Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Estli ty mu je nazávidíš. :-))))))

Hele když se v pátek strašně , ale opravdu strašně vožereme tak stihneme tohle vytvořit hned ráno před snídaní mezi toaletou a čištěním zubů.

Je to tak ??

Odesláno

Myslím si, že by sme to dali i cestou zpět z pajzlu, kde jsme se tak strašně ožrali. Proč čekat až do rána.

Odesláno (upraveno)

Myslím si, že by sme to dali i cestou zpět z pajzlu, kde jsme se tak strašně ožrali. Proč čekat až do rána.

Jsem zvědavej jakou k tomu zplodíte pohádku, posťte se , chlapci, do toho!

Já se z toho picnu, třítisící příspěvek, a já ho projedu na takovou bezduchou p..ovinu, místo abych napsal něco hlubokýho a moudrýho :suicide_anim:

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Z tou obhajobou jsem to myslel trochu jinak, a dost silně pochybuju, že by to manželka nesla s andělskou trpělivostí. Jinak si myslím, že výše zmíněný kus byl vyroben jako jednokusová limitovaná edice pro našeho pilota formule F1 Engeho, který se učestnil části jednoho seriálu MS F1 na divokou kartu. Bohužel neměly datum, tak jezdec do dalšího ročníku už nenastoupil, bo nevěděl kolikátýho je a propásl prezenčku.

Odesláno

...a taky šly hodinky rychle,do depa přijel o kolo dřív na výměnu kol a žádný mechanik ho tam ještě neočekával.Proto se prodávají na Aukru,kde je o tyto hodinky velký zájem hlavně mezi piráty silnic ne jako F1,ale D1 !

Odesláno

Jsou krásné !!! Nedivím se. Škoda jen že nemá foto stroje.

Nevím jak kolem Vás, ale kam Já se podívám, někdo sbírá Primky. Dokonce i spousta mladých lidí. A je to pochopitelné, retro ted frčí a české hodinky jsou cenově dostupné. Je to velká moda a ceny půjdou nahoru. U TOP kousků jako tento a podobné především.

Nechci syčkovat, ale doba kdy se Primky házely do koše a ty v NOS stavu daly sehnat za 100kč  je už  nenávratně pryč.

Ale mě to těší, ten zájem o opravdové hodinky. Doufám že přibude spousta lidí co si ty stroječky zamilují.

Jen pro info, abych předešel nějakým narážkám. Hodinky prodávám, ale též sbírám a často draze kupuji  :)

Odesláno

Pánové,co říkáte na číslo co je na víčku od leteckých hodinek?Je to nějaká domácí ,,ražba,, nebo při výrobě zapomněli dát do raznice poslední číslo-to se mi však nezdá.

tak se prodejce zeptej,at ti rekne to cislo a proc chybi jedna "bukva"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...