docent_tecka Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 vy mi davate ted jsem nasel tisteny katalog a podle me tam jsou, ale je to jen blbe nafocene
Návštěvník Ondra Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) Myslím, že 30k za fukční strojek (hlavně překlápění dne) a cca průmerný a kompletní stav hodinek je odpovídající. To je otázka. V inzerátu na aukru se mazaně píše: "Hodinky jsou funkční.Přesnost chodu sledována cca.12 hod a je o.k." Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem Ondra
kerob Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) mno, to je reci kolem pouzdra, a co takoveto?? Tech variant asi bude vice.Az prijde cas, necham je dat do kupy a pak teprv bude co poresit to by v tom byl cert, aby se nenasel pripadne jiny cifr,uvidime,cas ukaze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem kerob
straspol Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 mno, to je reci kolem pouzdra, a co takoveto?? Tech variant asi bude vice.Az prijde cas, necham je dat do kupy a pak teprv bude co poresit to by v tom byl cert, aby se nenasel pripadne jiny cifr,uvidime,cas ukaze...Nejsou moje a jsem dalek nějakého kibicování, ale hooodně dlouho bych se rozmýšlel komu to dát spravit či poštelovat a o těch pouzdrech co jsi tady vložil bych rozhodně neuvažoval.
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 mno, to je reci kolem pouzdra, a co takoveto?? Tech variant asi bude vice.Az prijde cas, necham je dat do kupy a pak teprv bude co poresit to by v tom byl cert, aby se nenasel pripadne jiny cifr,uvidime,cas ukaze...No otázku pouzdra by mohl rozlousknout jeden místní člen(kdyby chtěl), který má devadesásedmiček povícero - jestli rovnou ne všechny variaty.
Petr_P Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Několik stránek diskuse o aukci hodinek PRIM Automatic s kalibrem 97 a nějak tu stále chybí pár věcí: 1) Něco, co pomůže pochopit současným čtenářům, co se tady diskutuje - odkaz na skončenou aukci hodinek na Aukru. 2) Něco, co pomůže pochopit budoucím čtenářům, co se tady diskutovalo - všechny fotografie stažené z prodejní aukce na Aukru: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerob Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Nejsou moje a jsem dalek nějakého kibicování, ale hooodně dlouho bych se rozmýšlel komu to dát spravit či poštelovat a o těch pouzdrech co jsi tady vložil bych rozhodně neuvažoval. mno, to je slovo, napada te nekdo, kdo by se jich mohl mimo mne dotknout? kdyz tak muzes SZ. Az tolik exemplaru neni, vybirat neni skoro z ceho v nabidce, tak se musi stesticko pokouset,nebo si sedne na nekoho jineho.... Takze je zde vzacna prilezitost si o teto krasavici popovidat, nez zmizi v dejinach chronomagu.... Takze sem s pripominkami,kritikou ci napady
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 mno, to je slovo, napada te nekdo, kdo by se jich mohl mimo mne dotknout? kdyz tak muzes SZ. Az tolik exemplaru neni, vybirat neni skoro z ceho v nabidce, tak se musi stesticko pokouset,nebo si sedne na nekoho jineho.... Takze je zde vzacna prilezitost si o teto krasavici popovidat, nez zmizi v dejinach chronomagu.... Takze sem s pripominkami,kritikou ci napadyNo napadá mi jeden člověk, kterému bych tento skvost svěřil já, kdybych ho měl. Člen tohohle fóra Mechano.
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 mno, to je slovo, napada te nekdo, kdo by se jich mohl mimo mne dotknout? kdyz tak muzes SZ. Az tolik exemplaru neni, vybirat neni skoro z ceho v nabidce, tak se musi stesticko pokouset,nebo si sedne na nekoho jineho.... Takze je zde vzacna prilezitost si o teto krasavici popovidat, nez zmizi v dejinach chronomagu.... Takze sem s pripominkami,kritikou ci napadyNo a dotknout naživo bych si je rád chtěl já. Třeba se někdy pokáme.
hirsch Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Taky gratuluju vítězi k získání unikátního kousku. Já měl tuhle aukci jen ve sledovaných, protože jsem předpokládal, že cena půjde přes 20 000 Kč. Myslím, že za pár let, pokud se nějaké objeví na prodej, bude cena zase o skok vyšší.
bandicoot Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 tuhle cenu absolutně nechápu kdyby byly v NOS (nebo alespoň MINT) stavu, tak neřeknu, ale s prominutím, za tenhle šrot...?Šrot možná, ale sežeň NOS...To je snad jednodušší sehnat Orlíky.
kerob Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 (upraveno) No a dotknout naživo bych si je rád chtěl já. Třeba se někdy pokáme. mno, Honzo neni problem,Karlak az tak daleko neni a hospudek tam je utulnych taky dost Jo a dik za tip Upraveno 17. ledna 2013 uživatelem kerob
straspol Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 mno, Honzo neni problem,Karlak az tak daleko neni a hospudek tam je utulnych taky dost Jo a dik za tip Já chci taky
kerob Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Já chci taky klidne se pripoj, ale az je budu mit, dam vedet a pujdeme na kdyz se domluvime
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 mno, Honzo neni problem,Karlak az tak daleko neni a hospudek tam je utulnych taky dost Jo a dik za tip Já chci taky klidne se pripoj, ale az je budu mit, dam vedet a pujdeme na kdyz se domluvime
Bert Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Když vezmu všechny svoje 97 čky, mohu přijít na srázek taky?
bandicoot Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Když vezmu všechny svoje 97 čky, mohu přijít na srázek taky?To se máš...
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Když vezmu všechny svoje 97 čky, mohu přijít na srázek taky?
kerob Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 vsichni chronomag....é budou vitani...
booker007 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 vsichni chronomag....é budou vitani... Tak pak dejte vědět kdy, rád bych se na 97 podíval naživo a nejen slintání nad fotkama . Bývám tak 2x v týdnu v Praze na Ipáku, takže na Karlák to mám co by dub. Třeba to vyjde a já zrovna v Praze budu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se