Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nech si ještě poslat fotky pouzdra z druhé strany a pod korunkou, jestli to jsou ty co visí na aukru tak jsou hezky nafocené, akorát se mi zdá, že prosvítá mosaz .... což není úplně zřetelné.

Edit pravopisu

Upraveno uživatelem Skarohlid
Odesláno (upraveno)

To Skarohlid: to asi nebudou ony. To pouzdro jsem na fotkach videl a nevypadalo spatne. Nicmene tenhle obchod budu delat osobne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Nestler
Odesláno

Šálí mě můj vetchý zrak nebo jsem něco zaspal...? :o

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak bych chtěl jen doplnit k mé včerejší diskusi na téma původu Humbert v inzerci, že s požadavkem na fotku s postavením ruček nezakrývající M jsme možná narazili hřebíček na hlavičku. Prodejce odepsal, že se omlouvá, že dnešní schůzku musí zrušit, a že když se mu to podaří časové, tak požadovanou fotku pošle. Ani se neptal proč jí chci. Možná věděl:-) .... možná taky ne a uvidím

Odesláno

Ahoj, vím že tyto dotazy zde nejsou oblíbené, přesto se zeptám, neb jsem se již párkrát spálil. Mám možnost koupit tyto Primky. Zdají se mi až moc pěkné. Myslíte, že má cenu do nich jít? Není to nejakej bastl? Díky za odpovedi

Odesláno

Vypadají v pohodě a jako skladačka mi nepřipadají. Osobně bych do nich šel je to takovy Prim Rolex :-D

Souhlas jsou v poho a v zeleném hotové rolády :)

Také jedny mám.

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu. Rozbily se mi moje hodinky a tak jsem si říkal, že bych si pořídil Primky. Na bazoši jsem našel tyhle dvoje mezi kterými se rozhoduji. Poradíte mi prosím, které jsou takříkajíc lepší. Ty zlatý jsem našel, že by byly u těch bílých nevím. Mám je na denní nošení.

Děkuji za radu a pomoc

jirka

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/72420008/PANSKE-NARAMKOVE-HODINKY-PRIM-CAL-683-10.php

a

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/73125576/Panske-prim-hodinky.php

Odesláno

Vyjdou na stejno. Ty s datem mají něco navíc, zase něco navíc, co se může porouchat. Vyber si ty, které se ti víc líbí.

OK. Děkuji hlavně jsem si nechtěl naběhnout.

Odesláno

Vím, že o tomto prodejci (iru35, irena) je tady už napsáno dost, ale tohle mi přijde trošku moc i na něj (ni)... :eek:

Nové nenošené Sporty s parexo ciferníkem a lunetou, přechromovaným pouzdrem. Řemínek pravděpodobně také nenošený. Ale za 12.000 Kč, no nekup to...

Ty texty inzerátů jsou jako by to poskládal nějaký generátor náhodného textu...

Odesláno

Když už se to tu nakouslo, v průběhu týdne jsem na antikprimu zaregistroval dvě nabídky nějakého nového prodejce ze Slovenska za ceny "ne zcela obvyklé" (ale už si nevzpomínám, o jaké přesně hodinky se jednalo.) Taky se na serveru dlouho neohřály...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...