Nestler Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Uz jsem mu napsal, aby to udelal. Sent from my iPhone using Tapatalk
Skarohlid Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) Nech si ještě poslat fotky pouzdra z druhé strany a pod korunkou, jestli to jsou ty co visí na aukru tak jsou hezky nafocené, akorát se mi zdá, že prosvítá mosaz .... což není úplně zřetelné. Edit pravopisu Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem Skarohlid
Daftra Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 http://aukro.cz/unikat-osminkove-prim-ala-diplomat-chyborazba-i6773264304.html Unikát nebo někdo přehraboval popelnice za Eltonem? :-)
Nestler Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) To Skarohlid: to asi nebudou ony. To pouzdro jsem na fotkach videl a nevypadalo spatne. Nicmene tenhle obchod budu delat osobne. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem Nestler
doktor584 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 ...tak nám zase "zrevitalizovali" sporty.... http://aukro.cz/prim-sport-1-super-stav-foto-v-popise-i6774562012.html
colommbo Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Šálí mě můj vetchý zrak nebo jsem něco zaspal...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nestler Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Tak bych chtěl jen doplnit k mé včerejší diskusi na téma původu Humbert v inzerci, že s požadavkem na fotku s postavením ruček nezakrývající M jsme možná narazili hřebíček na hlavičku. Prodejce odepsal, že se omlouvá, že dnešní schůzku musí zrušit, a že když se mu to podaří časové, tak požadovanou fotku pošle. Ani se neptal proč jí chci. Možná věděl:-) .... možná taky ne a uvidím
Dokusan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Ahoj, vím že tyto dotazy zde nejsou oblíbené, přesto se zeptám, neb jsem se již párkrát spálil. Mám možnost koupit tyto Primky. Zdají se mi až moc pěkné. Myslíte, že má cenu do nich jít? Není to nejakej bastl? Díky za odpovedi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skarohlid Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Vypadají v pohodě a jako skladačka mi nepřipadají. Osobně bych do nich šel je to takovy Prim Rolex :-D
Doriaan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Vypadají v pohodě a jako skladačka mi nepřipadají. Osobně bych do nich šel je to takovy Prim Rolex :-DSouhlas jsou v poho a v zeleném hotové rolády Také jedny mám.
feltharg Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 jsou to fakt asi nejhnusnejsi primky co znam.mam dvoje
skodik Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Dobrý den,chtěl bych poprosit o radu. Rozbily se mi moje hodinky a tak jsem si říkal, že bych si pořídil Primky. Na bazoši jsem našel tyhle dvoje mezi kterými se rozhoduji. Poradíte mi prosím, které jsou takříkajíc lepší. Ty zlatý jsem našel, že by byly u těch bílých nevím. Mám je na denní nošení.Děkuji za radu a pomoc jirka https://ostatni.bazos.cz/inzerat/72420008/PANSKE-NARAMKOVE-HODINKY-PRIM-CAL-683-10.phpahttps://ostatni.bazos.cz/inzerat/73125576/Panske-prim-hodinky.php
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Vyjdou na stejno. Ty s datem mají něco navíc, zase něco navíc, co se může porouchat. Vyber si ty, které se ti víc líbí.
skodik Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Vyjdou na stejno. Ty s datem mají něco navíc, zase něco navíc, co se může porouchat. Vyber si ty, které se ti víc líbí.OK. Děkuji hlavně jsem si nechtěl naběhnout.
Shakur Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Vím, že o tomto prodejci (iru35, irena) je tady už napsáno dost, ale tohle mi přijde trošku moc i na něj (ni)... Nové nenošené Sporty s parexo ciferníkem a lunetou, přechromovaným pouzdrem. Řemínek pravděpodobně také nenošený. Ale za 12.000 Kč, no nekup to...Ty texty inzerátů jsou jako by to poskládal nějaký generátor náhodného textu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
accutron Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Inzerát byl dnes v 9:15 stažen z nabídky.
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Inzerát byl dnes v 9:15 stažen z nabídky. To je dobře, neboť to byl hnus velebnosti.
Hardslimer Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 A co rikate na tu pravou horni nozku?Neni to dodelavka, nebo jen je to tak ohoblovane? http://www.antik-hovorka.cz/obchod/legandarni-prim-diplomat-incabloc-17-jewels-funkcni-4538.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Když už se to tu nakouslo, v průběhu týdne jsem na antikprimu zaregistroval dvě nabídky nějakého nového prodejce ze Slovenska za ceny "ne zcela obvyklé" (ale už si nevzpomínám, o jaké přesně hodinky se jednalo.) Taky se na serveru dlouho neohřály...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se