stenly Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Když to hodím k sobě, tak tam opravdu vidím rozdíl v lesku a ubroušených vrcholcích zubů. Už přijdu domů, tak sem hodím origo korunku. Jen je škoda, že nebudou všechny tři korunky vedle sebe, bez měřítka, to nebude mít vypovídající hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Nevím třeba nemám pravdu. Origo korunka má zajišťovací kroužek mosazný, každá další výroba= nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 1 origo2 moje3 Parexo4 záhadné pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Výbornej počin.Mockrát děkuju zase jednou něco co by měl primkař rozeznat.Klobouk dolu pánové.:-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Moc pěkná korunka, Vláďo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Hlavně těsní ... odzkoušeno v Baltu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Celkem solidní kauf:) https://aukro.cz/hodinky-prim-8-ks-6935109589 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Super kup za tu cenu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Koukám dobře na ciferník Parexo nebo mám vlčí mhu...?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-1-rok-1971-funkcni-origo-sport-1-krabicka-10111.html Upraveno 9. října 2018 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 vidis dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 tak ale to prekvapila Irenka. ta sa zase vyzna a vacsinou sa snazi skladat s pôvodných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 chyba mi v popise ale to jej magicke RARE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Dík, radši ale ještě počkám, jestli taky nekoukáš špatně... Co mi ale hlava už fakt nebere, je tohle. Do předvčerejška ležely na aukru za 23k kup teď! od prodejce (pokud se nemýlím) ireeri z Neštěmic a nikdo je nechtěl (souhlasí i číslo na dýnku)... Jestli je nakonec někdo vzal nebo nabídla uplynula marně, netuším. Možná si někdo bude myslet, že na paní Irenu nasazuju, ale dneska se, bohužel, trefila dvakrát a tohle mi přijde už fakt hodně za hranou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 pripajam aj ja, RARE spartaky zarucene jedinecnekrasny cifernik v novom prevedeni, hrubsi font, 9 ma iny tvar, atd, atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 colommbo, si vlozil to same skor.tak sorry za spam inak, ak niekto uz tlaci ciferniky na spartaky, tak mozno o chvilu sa zacnu chrlit i okrove igeny v novom a mozna i orliky.ale toto uz je fakt hnus, napisat, ze lezali 60rokov v puzdre. to uz je pri Irenkynych znalostiach o primkach podvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Vystavoval to darktom8. Psal jsem mu, že z tý smeliny koupim dýnko a K25, že zbytek je fake nebo tam nepatří. Neodpověděl. Dle mého Irena pod vidinou snadného zisku koupila mimo Aukro a nasypala to sem. Ireeri není Straková. Je to jiná paní (prý 70 let) z druhýho konce republiky. Alesoon dle jména a lokace. Irenaru35 nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Tož se za dezinformace omlouvám, s něčím jsem si to popletl. Že ireeri není nikdo od Strakových (iru35 a paní Irena), vím, přesto dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Tím 100% netvrdím, že to tak musí být. Falešná identita při šmelení se hodí Ale od Ireeri jsem něco koupil minulosti a paní mi tvrdila, že je 70leta důchodkyně.Ze stavu emailové komunikace to trochu tak vypadalo, ale kdo ví. Osobně jsem neviděl, krk za to nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Je asi jedno, ci to ponuka Irenka alebo nie, podvodnici su jedna banda a vydavat toto za original a este za tie prachy je uz vyslovena drzost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se