Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tenhle bazar jsem si tu jednou dovolil označit za šmelináře a s velmi zlou jsem se potázal. Vyslechl jsem si, jak jsem nepřející tržnímu hospodářství atd. :sick01:

Odesláno

Tenhle bazar jsem si tu jednou dovolil označit za šmelináře a s velmi zlou jsem se potázal. Vyslechl jsem si, jak jsem nepřející tržnímu hospodářství atd. :sick01:

Naprostej souhlas s tím tvým  označením , jestli s tím někdo nesouhlasí , tak je asi tak jediný , co s tím může dělat...

Odesláno

Jojo, k takovým kecům o rudých hvězdách tady mají někteří bohužel velmi blízko.

• po 3 týdnech...
Návštěvník eloga
Odesláno

Teoreticky, ale skutečně jen teoreticky je možné, že je myšlena Válka v Zálivu /1991/ a má to od někoho kdo tam byl. Ty primky to byly u chemický roty schopný vydržet, nebyl to žádný Guadalcanal v džungli.  Jak říkám, je to ale  jen teoretická možnost, a možná též myslí svůj vojenský pobyt u Československé nebo České armády, kde se učil válčit a užil přehnaný výraz, . Ovšem celkově také údiv....  :photo:

**

Odesláno

Teoreticky, ale skutečně jen teoreticky je možné, že je myšlena Válka v Zálivu /1991/ a má to od někoho kdo tam byl. Ty primky to byly u chemický roty schopný vydržet, nebyl to žádný Guadalcanal v džungli.  Jak říkám, je to ale  jen teoretická možnost, a možná též myslí svůj vojenský pobyt u Československé nebo České armády, kde se učil válčit a užil přehnaný výraz, . Ovšem celkově také údiv....  :photo:

**

Prekérka je to nefungující natahování- takhle to stejně neprodá, bude to muset nechat spravit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...