Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Nepatří. A ani ručky nejsou správně. Pouzdro je z prvních verzí sportů a ručky jsou z takzvaných potapěčů. Je to skládačka neboli bastl, ale nevypadá to špatně.

Originál vzhled je tady:

post-5320-082428900 1341340210.jpg

Ještě že Tě tu máme Honzo, bych si toho nevšiml a normálně bych se i pustil do dražení, ale original je original... Díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle armovacího kroužku, ale koukám, že tohle je armovák, který se dával do soudků a pak jsem ho ještě viděl v úplně poslední verzi PS2 automat s myiotou ještě v chromovaném pouzdru. Koukám, že to spíš bude některé z těch posledních chromovaných pouzder.

post-5320-093341500 1341351396.jpgpost-5320-014876700 1341351402.jpg

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Podle armovacího kroužku, ale koukám, že tohle je armovák, který se dával do soudků a pak jsem ho ještě viděl v úplně poslední verzi PS2 automat s myiotou ještě v chromovaném pouzdru. Koukám, že to spíš bude některé z těch posledních chromovaných pouzder.

Já jsem si právě říkal, jak se dá takhle zepředu rozeznat holé pouzdro PS2 a automatů.
Odkaz ke komentáři

Nepatří. A ani ručky nejsou správně. Pouzdro je z prvních verzí sportů a ručky jsou z takzvaných potapěčů. Je to skládačka neboli bastl, ale nevypadá to špatně.

Originál vzhled je tady:

post-5320-082428900 1341340210.jpg

Díky Honzo, i já po nich chtěl jít :-) ale po tvém infu je pěkně nechám zahnívat v bahně aukra :-)

Odkaz ke komentáři

Název Sorela jsem převzal od jiných, jeho původ neznám. Jestli to někdo může vědět, tak možná Accutron.

Děkuju Honzo. Jak tak pročítám vlákna o hodinkách Prim, setkávám se s názvy modelů. Některé jsou jasné (Diplomat, Sport), jiné - vím, jak vypadají (Traktory), ale nevím, proč se jim tak říká. A další (Humberta, Soudky, aj.) jenom tak odhaduji...

Neni tady někde něco, jako výkladový slovník, ze kterého by se dalo čerpat?

Odkaz ke komentáři

Děkuju Honzo. Jak tak pročítám vlákna o hodinkách Prim, setkávám se s názvy modelů. Některé jsou jasné (Diplomat, Sport), jiné - vím, jak vypadají (Traktory), ale nevím, proč se jim tak říká. A další (Humberta, Soudky, aj.) jenom tak odhaduji...

Neni tady někde něco, jako výkladový slovník, ze kterého by se dalo čerpat?

Co třeba stanik73? Nebo zkus přímo Accutrona.
Odkaz ke komentáři

Já vím, ale neřeknu, kdyžtak mi napiš SZ, jestli Tě to fakt zajímá :D

Nezajímá, jen jsem hodil udičku :) . Já jsem měl maximum 900 a čekal jsem, že se to ke konci zvrhne a tak jsem dál nesledoval. Kdybych věděl, že to přeleze jen o 33 kč asi bych pokračoval :) .
Odkaz ke komentáři

Nezajímá, jen jsem hodil udičku :) . Já jsem měl maximum 900 a čekal jsem, že se to ke konci zvrhne a tak jsem dál nesledoval. Kdybych věděl, že to přeleze jen o 33 kč asi bych pokračoval :) .

Byla možná chyba, za 933,- takové pěkné televizky a to zlaté pouzdro je mnohem hezčí ;)

Odkaz ke komentáři

Další skládačka...

Dýnko nepůvodní, ručky... nebo se pletu ?

ZDE

Ach jooo :suicide_anim: , zmenšujte ty fotky nebo prostě zmizej a budou fuč.

Dýnko by i mohlo být původní, ale zavádějící je to, že píše číslo - buď neví, co prodává, nebo kecá. Ručky vypadají původní, jen vteřinovka by měla být bílá. Cifr armovák vypadají O.K., korunka nepůvodní, ale to je běžný jev - výjimka je naopak původní korunka.

Odkaz ke komentáři

Dýnko by i mohlo být původní, ale zavádějící je to, že píše číslo - buď neví, co prodává, nebo kecá. Ručky vypadají původní, jen vteřinovka by měla být bílá. Cifr armovák vypadají O.K., korunka nepůvodní, ale to je běžný jev - výjimka je naopak původní korunka.

Fotka zde....upravená

post-9327-014761700 1341426714.jpg

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Pozor. Delali delali se i verze s červenou vterinovkou a asi i s oranžovou. Oficialni foto cervene je i na webu Prim.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...