Sonny919 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Vrána je Zajíc, Straka je Kocúr... kto sa v tom má vyznať
maldaCZE Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Já jsem inženýr Králík, to není možný, ale vypadáte jako Vrána
maldaCZE Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Asi žijou na kuličce, že mají stejný polštáře
Hardslimer Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Mnooo, ale musi se uznat, ze obchodniho ducha ma. Jenom kdyby neprodaval ty svoje bastly.Knihu evidentne ma, takze nemuze tvrdit, ze nevi co prodava. Pro me je to ubozak.
jožko Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Chová sa tržne.Čo si trh pýta-to dodá.Zakážte ľudom od ních nakupovať !
Návštěvník eloga Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 (upraveno) tvl, a´t si každý prodává co chce, je to neviditelná ruka trhu, co není zakázané ústavou je dovolené.....Je věcí každého soudruha-ovčana, co má v kešeni a za co to utratí. Moralizovat tady o nějakém zboží, tedy i o hodinkách, je házení hrachu na zeď, lidi zůstanou stejně hloupí i vychcaní, tohle nemá řešení. Trápit se kvůli Primkám, panebože ... ** Upraveno 24. října 2018 uživatelem eloga
Návštěvník Ondra Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Rozumnej clovek si od nich uz nekoupi nic, tak zkousi novy "brand". Ale "straka" zlodejka byla prilehavejsi...
stenly Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Chová sa tržne.Čo si trh pýta-to dodá.Zakážte ľudom od ních nakupovať !Jo to je pravda, že dodá co zrovna frčí. Že by se ale choval tržně? Spíš se chová jako podvodník. Dokážu tolerovat kde co, ale toto už je totálně za hranou. Na druhou stranu, jsme v Česku, takže se není čemu divit
colommbo Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Ano, souhlasím s tím, že až na nějaké "předměty zvláštního určení" vymezené v příslušných zákonech a předpisech, může člověk nabízet k prodeji cokoli, tedy třeba hodinky. Neuvádět k nabízenému zboží správné informace (či úmyslně zamlčovat důležité) však považuju za, slušně řečeno, tahání neinformovaných potencionálních kupujících za nos a v případě zmiňovaných prodejců za chucpe...
Bert Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 , co není zakázané ústavou je dovolené........ **Inu, to je hodně inovativní přístup k právnímu řádu. Takže ostatní zákony nic?
honza.hasic Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Prd pívo a buřty. Cikán mi slíbil že počká než rozdrobím dvoulitr a za 5 minut už je prodal jinýmu a ten taky setsakra věděl co kupuje, šaktaky jsem se s ním za půl hodiny potkal a prohodil řeč "o výborným byznysu"... Vod tohoto otřesného okamžiku už vždy nosím "ruličku do ručky" se smotanejma kilama jako kdysi veXXXláci před tuzexem.
ML321 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 dík za komentáře, potvrdily moje tušení.. ale Vánoce se blíží a nějaký dárek by to chtělo asi zajdu kouknout na Orlíky 2018 v reálu..
kerob Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Prd pívo a buřty. Cikán mi slíbil že počká než rozdrobím dvoulitr a za 5 minut už je prodal jinýmu a ten taky setsakra věděl co kupuje, šaktaky jsem se s ním za půl hodiny potkal a prohodil řeč "o výborným byznysu"... Vod tohoto otřesného okamžiku už vždy nosím "ruličku do ručky" se smotanejma kilama jako kdysi veXXXláci před tuzexem. Chichi, Andersen hadr :-)
honza.hasic Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Je libo legendární prim sport I ? https://obleceni.bazos.cz/inzerat/95987337/Prim-sport-1.php
colommbo Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Jestlipak velká ručka není v této (fotografované) poloze schválně...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. října 2018 uživatelem colommbo
kerob Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Jestlipak velká ručka není v této (fotografované) poloze schválně...?Teda ty jsi ale osklivej zrovna v 9,02 se mu podarila ta fotecka, kterou delal po rannim kaficku a ty hned takhle do nej, ze se nestydis ho podezrivat z nekalosti, i datumovku ukazal ze nechybi
Harwey Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 staci sa pozriet na ten cifr vseobecne....ziadne M nie je potrebne:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se