Gustaf Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Nezaložíme si vlákno "Co jsem si dneska rozsek' / rozříz' " ? nebo koho jsem dneska prefik
horal Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 nebo koho jsem dneska prefik jo a podružné vlákno kdo mě dneska... aby se nemohli vytahovat, ať je nějaká kontrola a zpětná vazba, no prostě není v tom bordel
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 http://prask.nova.cz/clanek/novinky/sikana-psu-v-cesku-je-normalni-je-takto-trestat-chudaci-zvirata.html a pár fotek....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 (upraveno) No je to divný, ale když jsem na ten odkaz s čoklama kliknul, tak mi asi za 3s zhasnul monitor a nedařilo se mi rozjet pc asi 20 minut, přičemž jsem tady lítal po Kornoeljestraat 2 Student Housu jak pominutej a sháněl externí monitor, kterej nakonec nešel rozchodit. Asi nemusím popisovat, když jsem si vynervenej představoval jak tu budu shánět notebook, když i blbý 10m kabel na net tu stál 15?. Možná náhoda, nevim. Teď po 3 minutách bez baterky naběhnul.Edit: to bylo určitě plesknutí přes prsty, že se mám učit a nekoukat na chronomag . Se ze mě snad stane věřící.. Upraveno 8. února 2015 uživatelem VitekB
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 No je to divný, ale když jsem na ten odkaz s čoklama kliknul, tak mi asi za 3s zhasnul monitor a nedařilo se mi rozjet pc asi 20 minut, přičemž jsem tady lítal po Kornoeljestraat 2 Student Housu jak pominutej a sháněl externí monitor, kterej nakonec nešel rozchodit. Asi nemusím popisovat, když jsem si vynervenej představoval jak tu budu shánět notebook, když i blbý 10m kabel na net tu stál 15?. Možná náhoda, nevim. Teď po 3 minutách bez baterky naběhnul.no vidíš jakej jsi měl akční večer...................
VitekB Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Znovu na to klikat fakt nebudu, slibuju, že už se budu poctivě učit, aby mi nic neuniklo a zvládl jsem ty jejich bloky místo klasického semestru
Povidláček Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 některý jsou skvělý http://men30-26.diply.com/menshumor/who-wore-it-better/94690
Lu2cz Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 tenhle fakt pobavil.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Taky jsem čuměl blbě, když mi sjela sekera a zasekl jsem si ji do nártu... Klika, že jsem měl sandále a nepoškodil si boty :-) což mi připomnělo, když kamarád dostal jako svatební dar novou fiskarsku a odpoledne po obřadu ji šel vyzkoušet. Trefil se přesně mezi palec a ukázováček na noze. Jediné jeho štěstí bylo, že už byl převlečený a měl nějaké pohory, protože jinak by už dneska asi "žabky" nosit nemohl.
Wanderer Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Jo copak Fiskarska, to je dobrej nástroj a dost ostrej.. Taky mám proseklou kanadu. Díra v botě, ponožce a zastavilo se to na milimetr přesně na nártu. Teda když už jsme u toho tématu "Co jsem si uříznul/useknul." Ještě bych mohl v rámci humoru doplnit vedlejší téma větou: "To bylo tehdy, kdy jsem zpracovával předchozí Tatru s dvaapadesáti metry dřeva."
nickolas Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Fiskarska je svina! Ja kdyz jsem ji zkousel, tak jsem rozstip s polinkem i spalek A se sesivackou taky nejsou zadny spasy! Pridelavali jsme na strop na chate nejakou folii...klasickou sesivackou. Prilozit, bouchnout, prilozit bouchnout... No a jednou jsem prilozil sponkou navrch a bouchnul! A jak jsem si chladil zahu pokrikovanim vulgarismu, prisel kamos a pta se, jak se mi to mohlo stat, ze to proste nechape. Tak jsem mu to ukazoval nazorne, aby to pochopil i blb...a v tom zachvatu vzteku, jsem do toho tou rukou jebnul znova. Auuuuu!!!
mondeo2 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 to znám, jen s jiným koncem............... ...............japonec se po delší době probere nechápavě kouká kolem sebe a ptá se co to bylo?a Jura ( či kokoliv jiný ) odpovídá............To byl hever z Mazdy........mimochodem taky odvás.................... :lol2:
Povidláček Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Dnes mi na 20 minut vypadl internet, tak jsem šel do obýváku pokecat s rodinou, jsou to celkem milí lidé...
tommas4 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 U nás doma včera, a docela trefně to pasuje i sem . . . teda jinam, ale tam už je zamčeno ona - měli by jsme mu (synovi) koupit něco k svátkujá - no myslím že čtyřletý dítě z toho asi rozum ještě nemá, jestli ty nejsi náhodou zblblá z toho "Valentýna"ona - no to ne, ale abych zase nebyla ve školce za zlou matku, víš? já - jak jako ve školce? ona - vloni když měl svátek tak se ho paní ve školce ptala co dostal k svátku, a on říkal že nic já - aha (v duchu: asi nějaký móresy učitelek v MŠ - máme v rodině jednu, tak mám jisté výhrady) ona - (čte myšlenky) to nebyla učitelka já - a kdo? ona - no paní co tam vloni vydávala obědy já - a ona už tam nedělá? ona - ne já - a víš proč? ona - ne já - protože práskače nikdo nemá rád!
FrantisekH Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Tomáši, kup mu lahvinku a vysvětli mu, že mu jí dáš až mu bude 18 :-)
tommas4 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 To nevydrží ani kdyby to bylo zabetonovaný ve sklepě
gougy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Tomáši, kup mu lahvinku a vysvětli mu, že mu jí dáš až mu bude 18 :-)ta zodpovědnost při kontrolách, jestli se nekazí... (nakonec by to byl dost drahej dárek :D )edit: než jsem to doťukal, přišlo jasné přiznání Upraveno 10. února 2015 uživatelem gougy
Doporučené příspěvky