Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

je to jeho věc a tobě je po tom kulový. 

Provedu,šéfe.Schází tady salutovací smajlík.Mě osobně by to bylo vůči p.Hovorkovi blbý.To ty Bible takle mohl prodávat sám....

Odesláno

Sak je tady prodával. A dokonce dráž než pak šly koupit v běžné distribuci. Ale byly s podpisem.

Kazdy si může prodávat svoje věci za kolik chce, navíc tohle byla aukce.

Netusim kdo je pan Bednar, ale dříve bylo v pravidlech fóra, ze civilní totožnost členů se nezverejnuje. Myslím ze je to tam porad.

Odesláno

Já bych se musel hambou propadnout.Že tu Biblu nenabídl tady? Asi by jsme mu za ňu ho+no dali....Všici víme,že Bibla není ladasjaká knížka a málokdo ji má.Já osobně bych ji prvně nabídl kolegům tady. Howg.

Odesláno

Já bych se musel hambou propadnout.Že tu Biblu nenabídl tady? Asi by jsme mu za ňu ho+no dali....Všici víme,že Bibla není ladasjaká knížka a málokdo ji má.Já osobně bych ji prvně nabídl kolegům tady. Howg.

Daftro. Neblbni.

Je to normální aukce jako každá jiná.

Spoustu členů chrnmg prodává a nakupuje na aukčních portálech. Není na tom nic mimořádného. 

Tady je rozdíl v tom, že na chrnmg nezjistíš tržní hodnotu věci, poněvadž při prodeji jseš povinen napsat cenu, kterou chceš za určitou věc.

Na aukčních portálech to necháváš na kupujících a ti určují cenu sami sobě. Tak jak na světové burze s čímkoliv.

Jedno pravidlo pro zapamatování : TRH ŘÍDÍ DVĚ EMOCE : STRACH A CHAMTIVOST!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...