Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejdřív jsem si říkal, že borec nacpal Glashutte strojek (a máš pravdu, že ne automat) do pouzdra Prim Automatic, ale jak píše Straspol, jde o úplně jiné hodinky.

Odesláno

Je to ono, diky doktore. Nemelo to cislo a byl to bastl, tak se mi do toho nechtelo, ale cena imho dobra.

dle mého šrot k ničemu. Ale někomu se evidentně hodil...

Odesláno

Realne ma cenu jen ten cifr, kterej je jetej, a strojek, pokud je puvodni. Ostatni je nepuvodni srot. Kdyz jsem u toho, co patri spravne do eltonu? 68.1 nebo tretisroubek?

Odesláno

Realne ma cenu jen ten cifr, kterej je jetej, a strojek, pokud je puvodni. Ostatni je nepuvodni srot. Kdyz jsem u toho, co patri spravne do eltonu? 68.1 nebo tretisroubek?

Cifr je šunt a strojek je 68.4, ten tam nepatří ani omylem :-)

Odesláno

Jsem cune nepozorny (ze tam 68.4 nepatri vim), v tom pripade cekam, kdy se na aukru objevi ultra rare Elton sport na prodej. Minuly tyden sla plechova luneta, vcera cifr...

kazdopadne diky financi

Odesláno

Cifr je šunt a strojek je 68.4, ten tam nepatří ani omylem :-)

Na Aukro jseh házel já, byl to další kousek z celkového konvultu co jsem kupoval kvůli jedněm Seikám...

Nejsem kovaný Primkař, ale celé to bylo záhadně poskládáno, ručky ani strojek tam rozhodně nepatří. Cifr jetý, ale ne úplně na odstřel atd. Nechtěl jsem ani odhadnout co za to, tak jsem hodil od koruny ať se toho zbavím a po pravdě jsem čekal max. 2- 3stovky, samotný jsem překvapený kam se to dostalo...prostě Aukro!

Odesláno

Tak pardon nevím co je levá a pravá strana. Ty v pravo asi nepoznám. Je mi líto a omlouvám se za předchozí OT.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...