financ Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Kdyby někdo z finalistů letecké aukce projevil zájem, mám kontakt v psychiatrické léčebně. To už je na odvykačku.
straspol Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Kdyby někdo z finalistů letecké aukce projevil zájem, mám kontakt v psychiatrické léčebně. To už je na odvykačku.Hahahahahahahahahahahaha pošli SZ Loverovi, on Ti to vysvětlí jako mně- smíchy jsem puknul. Ale držím bobříka a k aukcím se nevyjadřuju, žejo...
odjinud Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Kurva, dvoje automaty mi utekly o pade... :-(
VintageLover Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 (upraveno) Hahahahahahahahahahahaha pošli SZ Loverovi, on Ti to vysvětlí jako mně- smíchy jsem puknul. Ale držím bobříka a k aukcím se nevyjadřuju, žejo... A jak na to koukám, tak je to podle všeho zmařená aukce a buďto budou hodinky nabídnuty druhému v pořadí nebo můžeme nabíjet zbraně nanovo Cituji:"Kupujícího nedoporučuji, na maily nereaguje, za zboží nezaplatil!!!" Upraveno 7. října 2012 uživatelem VintageLover
financ Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Hahahahahahahahahahahaha pošli SZ Loverovi, on Ti to vysvětlí jako mně- smíchy jsem puknul. Ale držím bobříka a k aukcím se nevyjadřuju, žejo... Ke skončeným aukcím se klidně vyjadřovat budu. Tohle je magořina. Naštěstí mě shromažďování nenositelných kousků nevzrušuje.
straspol Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Ke skončeným aukcím se klidně vyjadřovat budu. Tohle je magořina. Naštěstí mě shromažďování nenositelných kousků nevzrušuje.Prostuduj aukro já taktně mlčím.
JR_2010 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 To je levá jak Brno (moraváci prominou), kupující je hned pověsil znovu na Aukro za 25K TADY
financ Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Prostuduj aukro já taktně mlčím. Myslím že mám nastudováno :-)
JR_2010 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Hahahahahahahahahahahaha pošli SZ Loverovi, on Ti to vysvětlí jako mně- smíchy jsem puknul. Ale držím bobříka a k aukcím se nevyjadřuju, žejo... My se chceme taky zasmát...
bohus76 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Asi se přeorientuju na jinou značku hodinek i prodejního servru,to bude jistota.
bohus76 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 (upraveno) Dabl post. Upraveno 7. října 2012 uživatelem bohus76
VintageLover Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 (upraveno) My se chceme taky zasmát... V podstatě už si to postnul, akorát se té aukce dočkáme ještě jednou od původniho prodejce, stačí se podívat na hodnocení nového prodejce...Pokud se teda nerozhodne prodejce přistoupit k tomu, že je pošle dál druhému v pořadí nebo daleko šílenější varianta by byla, kdyby se našel někdo, kdo je za 25 fíků koupí...Pokud si tam nepřihodí sám z jiného účtu... EDIT: Chudák to tady beztak sledoval/sleduje a myslel si, že naší debatou se bude jednat o nějaký superextrašpígl-nýgl kousek, za který zaplatíme i čtvrt mega a tak to prostě zkusil Upraveno 7. října 2012 uživatelem VintageLover
JR_2010 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 V podstatě už si to postnul, akorát se té aukce dočkáme ještě jednou od původniho prodejce, stačí se podívat na hodnocení nového prodejce...Pokud se teda nerozhodne prodejce přistoupit k tomu, že je pošle dál druhému v pořadí nebo daleko šílenější varianta by byla, kdyby se našel někdo, kdo je za 25 fíků koupí...Pokud si tam nepřihodí sám z jiného účtu... No, většinu hodnocení má pozitivních, ale jestli hraje na to, že je prodá za 25K dřív, než je zaplatí původnímu prodávajícímu, tak je to super střelec, p...l by nakonec byla, kdyby se mu to povedlo a napsal původnímu prodávajícímu, ať je rovnou pošle na jinou adresu
diver60 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 (upraveno) Ja uz sem si jednu radost letos udelal s ES2012, no a za tu osoupanou lunetu a vicko bych rozhodne nedal vic jak 3k. Obzvlast se mi tam nelibi to darovani od nacelnika PS pac to mohlo byt darovane za zadrzeni narusitele strelou ze sapiku, ES furt primarne vidim jako "divers" hodinky. Upraveno 7. října 2012 uživatelem diver60
straspol Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 No, většinu hodnocení má pozitivních, ale jestli hraje na to, že je prodá za 25K dřív, než je zaplatí původnímu prodávajícímu, tak je to super střelec, p...l by nakonec byla, kdyby se mu to povedlo a napsal původnímu prodávajícímu, ať je rovnou pošle na jinou adresu Já myslím, že když se tady trochu zasnažíme, tak se nějakej blbec najde.
straspol Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Ja uz sem si jednu radost letos udelal s ES2012, no a za tu osoupanou lunetu a vicko bych rozhodne nedal vic jak 3k.No ale to jsi měl asi zvážit dřív
VintageLover Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 No, většinu hodnocení má pozitivních, ale jestli hraje na to, že je prodá za 25K dřív, než je zaplatí původnímu prodávajícímu, tak je to super střelec, p...l by nakonec byla, kdyby se mu to povedlo a napsal původnímu prodávajícímu, ať je rovnou pošle na jinou adresu Přesně tak, ušetří 50 korunek na poštovným
PetrM Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 A jde se na to znovu: http://aukro.cz/prim-sport-2-letecky-automat-gen-porucika-top-stav-i2698748993.html No aspoň není na Aukru nuda.
JR_2010 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Přesně tak, ušetří 50 korunek na poštovným Jsme svědky zrodu akciového trhu s Primkama, jako novou komoditou, už se nebudou nikam posílat v bublinkový folii, jen vystavovat, kupovat a prodávat, výhrou bude kvalitní databáze fotek
straspol Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 A jde se na to znovu: http://aukro.cz/prim-sport-2-letecky-automat-gen-porucika-top-stav-i2698748993.html No aspoň není na Aukru nuda.Hergot, to mě mrzí, ten bobřík co jsem si uložil, taková příležitost obohatit češtinu novými výrazy se hned tak nenaskytne, kam se hrabou obrozenci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se