nechtěl, debil. To přenechá jinejm. On se jenom sveze na jejich "výhodách". Hnus!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Jo, taky jsem si všiml, že zdravotně těžce postižení jsou vetšinou těžce ve vatě. Aspoň podle těch kár s cedulkama vozíčkářů, co stojí v nákupákách na vyhrazených místech u vchodu.Na jedno skromné vozidlo připadá tak 10 bouráků jak prase, většinou terénní BMW nebo Porsche, ale mihne se i Jaguár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 To jsem střelil od boku, do jisté doby jsem si myslel že lidi s takovou značkou jsou vlastně pitomci, protože si je každý (včetně chrabré PČR) snadno zapamatuje, ale pak mi došlo že to naopak znamená : mě nechte bejt, já mám zaplaceno. Takže kolik, pět?25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Jo, taky jsem si všiml, že zdravotně těžce postižení jsou vetšinou těžce ve vatě. Aspoň podle těch kár s cedulkama vozíčkářů, co stojí v nákupákách na vyhrazených místech u vchodu.Na jedno skromné vozidlo připadá tak 10 bouráků jak prase, většinou terénní BMW nebo Porsche, ale mihne se i Jaguár.tak sou tři možnosti:1.mají BMW z úrazové pojistky, což je při plnění tuzemských pojišťoven velmi málo pravděpodobné 2.žijí ze zkušeností nedávných předků (veksláků) .... to byl samej důchodce 3.sou to blíže neurčení jedinci, kteří na všechno serou ale mají barevnou tiskárnu pak je ještě možnost štyry: zneužívají ceduli svých rodičů či prarodičů = ta je nejmíň pravděpodobná = páč rodiče i prarodiče jsou mrtví, aby bylo na BMW osobně mňe to nijak neirituje, ale divím se, že městská policie neobjede pár podzemních parkovišť v marketech ..... věřím, že za jeden den by měla na měsíční provoz a teď jeden humor ze základky (abych nebyl OT) : Jede beznohej po Václaváku a volá na něj vekslák: ?Pane, nekoupíte si boty?? No, invalida je pekně nasranej a zavolá na nedaléko stojícího policistu: ?Viděl jste to? Ten chlap mně urazil.? ?A tak proč jste ho nenakopal do p....e?? na to policajt. To ubožáka dorazí. Dojede domů a stěžuje si manželce. ?Nic si z toho nedělej, starej?, povídá manželka, ?uvařím Ti kafe, to Tě postaví na nohy??. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 osobně mňe to nijak neirituje, ale divím se, že městská policie neobjede pár podzemních parkovišť v marketech ..... věřím, že za jeden den by měla na měsíční provoz Pánžto je parkoviště pod obchoďákem soukromý pozemek, ne veřejná komunikace, nemají tam opicajti co pohledávat, natož vylepovat pokuty. Měl by si to hlídat majitel (ostraha objektu nebo zkrátka nějací jeho zaměstanci). Ten ale ví, že lidi v Porsche, Audinách a Baworácích mu tam utrácejí dost peněz, takže je nevopruzuje a přivře oko. Takže začarovaný kruh. Mě spíš přijde smutný, že těm lidem není zle ze sebe sama, nebo z toho mají dokonce radost či jsou pyšní na to, jací jsou "pání". No co se dá dělat..je to jejich vizitka. Jednou jsem se takovýho prasopsa zeptal, jestli mu to nejni trapný a málem jsem dostal baseballkou..naštěstí pochopil, že ta boule pod svetrem není Nokie, tak se na to vykašlal, ale jmenovek jsem dostal spoustu a slovo na "č" bylo asi to nejmírnější. Tím mě ujistil v tom, že si na svého Range Rovera asi nevydělal svými diplomatickými schopnostmi.. Ale možná měl jen blbej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) osobně mňe to nijak neirituje, ale divím se, že městská policie neobjede pár podzemních parkovišť v marketech ..... věřím, že za jeden den by měla na měsíční provoz Pánžto je parkoviště pod obchoďákem soukromý pozemek, ne veřejná komunikace, nemají tam opicajti co pohledávat, natož vylepovat pokuty. Měl by si to hlídat majitel (ostraha objektu nebo zkrátka nějací jeho zaměstanci). Ten ale ví, že lidi v Porsche, Audinách a Baworácích mu tam utrácejí dost peněz, takže je nevopruzuje a přivře oko. Takže začarovaný kruh. Mě spíš přijde smutný, že těm lidem není zle ze sebe sama, nebo z toho mají dokonce radost či jsou pyšní na to, jací jsou "pání". No co se dá dělat..je to jejich vizitka. Jednou jsem se takovýho prasopsa zeptal, jestli mu to nejni trapný a málem jsem dostal baseballkou..naštěstí pochopil, že ta boule pod svetrem není Nokie, tak se na to vykašlal, ale jmenovek jsem dostal spoustu a slovo na "č" bylo asi to nejmírnější. Tím mě ujistil v tom, že si na svého Range Rovera asi nevydělal svými diplomatickými schopnostmi.. Ale možná měl jen blbej den to je zajímavý poznatek, který nevím ..... znamená to, že vodorovná značka v marketu neplatí ? ..... a co třeba přednost zprava (nevyznačená) toje woe anarchie .... hehe *tak mi eště napadá, jak se tam řešej nehody ? .... na informacích ? Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Ale možná měl jen blbej den Taky Ti třeba chtěl dokázat, že postižený je, sice mentálně, ale na ceduličku to stačilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Cizá jazyk ozývat se Jak se řekne čínsky pánské přirození?Pche.Jak se řekne finsky pánské přirození?Na omak makky.Jak se řekne japonsky hospoda?Tahamatotam.Jak se řekne japonsky potápěč?Čumizgumy.Jak se řekne indicky uklízečka?Hádramašmátrá. Ještě v rychlosti projdeme základní komunikaci ve vietnamské restauraci - BÍDEN - Dobrý den- PANI MA VYSRÁNO? - Vybrala jste si, slečno?- CO KOMU? - Jakou si přejete přílohu?- SEŠUPEM - S kečupem- HO ŠI CI - S hořčicí- KPISÍ MÁSESO? - K pití máte co?- nebo NA PI ČI - Co si dáte na pití?- ČUS - Džus?- SRAJT - Sprite- DOUCHUT - Dobrou chuť- DVASÁT ŠEST - Nutno usoudit podle cifry na pokladně, buď 26 nebo 96- NAŠANOU - Na shledanou A závěrem základy pro dovolenou ve Španělsku policajt - Don debilotajný - Don debilo inkognitopomocník - Don debilo inkognito amatero Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 osobně mňe to nijak neirituje, ale divím se, že městská policie neobjede pár podzemních parkovišť v marketech ..... věřím, že za jeden den by měla na měsíční provoz....) navlastni oci jsem videl jak u OC Letnany mestaci rozdavali listecky za sterac autum na invalidech co byli bez tech cedulek. Je fakt ze za ty roky jsem to videl poprve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 ono zalezi jestli to parkoviste je soukromy nebo patri obcibnebo statu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 ono zalezi jestli to parkoviste je soukromy nebo patri obcibnebo statu.přes tydle píčovinky je tady kuncák, já tomu nerozumím .... selskej rozum mi říká, že pokud někomu nevjedu do statku, tak je to veřejný (viz diskuze o marketech) ... aneb kdo řeší dopravní nehody na soukromém pozemku ? státní policie ? ..... eště že to neví Babiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 to je zajímavý poznatek, který nevím ..... znamená to, že vodorovná značka v marketu neplatí ? ..... a co třeba přednost zprava (nevyznačená) toje woe anarchie .... hehe *tak mi eště napadá, jak se tam řešej nehody ? .... na informacích ? Já si myslím, že ta soukromá parkoviště nejsou především veřejné komunikace (možná existují vyjímky), ale hádám, že jejich provoz provozovatel upraví "Provozním řádem parkoviště", kde se může libovolně odkazovat na legislativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Je to celý trochu složitější a záleží na dost věcech.. Viz třeba tu: http://www.auto.cz/svet-za-zavorou-plati-na-parkovistich-dopravni-predpisy-66550 To že policajti vybírají i tam, kde na to nemaj oprávnění je věc druhá. Pravidelně to dělají třeba v ulici před zaměstnáním mé ženy. Ta ale patří majiteli objektu, koupil to i s tím a nemají tam co dělat. Něco jako by vám dali pokutu za to, že stojíte autem na trávě na své vlastní zahradě. Několikrát týdně volají měšťákům, ať tam laskavě nelezou..a druhej den to tam lepí znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 takže nejdůležitější je poslední odstavec ..... není potřeba mít prémiovou SPZ,luxusní vůz ani nálepku za voknem ..... je to povoleno, respektive na morálce každého jedince .... opravdu zvláštní ?Podle mého názoru nejsou pozemní komunikací podzemní parkoviště, ať už v obytných domech, supermarketech nebo kdekoliv jinde. A to i když jsou veřejně přístupná,? vysvětluje Beran. Pravidla tam podle jeho názoru neplatí, tudíž nelze postihnout pokutou ani například stání na místě pro invalidy na podzemním parkovišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 K tomu parkování na místě vyhrazeném pro invalidy. Není podmínkou, aby majitel nebo provozovatel toho "BMW" byl současně majitelem průkazky ZTP/P.... Stačí aby v autě majitele této karty vezl. Píši to proto, že jsem majitelem BMW a vozím tak naši 80ti letou babičku po doktorech a někdy i do toho nákupního centra... Už jsem byl i Policií ČR kontrolován. Na druhou stranu nevím, proč by majitel BMW nemohl být majitelem průkazky ZTP/P. Mám kamaráda s pourazovou těžkou hemiparezou po úrazu na motocyklu a je velmi úspěšným podnikatelem ( má Porsche ). Takže bych to tak přímočaře neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Píši to proto, že jsem majitelem BMW a vozím tak naši 80ti letou babičku po doktorech a někdy i do toho nákupního centra... dyť to píšu, stačí jeden invalida v rodině bez řidičského průkazu (nebo i s ním, ale nejezdící) a najednou máme spoustu jezdících invalidů zneužívajících cedule za voknem (čest vyjímkám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) K tomu parkování na místě vyhrazeném pro invalidy. Není podmínkou, aby majitel nebo provozovatel toho "BMW" byl současně majitelem průkazky ZTP/P.... Stačí aby v autě majitele této karty vezl.Takže bych to tak přímočaře neviděl.Nicméně to procentuální zastoupení prémiových značek (teď mám na mysli SPZ) je k popukání, zejména když z auta vyleze plešatá, vyžraná, zlatem ověšená kreatůra v teplákovce :D Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 No jo, jsme vlastně v sekci humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky