Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nebo koho jsem dneska prefik :D

jo a podružné vlákno kdo mě dneska... aby se nemohli vytahovat, ať je nějaká kontrola a zpětná vazba, no prostě není v tom bordel :smoke:

Odesláno

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/sikana-psu-v-cesku-je-normalni-je-takto-trestat-chudaci-zvirata.html

a pár fotek.......

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

No je to divný, ale když jsem na ten odkaz s čoklama kliknul, tak mi asi za 3s zhasnul monitor a nedařilo se mi rozjet pc asi 20 minut, přičemž jsem tady lítal po Kornoeljestraat 2 Student Housu jak pominutej a sháněl externí monitor, kterej nakonec nešel rozchodit. Asi nemusím popisovat, když jsem si vynervenej představoval jak tu budu shánět notebook, když i blbý 10m kabel na net tu stál 15?. Možná náhoda, nevim. Teď po 3 minutách bez baterky naběhnul.

Edit: to bylo určitě plesknutí přes prsty, že se mám učit a nekoukat na chronomag :D. Se ze mě snad stane věřící..

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

No je to divný, ale když jsem na ten odkaz s čoklama kliknul, tak mi asi za 3s zhasnul monitor a nedařilo se mi rozjet pc asi 20 minut, přičemž jsem tady lítal po Kornoeljestraat 2 Student Housu jak pominutej a sháněl externí monitor, kterej nakonec nešel rozchodit. Asi nemusím popisovat, když jsem si vynervenej představoval jak tu budu shánět notebook, když i blbý 10m kabel na net tu stál 15?. Možná náhoda, nevim. Teď po 3 minutách bez baterky naběhnul.

no vidíš jakej jsi měl akční večer................... B)

Odesláno

Taky jsem čuměl blbě, když mi sjela sekera a zasekl jsem si ji do nártu... Klika, že jsem měl sandále a nepoškodil si boty :-)

což mi připomnělo, když kamarád dostal jako svatební dar novou fiskarsku a odpoledne po obřadu ji šel vyzkoušet. Trefil se přesně mezi palec a ukázováček na noze. Jediné jeho štěstí bylo, že už byl převlečený a měl nějaké pohory, protože jinak by už dneska asi "žabky" nosit nemohl.

Odesláno

Jo copak Fiskarska, to je dobrej nástroj a dost ostrej.. Taky mám proseklou kanadu. Díra v botě, ponožce a zastavilo se to na milimetr přesně na nártu. Teda když už jsme u toho tématu "Co jsem si uříznul/useknul."  :D   Ještě bych mohl v rámci humoru doplnit vedlejší téma větou: "To bylo tehdy, kdy jsem zpracovával předchozí Tatru s dvaapadesáti metry dřeva."  :lol2:

Odesláno

Fiskarska je svina! Ja kdyz jsem ji zkousel, tak jsem rozstip s polinkem i spalek :D

A se sesivackou taky nejsou zadny spasy! Pridelavali jsme na strop na chate nejakou folii...klasickou sesivackou. Prilozit, bouchnout, prilozit bouchnout... No a jednou jsem prilozil sponkou navrch a bouchnul! A jak jsem si chladil zahu pokrikovanim vulgarismu, prisel kamos a pta se, jak se mi to mohlo stat, ze to proste nechape. Tak jsem mu to ukazoval nazorne, aby to pochopil i blb...a v tom zachvatu vzteku, jsem do toho tou rukou jebnul znova. Auuuuu!!!

Odesláno

to znám, jen s jiným koncem............... :lol2:

...............japonec se po delší době probere nechápavě kouká kolem sebe a ptá se co to bylo?

a Jura ( či kokoliv jiný ) odpovídá............To byl hever z Mazdy........mimochodem taky odvás.................... :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

U nás doma včera, a docela trefně to pasuje i sem . . . teda jinam, ale tam už je zamčeno :)

ona - měli by jsme mu (synovi) koupit něco k svátku

já - no myslím že čtyřletý dítě z toho asi rozum ještě nemá, jestli ty nejsi náhodou zblblá z toho "Valentýna"

ona - no to ne, ale abych zase nebyla ve školce za zlou matku, víš?

já - jak jako ve školce?

ona - vloni když měl svátek tak se ho paní ve školce ptala co dostal k svátku, a on říkal že nic

já - aha (v duchu: asi nějaký móresy učitelek v MŠ - máme v rodině jednu, tak mám jisté výhrady)

ona - (čte myšlenky) to nebyla učitelka

já - a kdo?

ona - no paní co tam vloni vydávala obědy

já - a ona už tam nedělá?

ona - ne

já - a víš proč?

ona - ne

já - protože práskače nikdo nemá rád! 

:D

Odesláno (upraveno)

Tomáši, kup mu lahvinku a vysvětli mu, že mu jí dáš až mu bude 18 :-)

ta zodpovědnost při kontrolách, jestli se nekazí...  :mummy:  (nakonec by to byl dost drahej dárek :D :D )

edit: než jsem to doťukal, přišlo jasné přiznání :lol2:

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...