Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PrimFanatic: "Je zvykem probíhající aukce sem nedávat. Po konci aukce se o tom můžeme pobavit. Prosím o smazání odkazu, díky."

"Nezakazují, ale je to letitá místní dohoda."
Osobně tohle opravdu nepovažuju za peskování (nováčků) a či za vytváření pastiček na ně, ale máš asi jiná měřítka... :cheers:

Odesláno

očekává se, že se nováček o takové dohodě dozví ?

je někde seznam dohod upravujících chování na fóru mimo pravidla ?

Stačí si pročíst pár příspěvků dozadu.

dozvěděli - ale jakým způsobem ?

když byl kolega peskován za porušení nějaké utajené (v tom smyslu, že se neměl možnost o ní dozvědět předem) dohody

takže pokud vedle zveřejněných pravidel existují ještě nějaká "nepsaná jež se na tomto fóru dodržují", pak bez jejich zveřejnění to jsou jen pastičky na neznalé uživatele (např. nováčky). A nejhorší je, že tyto pastičky pak můžou využívat nevyzrálí jedinci k peskování nováčků a to mi připadá trochu negentlmanské

Rozhodně nikoho nechci peskovat. To, že mě označíš za nevyzrálého jedince beru s úsměvem:) 

edit: radši nic

Můžeš vyjadřovat názory. Já dokážu pochopit, že ty nedokážeš pochopit zajetá pravidla fora:)

Odesláno (upraveno)

Ahoj, zrovna jsem na aukru z nudy a v totální rychlosti vydražil Diplomaty v odkazu. Protože se v Primkách moc nevyznám, chci se zeptat: byl to dobrý kup, nebo totální přešlap a budu je prodávat dál pod cenou?  :lol2:

https://aukro.cz/krasne-prim-diplomat-incabloc-6934105186

Upraveno uživatelem TomasM--
Odesláno

Ahoj, jo to je dobrej kup. Rozhodně jsi neprodělal. Ciferník vypadá ok pouzdro trochu jetý, ale taky jsem viděl v horším stavu za vyšší peníz. Uvidíš co ti přijde domů, realita může být horší.   

Odesláno

Ač graficky stejné, přesto jiné. Hlavní rozdíl je v pouzdru, od kterého se odvíjí i velikost číselníku - rozdíl je snad dva milimetry (je to hezky vidět v rozdílné mezeře mezi datumovkou a okrajem číselníku), takže nejsou záměnné. A číselníky budou mít nejspíš i jiné zaoblení. Prostě jiné hodinky se stejnou grafikou. A chybí nápis Czechoslovakia.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...