Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovoluji si porušit svoje předsevzetí o nevyjadřování se k probíhajícím aukcím a poznamenat, že toto vjenování považuji za autentické.

A důvod, znáš snad toho vola co to ryl?

Odesláno

Já zase docela jo, se podívej na sebe, mít doma dvoje fialové televizky a být tak chamtivý, že nám ty jedny nenabídneš....styď se!!! gora.gif

Ty něco o televizích povídej :lol:

Odesláno

No každopádně mám těch dýnek doma někoklik, ale tohe bych neměnil.

a nebo "nemjenil" :oneeyed02:, jo k tem televizkam gratuluji, mel jsem pripraveno, ale kleknul mi comp, takze jsem si neuzil finale,jak rika klasik, hodlal jsem "utratit nechutnou castku" , urco by skoncily u me...:wallbash:

Odesláno

Ani mi tu aukci radši ani nepřipomínejte !!! giljotiini.gif

EDIT: ale stejně mě nejde do hlavy, že to skončilo takhle blbě a tolik z nás na to zapomnělo. Podle mě aukce byla nějak záhadně zkrácená...teda pokud to vůbec jde. Já si totiž myslím, že měla končit úplně v jinou dobu. Ale možná si to pletu nebo jsem se překoukl a vy ostatní se mnou ,)

Já ji také sledoval a mám takový pocit, že měla končit až v sobotu...ale třeba se pletu :)

Odesláno (upraveno)

Já ji také sledoval a mám takový pocit, že měla končit až v sobotu...ale třeba se pletu :)

Zdravím vespolek, já také už párkrát zažil, že aukce předčasně skončila (naposled jsem měl políčeno na Glashütte i s dokladem o koupi a krabičkou). V sekci "o mně" měl prodejce, že je to důchodce a že tomu moc nerozumí. Tak jsem se těšil, že by mohla být z toho dobrá akvizice ... a prd velebnosti ... aukce skončila předčasně a můj dotaz prodejci skončil bez úspěchu. Uvažoval jsem, že napíši na Aukro, ale nakonec jsem to vzdal.

To mne trochu štve, ale co, měl jsem přihodil a věděl bych důvod zrušení. :)

Dave

Upraveno uživatelem Diablo-d
Odesláno

Aukce už skončila, tak sem dám fotky - myslím, že to stojí za zachování pro budoucí oživování jazyka českého

post-5320-072572300 1353529367.jpgpost-5320-039598600 1353529373.jpg

Tak aukci jsem prosr... jelikož jsem se nedostal domů včas.... :-(

Odesláno

Možná je to proti pravidlům, ale zhruba za tři hodiny končí TATO aukce a nevím co si o tom mám myslet.Jsou tam použity stejné fotky jako u jiné aukce ZDE

probírané.Tak ať si někdo nenaběhne.

Odesláno

Každopádně podle zde publikované teorie bylo spartaků jen necelé čtyři tisice. A tak nějak do čísla deset tisíc bylo správné spartak pouzdro. Pak už byl jiný úhel nožiček. Doufám, že to píšu správně.

Odesláno

Tak jsem možná zbytečně kalil vodu.Ta minulá aukce ze dne 29.9.2012zůstala prodejci doma.Nikdo nepřihazoval.Jedná se tedy o stejného prodejce a stejné pouzdro.Proto ty stejné fotky.Omlouvám se tímto prodejci a všem, co jsem mohl odradit.Mám docela binec ve fotkách v PC a tu aukci jsem nemohl najít.

post-15236-014610200 1353862769.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Každopádně podle zde publikované teorie bylo spartaků jen necelé čtyři tisice. A tak nějak do čísla deset tisíc bylo správné spartak pouzdro. Pak už byl jiný úhel nožiček. Doufám, že to píšu správně.

podle mě je to tak, že pouzdro spartak skončilo okolo čísla 8K a kalibr K25 skončil okolo čísla 10K

edit: a nejedná se o úhel nožiček, ale o rádius jejich zakřivení

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

podle mě je to tak, že pouzdro spartak skončilo okolo čísla 8K a kalibr K25 skončil okolo čísla 10K

edit: a nejedná se o úhel nožiček, ale o rádius jejich zakřivení

To jsem se překec, myslel jsem zakřivení.

Návštěvník tolja
Odesláno

To jsem se překec, myslel jsem zakřivení.

já vím, ale nemohl jsem to tu nechat v chybné podobě pro budoucí generace

Odesláno

Mám jeden kousek s číslem na dýnku 69xx a se strojkem K25 č.10xxx ale pouzdro už je poSpartak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...