Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"Omlouvám se", že jsem sem hodil odkaz na to Aukro, ale jsem začátečník a rád si přečtu názor zkušenějších na dané hodinky. Myslím si, že mlčet o aukcích a doufat, že si jí nikdo nevšimne a já ji vyhraji za nižší cenu taky není řešení.... Každý kupující má svůj limit, takže k umělému navyšování ceny dle mě nepřichází všechno je nabídka / poptávka. :-)

Zkus si to vlákno ještě přečíst..

Odesláno

Myslim, že neexistuje aukce, které by jsme si nevšimly. :D

V tom případě potom není zveřejnění nic kontraproduktivního a každý kdo má opravdu zájem, tak už má přihozeno. smile.gif

Odesláno

Zkus si to vlákno ještě přečíst..

Nevidím v tom přínos. Je to názor od názoru...vlákno se jmenuje "PRIM v inzerci" takže ke vkládání aktuálních nabídek k diskuzi, to jen vybízí :-)

Odesláno

"Omlouvám se", že jsem sem hodil odkaz na to Aukro, ale jsem začátečník a rád si přečtu názor zkušenějších na dané hodinky. Myslím si, že mlčet o aukcích a doufat, že si jí nikdo nevšimne a já ji vyhraji za nižší cenu taky není řešení.... Každý kupující má svůj limit, takže k umělému navyšování ceny dle mě nepřichází všechno je nabídka / poptávka. :-)

Za mne je ta problematika dořešená, vyvodil jsem si z toho svůj závěr a svůj názor na běžící aukce už tady ventilovat nebudu.

Odesláno (upraveno)

Myslim, že neexistuje aukce, které by jsme si nevšimli. :D

To sice jo, ale radši o těch nejzajímavějších zde nepíšeme v bláhové představě, že si jich ti druzí nevšimli :-)

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Za mne je ta problematika dořešená, vyvodil jsem si z toho svůj závěr a svůj názor na běžící aukce už tady ventilovat nebudu.

Naprostý souhlas se straspolem.

Za sebe ještě ale musím doplnit následující:

Toto si dovolím porušit pouze tehdy, pokud budu potřebovat poradit co se týče originality. :)

Návštěvník tolja
Odesláno

Sákryš, ten docent nemá zábrany. Myslel jsem, že bude víc zájemců o takovou raritu než tři, ale při pohledu do nedávné i dávné minulosti se jedná o rekord na "obyčejných" padesátkách. Gratuluji novému majiteli k nádhernému kousku.

Odesláno (upraveno)

Nezlobte se na me nejsem prim znalec, ale co je na nich tak vyjimecneho ? ales

tady je ta aukce prim sport je od stejneho prodejce jak popisujete ma tam i dalsi zlute tudyk jsou ok ? mam na ne zalusk pokud nepudou za moc

post-20845-008214800 1348431372.jpg

Upraveno uživatelem Venus
Odesláno

Sákryš, ten docent nemá zábrany. Myslel jsem, že bude víc zájemců o takovou raritu než tři, ale při pohledu do nedávné i dávné minulosti se jedná o rekord na "obyčejných" padesátkách. Gratuluji novému majiteli k nádhernému kousku.

Výherci z plného srdce gratuluji :smile_anim: . Možná pár lidí chtělo přihazovat až na konci, ale na krev se šlo už od začátku :D .

Leč o rekord v "obyčejných" padesátkách se nejedné, v jedné dřívější aukci o prastaré šupinaté s lumi v prachotěsném pouzdru (dýnko nerez ocel) dal Bert pintlich 8979,- Kč :) .

Odesláno

Výherci z plného srdce gratuluji :smile_anim: . Možná pár lidí chtělo přihazovat až na konci, ale na krev se šlo už od začátku :D .

Leč o rekord v "obyčejných" padesátkách se nejedné, v jedné dřívější aukci o prastaré šupinaté s lumi v prachotěsném pouzdru (dýnko nerez ocel) dal Bert pintlich 8979,- Kč :) .

No, to jsem rád že je nemám :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

tady je ta aukce prim sport je od stejneho prodejce jak popisujete ma tam i dalsi zlute tudyk jsou ok ? mam na ne zalusk pokud nepudou za moc

Oboje šunt, to koupil někdo z blázince. Anebo po rozbaleni balíčku a zjištění co to koupil, půjde dát milému prodejci pořádnou po tlamě. Podprůměrný stav hodinek s přechomovaným pouzdrem (ty černé). Ty okrové jsou další přechromovaný šroty doplněné o fake ciferníku a vložku lunety z Číny

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Výjimečně hnusný pásek, řekl bych... :-) jinak netuším.

ad ty padesátky - tak to je maso

ad ty letecké bastly - aspoň se v tom pouzdru může člověk vidět :-)

Odesláno (upraveno)

Edit: Už nic, byli tu rychlejší :-)

Upraveno uživatelem padza1
Návštěvník tolja
Odesláno

No, to jsem rád že je nemám :suicide_anim:

Však jsi si to taky pojistil nejnižším příhozem.

Jen je blbý, že není jasný, v jakým mají být pouzdře, když je tohle s největší pravděpodobností měněné. Modely s čísly kolem celého cifru měly až na jednu vyjímku, pouzdro bez fazetek na nožičkách. Modely s indexy, anebo čísly pouze na pozicích 9-12-3 měly fazetky na nožkách. Tu jedinou vyjímku jsem teď našel při úklidu šuplat a může jít o zásah hodináře anebo bordel ve výrobě při šturmování za splněným plánem. A číslo na dýnku by mělo být 300 K max, větší rozdíl než 150K v číslech na stroji a dýnku jsem nezaregistroval.

Odesláno

Však jsi si to taky pojistil nejnižším příhozem.

Jen je blbý, že není jasný, v jakým mají být pouzdře, když je tohle s největší pravděpodobností měněné. Modely s čísly kolem celého cifru měly až na jednu vyjímku, pouzdro bez fazetek na nožičkách. Modely s indexy, anebo čísly pouze na pozicích 9-12-3 měly fazetky na nožkách. Tu jedinou vyjímku jsem teď našel při úklidu šuplat a může jít o zásah hodináře anebo bordel ve výrobě při šturmování za splněným plánem. A číslo na dýnku by mělo být 300 K max, větší rozdíl než 150K v číslech na stroji a dýnku jsem nezaregistroval.

Chtěl jsem být statečnější- ale když jsem viděl kam se šplhají, koupil jsem si radši tu aukci před nimi. Taky mi udělala radost :guitar:

Návštěvník tolja
Odesláno

Chtěl jsem být statečnější- ale když jsem viděl kam se šplhají, koupil jsem si radši tu aukci před nimi. Taky mi udělala radost :guitar:

Nojo, jsou malé radosti a Velké radosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...