Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no tak teda, atmosféra houstne. lidi, neblbněte. tyhlety připomínky co mi kde kdo, a stejně tak ukázky, kdo má co větší... to nikam nevede, nebo kam to jako má vést? jakože se z vašich připomínek někdo poučí, nebo na druhý straně, že se někdo vašich výhrůžek poleká?

to druhé fórum je počin na úrovni obrazoborectví a divím se, že komukoliv stojí za příspěvky tam anebo tady.

myslím si, že by bylo dobré si uvědomit, že tohle rodinné stříbro (chronomag) si zaslouží vyprdnout se na všechny antipatie a atmosféru trochu rozředit.

já bych se tu fakt chtěl zase bavit (jako před týdnem osobně v Pardubicích) a proto, aniž jsem to měl v plánu, půjdu asi ředit zejtra na sraz. to je výhrůžka !.)

a začátek tohohle vlákna - to je déža vy

Odesláno (upraveno)

Mně ta hádka přijde celá dost nemístně osobní. Začíná příspěvkem Kibi, nedělej píčoviny a končí Kibi má ban... WTF? A "výhružku" jsem zaregistroval, stejně tak příspěvek o pápírovém terči, doslovně papírovém. Btw, stejně pitomý příspěvky, jako celý vlákno!

edit: když se dvě děti poperou, bývá zvykem naplácat oběma. Zakládání témat tohodle typu je IMHO záměrná tvorba flameu, kdyby to mělo jiný důvod, tak by se to řešilo v soukromí...

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Ha... Ja si rikal, ze je zvlastni, ze jsem nenarazil na Ypovy osobni udaje, kdyz se jimi zacal Kibi v reakci na zverejneni linku na JIM VYTVORENY VEREJNY web ohanet... A on ban...?

Nevim sice, jestli vyresi to, z ceho Kibiho chovani prameni, ale minimalne je prijemne, ze tu nebude zase 65 prispevku denne ve smyslu "mam nejlepsi galerii na svete" napric vsemi vlakny.

A za to patri adminum me uznani za dobre provedeny krok.

Odesláno

Myslím, že fórum dospělo do určitých rozměrů. Raiting je slušnej a myslím, že se už výrazně nezvedne. Proto jsem za uzamčení volný registrace a registraci provádět jen na pozvání. Jak si jí novej člen obstará je jeho věc. Pro ty co to budou vážně chtít se vždycky cesta najde.

Odesláno

když se dvě děti poperou, bývá zvykem naplácat oběma

Ale BAN byl za něco, co nesouviselo s původním počátkem toho tématu, takže by to jaksi bylo poněkud mimo...

A je fakt, že s fenoménem "popichuju a prudím lidi, ale dávám si pozor abych přímo neporušil nějaké pravidlo - takže mi to prochází, ha ha" opravdu je třeba čas od času něco udělat. Ostatně od toho moderátoři jsou a je dobře že se občas někdo z nich odhodlá zakročit :smile_anim:

Bohužel se asi internetových exhibicionistů nezbavíme úplně, ale alespoň občas... Takže díky za to.

Odesláno

Celková atmosféra trochu zhoustla a dle mého názoru dost znepříjemňuje celkovou náladu na Chronomagu, což je pro naší docela sehranou sestavu chronomaniaků a vesměs fajn lidí škoda.

Četl jsem si pozorně řadu příspěvků na novém konkurenčním fóru a získal jsem dosti silný pocit, že celé to fórum je jen jeden velký humbuk a čísi pokus znevážit Chronomag, otrávit lidi, aby si řekli, že toho mají dost a přešli na nové mírumilovné, tolerantní a láskyplné fórum, kde je to samá vstřícnost, samé prosím. Ale i přes tu tolerantnost a vstřícnost z příspěvků čiší něčí zášť a jedovatost. Na mě to působí dojmem, že si tam píše většinu příspěvků (ne-li všechny) jeden jediný člověk pod různými nicky. Má to vše ten samý styl, jako když se prostě jeden člověk snaží vystupovat pod více osobami. Myslím, že nové fórum založil některý nepříliš charakterní, zneuznaný a zatrpklý člen Chronomagu, aby to tady anonymně rozhádal a aby mohl anonymně a bez rizika banu napadat neoblíbené kolegy z Chronomagu. Musí ho to stát hodně času a úsilí (tipoval bych na někoho, kdo má většinu dne čas, možná pracovní povinnost, sedět u počítače), ale pomáhá mu to léčit si svůj komplex (třeba méněcennosti).

Proto se mi zdá, že celá naše debata o novém fóru je silně kontraproduktivní. Navíc je přesně tím, čím ji chtěl ten trumbera mít a to ho musí docela těšit. Je známo, že duševně deformované jedince těší, když někomu škodí, někoho vytáčí, a má zpětnou odezvu. Co mu ji nedávat? To je asi to nejrozumnější co můžeme udělat a budeme mít klid na své zázraky jemné mechaniky a elektroniky, na své vtípky a diskuse o ostatních zájmech. Howg, dohovořil jsem.

Odesláno

kibi teď pláče u konkurence, jak mu bylo banem znemožněno se bránit. To že dvěma lidem naznačoval něco o dírách a terčích, což v kombinaci s tím, že je střelec je dost hustý, to tam jaksi opomněl. IMHO měl dostat ban i střelec - přisluhovač Tada za výhrůžku Horhemu, že si budou muset popovídat.

Odesláno

Ano, to je přesně ono. Čas od času si některý z moderátorů nenadělá do kalhot a odhodlá se zakročit. Chápu, že všední den má většina z nás nabitý, ale pokud někdo přijme pozici moderátora, měl by se svého úkolu chopit především aktivně. Mnohem důležitější je problémům předcházet, než je se zpožděním řešit. To není kritika moderátorů, to je kritika stavu fóra, ze kterého se stává prostor pro hojení komplexů některých jedinců. Při pročítání mnoha vláken se stydím - i když nejsem učástníkem diskuze - za jejich obsah. Jsou zde zakládána vlákna pro napadání, jsou zde publikovány příspěvky pro napadání, lidé zde řeší vlastní povahové defekty a obsahově se tedy fórum vzdaluje původní myšlence - tedy diskuzi primárně o hodinkách a hodinařině.

Odesláno

IMHO měl dostat ban i střelec - přisluhovač Tada za výhrůžku Horhemu, že si budou muset popovídat.

Ano. Na to jsem teda docela zíral :eek:

Odesláno

Oni mi tam udělali to a oni mi zase tady neudělali to.... Božíčku - nečekal jsem, že se toho dočkám i TADY.

K etice diskutéra lepšího fora (obecně) patří jiná fora nepomlouvat, nelinkovat, prostě ani "nenaznačovat". Pokud toho nejsme schopni zde, tak kde jinde??

Odesláno

.........Mnohem důležitější je problémům předcházet, než je se zpožděním řešit...........

Jak by sis takové profylaktické řešení představoval?

Odesláno

A ještě:

klidně si tu vzájemně nadávejte, klidně si tu fejkujte maríny, furt to bude jen tady na netu. Ale jakmile někdo překročí práh virtuálního světa a hodlá přesouvat řešení konfliktů do světa reálného, musí být banován navždy.

Odesláno

kibi teď pláče u konkurence, jak mu bylo banem znemožněno se bránit. To že dvěma lidem naznačoval něco o dírách a terčích, což v kombinaci s tím, že je střelec je dost hustý, to tam jaksi opomněl. IMHO měl dostat ban i střelec - přisluhovač Tada za výhrůžku Horhemu, že si budou muset popovídat.

TO SI ALE NAPSAL VOLOVINU JAKO šestitisící příspěvek.......HORHE MĚL DOSTAT NOBELOFKU,ZA PRVNÍ UŘČENÍ OTCOFSTVÍ PO INTERNETU

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...