Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Někdo nazývá bůra jako 5000,ale jinak jak říká Colombo.

Konečně jsem se s Colombem na nečem shodl  :clap: Je vidět,že působil v Brně.

Hoši, za bura bylo vždycky za 5 korun a za pětku bylo za 10 Kčs. Neučte orla lítat. :cheers:

Hoďte voko na ty černý Sportky,jak se vám jeví armovák.Jak sem už uvedl,že ho vidím 2x a nevím,esli je to tím pivem  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Áno,je to odraz-lom.

Odraz a od čeho? Od nepůvodního sklíčka? Bych řekl,že toto vidím poprvé...

Podle mě má sklíčko jinou tloušťku a zaoblení,proto je armovák vidět z vnějšku i vnitřku sklíčka.

Luneta s lomenou trojkou k nim patří.Asi nebude původní.....

Upraveno uživatelem Daftra
Odesláno

Ono to k jako zkratka pro tisíc přešlo spíš z elektrotechniky, kde se to používá oficiálně.

To mě osobně daleko víc překvapuje obliba zkratky CZK namísto Kč a nechápu ji. Jednak žádou měnu czech koruna přece nemáme, a jednak je to delší, což je absurdita v době, kdy naopak všichni všechno usilovně zkracují.

Odesláno (upraveno)

To já samozřejmě vím, jen mi nedává smysl obliba něčeho delšího a cizího před domácím a kratším.

Nechtěný dvojsmysl :D

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

keď je sklo na sportoch pôvodné, tak z čelného pohľadu vzniká presne takýto "úkaz". Je to aj dobrá pomôcka pre kontrolu originality skla. Lunetka je taktiež pôvodná a dokonca ešte s lomenou 3, hodinky nemajú chybu :)

Odesláno

Jo luneta má takle vypadat.

No,byl jsem se podívat na svoje Sportky lupou a fakt,že je armovák vidět i odrazem jak na té fotce.Ale člověk se musí snažit,aby to bylo vidět,různě natáčet,měnit úhly pohledu,ale takle jak je to vyfocený jsem to pod lupou neviděl...

Odesláno

Jak psal Hardslimer.

Vychází to z mezinárodní tabulky pro označování mír a vah SI.

Malé "k" označuje násobek jednotky: tisíc. např. kiloWat - kW, kilometr km. Podle SI se má používat malé k, protože velké K znamená Kelvin.

Holt není k jako k:-)

Odesláno

Nestler palec nahoru.

Podobná věc je vteřina - jednotka prostorového úhlu. Jednotka času je sekunda.

Docela trpím když někdo používá vteřinu jako jednotku času.

Nicméně se běžně používá vteřinovka. Sekundovka je divné slovo.

Odesláno

Elast Bloků je taklenc pěkných málo, mám asi jen troje nebo čtvery poslední úlovek na burze v Semaníně u České Třebové za 250 korun stav suuuper (ty na fotce ležící). Bohužel já nebyl tím prvním kdo je tam takto koupil - vzal jsem až obratem za 1100 ale i to bylo solidní cena...  Osmičku bych nedal i kdyby to bylo pro milenku hezkou jako Heidi Klum. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...