Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Když to hodím k sobě, tak tam opravdu vidím rozdíl v lesku a ubroušených vrcholcích zubů. Už přijdu domů, tak sem hodím origo korunku. Jen je škoda, že nebudou všechny tři korunky vedle sebe, bez měřítka, to nebude mít vypovídající hodnotu.  

post-46377-0-37508100-1538651512_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám dobře na ciferník Parexo nebo mám vlčí mhu...?

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-1-rok-1971-funkcni-origo-sport-1-krabicka-10111.html

post-53456-0-23106800-1539075228_thumb.png

post-53456-0-25605100-1539075243_thumb.jpg

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Dík, radši ale ještě počkám, jestli taky nekoukáš špatně... :) Co mi ale hlava už fakt nebere, je tohle. Do předvčerejška ležely na aukru za 23k kup teď! od prodejce (pokud se nemýlím) ireeri z Neštěmic a nikdo je nechtěl (souhlasí i číslo na dýnku)... Jestli je nakonec někdo vzal nebo nabídla uplynula marně, netuším. Možná si někdo bude myslet, že na paní Irenu nasazuju, ale dneska se, bohužel, trefila dvakrát a tohle mi přijde už fakt hodně za hranou...

post-53456-0-66990500-1539080956_thumb.png

post-53456-0-16244900-1539080988_thumb.png

Odkaz ke komentáři

colommbo, si vlozil to same skor.

tak sorry za spam :)

inak, ak niekto uz tlaci ciferniky na spartaky, tak mozno o chvilu sa zacnu chrlit i okrove igeny v novom a mozna i orliky.

ale toto uz je fakt hnus, napisat, ze lezali 60rokov v puzdre. to uz je pri Irenkynych znalostiach o primkach podvod

Odkaz ke komentáři

Vystavoval to darktom8. Psal jsem mu, že z tý smeliny koupim dýnko a K25, že zbytek je fake nebo tam nepatří. Neodpověděl. Dle mého Irena pod vidinou snadného zisku koupila mimo Aukro a nasypala to sem. Ireeri není Straková. Je to jiná paní (prý 70 let) z druhýho konce republiky. Alesoon dle jména a lokace. Irenaru35 nebo tak nějak.

Odkaz ke komentáři

Tím 100% netvrdím, že to tak musí být. Falešná identita při šmelení se hodí :) Ale od Ireeri jsem něco koupil minulosti a paní mi tvrdila, že je 70leta důchodkyně.

Ze stavu emailové komunikace to trochu tak vypadalo, ale kdo ví. Osobně jsem neviděl, krk za to nedám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...