MaraThon Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Moc pěkné automaty! Patří do nich ten bílý armovák? Edit: zmenšení přílohy Upraveno 3. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Nepatří. A ani ručky nejsou správně. Pouzdro je z prvních verzí sportů a ručky jsou z takzvaných potapěčů. Je to skládačka neboli bastl, ale nevypadá to špatně. Originál vzhled je tady: Upraveno 3. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Nepatří. A ani ručky nejsou správně. Pouzdro je z prvních verzí sportů a ručky jsou z takzvaných potapěčů. Je to skládačka neboli bastl, ale nevypadá to špatně. Originál vzhled je tady: Ještě že Tě tu máme Honzo, bych si toho nevšiml a normálně bych se i pustil do dražení, ale original je original... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Pouzdro je z prvních verzí sportů Jak rozeznáš pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Podle armovacího kroužku, ale koukám, že tohle je armovák, který se dával do soudků a pak jsem ho ještě viděl v úplně poslední verzi PS2 automat s myiotou ještě v chromovaném pouzdru. Koukám, že to spíš bude některé z těch posledních chromovaných pouzder. Upraveno 3. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Podle armovacího kroužku, ale koukám, že tohle je armovák, který se dával do soudků a pak jsem ho ještě viděl v úplně poslední verzi PS2 automat s myiotou ještě v chromovaném pouzdru. Koukám, že to spíš bude některé z těch posledních chromovaných pouzder. Já jsem si právě říkal, jak se dá takhle zepředu rozeznat holé pouzdro PS2 a automatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Nepatří. A ani ručky nejsou správně. Pouzdro je z prvních verzí sportů a ručky jsou z takzvaných potapěčů. Je to skládačka neboli bastl, ale nevypadá to špatně. Originál vzhled je tady: Díky Honzo, i já po nich chtěl jít :-) ale po tvém infu je pěkně nechám zahnívat v bahně aukra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Název Sorela jsem převzal od jiných, jeho původ neznám. Jestli to někdo může vědět, tak možná Accutron. Děkuju Honzo. Jak tak pročítám vlákna o hodinkách Prim, setkávám se s názvy modelů. Některé jsou jasné (Diplomat, Sport), jiné - vím, jak vypadají (Traktory), ale nevím, proč se jim tak říká. A další (Humberta, Soudky, aj.) jenom tak odhaduji... Neni tady někde něco, jako výkladový slovník, ze kterého by se dalo čerpat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Děkuju Honzo. Jak tak pročítám vlákna o hodinkách Prim, setkávám se s názvy modelů. Některé jsou jasné (Diplomat, Sport), jiné - vím, jak vypadají (Traktory), ale nevím, proč se jim tak říká. A další (Humberta, Soudky, aj.) jenom tak odhaduji... Neni tady někde něco, jako výkladový slovník, ze kterého by se dalo čerpat? Co třeba stanik73? Nebo zkus přímo Accutrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Co třeba stanik73? Nebo zkus přímo Accutrona. Obávám se,že u některých jsou názvy nejasné jak vznikly /třeba se mýlím/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 (upraveno) Další skládačka... Dýnko nepůvodní, ručky... nebo se pletu ? ZDE Upraveno 4. července 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tak pánové přiznejte se. Kdopak mě vydražil tyhle hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tak pánové přiznejte se. Kdopak mě vydražil tyhle hodinky ? Já vím, ale neřeknu, kdyžtak mi napiš SZ, jestli Tě to fakt zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Já vím, ale neřeknu, kdyžtak mi napiš SZ, jestli Tě to fakt zajímá Nezajímá, jen jsem hodil udičku . Já jsem měl maximum 900 a čekal jsem, že se to ke konci zvrhne a tak jsem dál nesledoval. Kdybych věděl, že to přeleze jen o 33 kč asi bych pokračoval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Nezajímá, jen jsem hodil udičku . Já jsem měl maximum 900 a čekal jsem, že se to ke konci zvrhne a tak jsem dál nesledoval. Kdybych věděl, že to přeleze jen o 33 kč asi bych pokračoval . Byla možná chyba, za 933,- takové pěkné televizky a to zlaté pouzdro je mnohem hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Další skládačka... Dýnko nepůvodní, ručky... nebo se pletu ? ZDE Ach jooo , zmenšujte ty fotky nebo prostě zmizej a budou fuč. Dýnko by i mohlo být původní, ale zavádějící je to, že píše číslo - buď neví, co prodává, nebo kecá. Ručky vypadají původní, jen vteřinovka by měla být bílá. Cifr armovák vypadají O.K., korunka nepůvodní, ale to je běžný jev - výjimka je naopak původní korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 (upraveno) Ach jooo , zmenšujte ty fotky nebo prostě zmizej a budou fuč. Dýnko by i mohlo být původní, ale zavádějící je to, že píše číslo - buď neví, co prodává, nebo kecá. Ručky vypadají původní, jen vteřinovka by měla být bílá. Cifr armovák vypadají O.K., korunka nepůvodní, ale to je běžný jev - výjimka je naopak původní korunka. Fotka zde....upravená Upraveno 4. července 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 (upraveno) Fotka zde....upravená OK, napravím se Nedošlo mi, že bude tak velká Upraveno 4. července 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Ach jooo , zmenšujte ty fotky nebo prostě zmizej a budou fuč. Dýnko by i mohlo být původní, ale zavádějící je to, že píše číslo - buď neví, co prodává, nebo kecá. Ručky vypadají původní, jen vteřinovka by měla být bílá. Cifr armovák vypadají O.K., korunka nepůvodní, ale to je běžný jev - výjimka je naopak původní korunka. Pozor. Delali delali se i verze s červenou vterinovkou a asi i s oranžovou. Oficialni foto cervene je i na webu Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Vím o tom, sáhodlouze se to tady řešilo a nakonec řekl Accutron kategoricky, že originál byl pouze s bílou. Tak to tak beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se