usadama Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Takže Elton už kazí sběratelům ceny na Aukru, tak to je hotovo
usadama Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Zřejmě jedinčná šance... Předmětem aukce jsou funkční hodinky PRIM limitovaná edice: Československo - sovětské přátelství. Stav viz foto, hodinky jsou funkční, přesnost chodu neměřena Hezký kousek do vaší sbírky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 No, to mi připadá, že si chtěl někdo na vojně šplhnout, aby mu ruští tankáni prodal na černo naftu. Unikolky a nálepky z letadýlek. Místo štětce ořezaná zápalka a k tomu troje brýle, jedny přes druhé.
Honza.manta Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 To je kandidát minimálně na paskvil roku.
Chosef76 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Obzvláště červené indexy jsou vyvedené...., řekl bych, že si tehdá nějaký 10-letý pionýr chtěl šplhnout u soušky učitelky a tak v hodině výtvarné výchovy vytvořil tento produkt bolševické lidové tvořivosti.
Honza.manta Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Zřejmě jedinčná šance... Předmětem aukce jsou funkční hodinky PRIM limitovaná edice: Československo - sovětské přátelství. Stav viz foto, hodinky jsou funkční, přesnost chodu neměřena Hezký kousek do vaší sbírky Teprve teď jsem si toho všimnul, on tam ten doveda tu rudou hvězdu nalepil vzhůru nohama. Já si je snad koupím
Chosef76 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Teprve teď jsem si toho všimnul, on tam ten doveda tu rudou hvězdu nalepil vzhůru nohama. Já si je snad koupím Honzo, už se těším na diskusi v chlubícím vlákně
financ Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Český znak je taky naopak. Měl by mít červenou barvu směrem dolů, k šestce. Nuda v modelářském kroužku?
Lada61 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 ty ručky taky nejsou špatný , obzvlášť ta vteřinovka, Opravdu "echt Rarität " To se jen tak nevidí, Jak to někdo může vůbec nebízet?
Lada61 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 A co říkáte těmhle? Že by v primu dělali i takovýhle fajnovky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 A co říkáte těmhle? Že by v primu dělali i takovýhle fajnovky? Tohle je echt ruční práce, žádný samolepky z letadýlek. Už je prodává aspoň půl roku, než platit aukru poplatky, vyšlo by levnějc je hodit do kontejneru
Chosef76 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Tohle je echt ruční práce, žádný samolepky z letadýlek. Už je prodává aspoň půl roku, než platit aukru poplatky, vyšlo by levnějc je hodit do kontejneru Mám husí kůži jak pralinky, když si představím, že tohle někdo nosil.
financ Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Mám husí kůži jak pralinky, když si představím, že tohle někdo nosil. POLDI SONP Kladno, citovka :-)
cody Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Ale horologické barbarství:-))) Citovka možná..
skodna Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Jak tak o tom přemýšlím ,tak ta hvězda je asi záměrně ,páč kdyby byla tak jak má , tak by se tam už nevešla a zasahovala by do datumu.Jinak je to hrozný , co se dnes prodává. Já mám doma někde ještě takový malinký obtisky se zankem Brněnské Zbrojovky tak to asi nalepím a pokusím se prodat jako limitku pro Zbrojovku Brno n.p. Třeba to hodí na nový Omegy
Honza.manta Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Ty krásné hodinky ČS přátelství mne natolik inspirovaly, že jsem musel prohrabat své vrakoviště a trochu si narychlo zabastit, abych nezůstal pozadu. Jen jsem ve spěchu nasadil ručky bez sladění s datem, to ještě napravím.Představuji vám echt raritat model Prim Sport Manta: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Ježiši, tato stránka č.102 už nepatří do PRIM v inzerci, ale do kategorie Hardcoore Upraveno 27. února 2012 uživatelem Jeronimo
Chosef76 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Ty krásné hodinky ČS přátelství mne natolik inspirovaly, že jsem musel prohrabat své vrakoviště a trochu si narychlo zabastit, abych nezůstal pozadu. Jen jsem ve spěchu nasadil ručky bez sladění s datem, to ještě napravím. Představuji vám echt raritat model Prim Sport Manta: Jsem sběratelem limitek. Vaše hodinky Prim Sport Manta se mi líbí a mám o ně opravdový zájem. Kombinace červených indexů a černé manty je pekelná...hodinky jsou parádní. Hodlám je koupit jako oblekovky. Mohl by jste mi prosím napsat jaké je přesnost hodinek ? Datumovka sedí, nebo je to jen optický klam ? Neslušné návrhy zasílám do SZ.
Honza.manta Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Dyk jsem to psal, že jsem tam ručky napral tak jak jsem strojek vytáhl z krabičky na náhradní díly. Ještě ručky s datem sladím, až budu mít náladu. Hlavně mi překvaplo, že to vůbec jde, já měl za to, že v té krabičce jsou pouze nejdoucí strojky. Edit: jo a přesnost? - už tři hodiny jdou Upraveno 27. února 2012 uživatelem Honza.manta
straspol Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Dyk jsem to psal, že jsem tam ručky napral tak jak jsem strojek vytáhl z krabičky na náhradní díly. Ještě ručky s datem sladím, až budu mít náladu. Hlavně mi překvaplo, že to vůbec jde, já měl za to, že v té krabičce jsou pouze nejdoucí strojky. Edit: jo a přesnost? - už tři hodiny jdou Teda Honzo, Ty ses rozjel obdiv a uznání- měli by Tě v Primu zlanařit do jejich řad, myslím že s Orlíkem bys dokázal veliké věci !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se