Onipep Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Mám z toho podobný pocit jako T.p.. Taky doufám v podrobné fotky:)Jinak mě konečná cenovka fakt překvapila!!!
straspol Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 (upraveno) To asi každého klukům trochu bouchly saze... Upraveno 1. ledna 2013 uživatelem straspol
kerob Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Mám z toho podobný pocit jako T.p.. Na fotkách jsou viditelně hodně preleštěné a chybí mi fotky z boku. Doufám, že Kerob postne fotky, až mu Spartaky dorazí. mno,abych se k tomu dostal tak dam echo,az budou a vy si reknete,jake fotecky si prejete, at me tu muzete rozcupovat a jeste me bude nekdo drbat,ze jsou spatny ty fotky.....neumim moc fotit Edit: nic - omyl Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 mno,abych se k tomu dostal tak dam echo,az budou a vy si reknete,jake fotecky si prejete, at me tu muzete rozcupovat a jeste me bude nekdo drbat,ze jsou spatny ty fotky.....neumim moc fotitKaždopádně gratuluji!
t.p Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Ty fotky byly doostřeny (přeostřeny) ve fotoeditoru.
straspol Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) mno,abych se k tomu dostal tak dam echo,az budou a vy si reknete,jake fotecky si prejete, at me tu muzete rozcupovat a jeste me bude nekdo drbat,ze jsou spatny ty fotky.....neumim moc fotit Edit: nic - omylTo jsme dva. Obecně vyfotit dobře hodinky je děsný problém, pořád není něco vidět nebo se pořád něco leskne. Když už se to jednou povede a člověk je fakt spokojený, je fotka moc velká a někdo ze správných hochů tady ji smázne- a když ji pak zmenšíš, zůstane z toho jen homeopatickej otisk bývalého obrázku... No, mám štěstí že tohle trápení můžu nechat na drahé polovičce, já a foťák se fakt nemusíme... Taky se mi zdálo to pouzdro dost jeté- takové jsem nedávno pořídil lehoučce přes litr, pokud vím, Mischa bojoval z nějakého mobilu odkudsi zdaleka, takže tak trochu riskoval, nemohl se na fotky pořádně podívat. Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem straspol
Onipep Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Gratulji k výhře a těším se na fotky, snad svou drahou brzo přemluvíš?! Zajímám se, abych věděl co přesně hledat po zastavárnách, nedávno jsem jedny nevzal za 1500,- !!!!
odjinud Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Ty Spartaky mě potěšily... že nejsem ještě takovej chronomagor :--)))))
straspol Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Gratulji k výhře a těším se na fotky, snad svou drahou brzo přemluvíš?! Zajímám se, abych věděl co přesně hledat po zastavárnách, nedávno jsem jedny nevzal za 1500,- !!!! Já to nebyl- nenene, jen jsem psal o focení, obecně!! Kdeže jsi je nevzal? Já bych se tam třeba stavil (radši SZ, nebo se tam udělá fronta )
kerob Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 mno, az tolik preci nestaly, jen o 100 kc vice nez predposledni prihodil. Takze to jen ukazuje latku, jak si je kdo ceni. Tak jeste nejakeho sourozence,aby jim nebylo smutno.Fotky dam hned jak je dostanu.Nechcete je nekdo za mne zaplatit, at se to urychli??
JR_2010 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADY
odjinud Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADY
hirsch Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADY Ten komentář a popis mě fakt dostal, ještě že na 100% vím, že dnes není Apríl....
Georgeisin Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADY Ta myšlenka "vysoké výtěžnosti zlata vysoké ryzosti" je vysoce zajímavá .
kerob Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Tak to abych vyndal prospektorskou misku (nepochybne hodne zrezivelou) a vyrazil proti proudu Aukra to narejzovat, nez mi ty kilogramy ryziho zlata vyfoukne nekdo jinej
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADYTen pán by se měl živit politikou! Ale jestli se mu takhle povede vyhnat cenu - tak doma pár hodinek s obsahem tohoto - "vysoké výtěžnosti zlata vysoké ryzosti" - mám také a mohu nabídnout.
Eman2208 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADY Chtěl bych být u toho, až to oškrábané zlato půjde prodat :-)
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Mrkněte i na jeho další aukce..Jeden z popisů Ruských hodinek: Jedná se o natahovací hodinky-23 rubínů ve strojku=už žádné baterky,takže ušetříte minimálně 2x. 23 RUBÍNŮ a hodně zlata vysoké ryzosti 21-24karátů !! Nebo Pánské PRIM SPORT - velmi zachovalé hodinky Popis aukce: Nabízím tyto prim sport. Aukro Jsou jako nové a hlavně funkční. Jedná se o natahovací hodinky-17 rubínů ve strojku=už žádné baterky.. Trošku setřelá bílá barva na otočné lunetě u čísel,ale to je si myslím jedno,ani mi to nestálo za dobarvování,jinak jsou vážně úplně top,viz. foto,nikde úhozy, ciferník top,spodek top,boky top,funkce top,zajímavé hodinky,lunetu jsem ochoten dobarvit..Za Vaši spokojenost ručím vrácením peněz! Vodě a nárazu odolné.. Ne PayU,normální převod prosím,payU je pomalejší,než-li šnek:) (popis aukce ponechávám bez komentáře, samozřejmě u těchto skvělých sportů chybí foto spodní strany pouzdra) Edit: nechci to tu zaplácávat, ale prodává i Prim TV opravdu velmi hutně pozlacené sklíčko je trošku špinavé a navíc tyto hodinky mají sklíčka 2, pokud to někteří nevědí,jedno sklíčko bude nejspíše zvětšovací,což znamená,že se mezi ně někdy dostane nějaká nečistota,jelikož už mají pár let,takže to mám s těmito trošku těžší,pokud chcete doplním fotek více nebo mailem..Jsou plně funkční a sklíčka mají jak je vidno obě A ještě jednu:ETERNA vzácné a cenné,letecké, pánské švýcarské hodinky. Eterna- jeden z nejlepších švýcarských výrobců hodinek- jedna z mála značek,jež splnila nároky více zemí,aby mohla dodávat letecké/pilotní hodinky,které musí splnovat ty nejpřísnější kritéria,nejen být přesné,ale prakticky nerozbitné,voděodolné,antimagnetické,naprosto přesné a přitom pohodlné.Jsou voděodolné, antimagnetické, nárazuvzdorné, sklíčko by mělo být nerozbitné.Sám jsem je testoval a i když mají nějaký ten Pátek, stále jsou v super stavu a voda do nich nenateče,ani se nezastaví, jen pokud je nenatáhnete. No co dodat,klobouk dolů před švýcary..Nejen praktická věc a okrasa,ale navíc i kvalitní investice.Švýcarská preciznost a kvalita na první pohled-SWISS MADE PRECISION Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem Jeronimo
usadama Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Přemýšlím, jak asi testoval ty Eterny... To bych rád viděl. No a dobarvení lunety na Sportech - holt zlatý český ručičky.
Eman2208 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Ten pán by se měl živit politikou! Ale jestli se mu takhle povede vyhnat cenu - tak doma pár hodinek s obsahem tohoto - "vysoké výtěžnosti zlata vysoké ryzosti" - mám také a mohu nabídnout. Vidíš, Honzo, a mě jsi zdrbal za ty Diplomaty...:-) Tohle jsou fištróni !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se