Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

:lol2: tvl, a´t si každý prodává co chce, je to neviditelná ruka trhu, co není zakázané ústavou je dovolené.....

Je věcí každého soudruha-ovčana, co má v kešeni a za co to utratí. Moralizovat tady o nějakém zboží, tedy i o hodinkách, je házení hrachu na zeď, lidi zůstanou stejně hloupí i vychcaní, tohle nemá řešení. Trápit se kvůli Primkám, panebože ...  :photo:  :photo:

**

Upraveno uživatelem eloga
Návštěvník Ondra
Odesláno

Rozumnej clovek si od nich uz nekoupi nic, tak zkousi novy "brand". Ale "straka" zlodejka byla prilehavejsi...

Odesláno

Chová sa tržne.

Čo si trh pýta-to dodá.

Zakážte ľudom od ních nakupovať !

Jo to je pravda, že dodá co zrovna frčí. Že by se ale choval tržně? Spíš se chová jako podvodník. Dokážu tolerovat kde co, ale toto už je totálně za hranou. Na druhou stranu, jsme v Česku, takže se není čemu divit :lol2:  

Odesláno

Ano, souhlasím s tím, že až na nějaké "předměty zvláštního určení" vymezené v příslušných zákonech a předpisech, může člověk nabízet k prodeji cokoli, tedy třeba hodinky. Neuvádět k nabízenému zboží správné informace (či úmyslně zamlčovat důležité) však považuju za, slušně řečeno, tahání neinformovaných potencionálních kupujících za nos a v případě zmiňovaných prodejců za chucpe...

Odesláno

:lol2: , co není zakázané ústavou je dovolené........ :photo: :photo:

**

Inu, to je hodně inovativní přístup k právnímu řádu. Takže ostatní zákony nic?

Odesláno

Prd pívo a buřty. Cikán mi slíbil že počká než rozdrobím dvoulitr a za 5 minut už je prodal jinýmu a ten taky setsakra věděl co kupuje, šaktaky jsem se s ním za půl hodiny potkal a prohodil řeč "o výborným byznysu"... Vod tohoto otřesného okamžiku už vždy nosím "ruličku do ručky"  se smotanejma kilama jako kdysi veXXXláci před tuzexem. 

Odesláno

dík za komentáře, potvrdily moje tušení.. ale Vánoce se blíží a nějaký dárek by to chtělo :clap: asi zajdu kouknout na Orlíky 2018 v reálu..

Odesláno

Prd pívo a buřty. Cikán mi slíbil že počká než rozdrobím dvoulitr a za 5 minut už je prodal jinýmu a ten taky setsakra věděl co kupuje, šaktaky jsem se s ním za půl hodiny potkal a prohodil řeč "o výborným byznysu"... Vod tohoto otřesného okamžiku už vždy nosím "ruličku do ručky"  se smotanejma kilama jako kdysi veXXXláci před tuzexem. 

Chichi, Andersen hadr :-)

Odesláno (upraveno)

Jestlipak velká ručka není v této (fotografované) poloze schválně...?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Jestlipak velká ručka není v této (fotografované) poloze schválně...?

Teda ty jsi ale osklivej :lol2:  zrovna v 9,02 se mu podarila ta fotecka, kterou delal po rannim kaficku a ty hned takhle do nej, ze se nestydis ho podezrivat z nekalosti, i datumovku ukazal ze nechybi :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...