Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tahle ČEZ limitka už v Aukru byla, je to tak cca půl roku. Jestli si dobře pamatuju, tak prodávající hodinky nakonec z prodeje stáhl a oslovoval ty, kteří dali nabídku...byl jsem taky mezi nimi.

Odesláno

Diky moc za informace. Prijdou mi vzhledove pomerne podarene.

Rozhodne me zaujmuly vice nez jina limitka PRIM ELTON, ktera je momentalne na Aukru. Vzhledem k tomu, ze jsou tam jiz nekolik dni bez kupce. Dovolim jsi pridat i obrazky pro zachovani do budoucna

post-21813-021187700 1361994459.jpgpost-21813-004986500 1361994473.jpg

ps: netusil jsem, ze je mozno vystavovat zbozi bez informace o prodejci

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 19:59, Borodov napsal:

Diky moc za informace. Prijdou mi vzhledove pomerne podarene.

Rozhodne me zaujmuly vice nez jina limitka PRIM ELTON, ktera je momentalne na Aukru. Vzhledem k tomu, ze jsou tam jiz nekolik dni bez kupce. Dovolim jsi pridat i obrazky pro zachovani do budoucna

post-21813-021187700 1361994459.jpgpost-21813-004986500 1361994473.jpg

ps: netusil jsem, ze je mozno vystavovat zbozi bez informace o prodejci

No ty ČEZovky mi přišly úžasné, tenkrát jsem je moc chtěl. Ale nabídl jsem asi málo. A to jsem taky netušil, že lze mít na Aukru aukci bez údajích o prodejci. :sad01_anim: Je to divné, ale jak vidno, možné.

Odesláno

Někdo z ctěných kolegů PRIMmagorů se tady zavázal nekomentovat prodejní aukce. Já se k ničemu takovému neodhodlal, takže si k hodinkám pana Erata dovolím drobnou poznámku: Ježíšmarjá, ty jsou ale hnusný. :suicide_anim:

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 20:47, Bert napsal:

takže si k hodinkám pana Erata dovolím drobnou poznámku: Ježíšmarjá, ty jsou ale hnusný. :suicide_anim:

Jo jsou a pekelně. Ale to je i spousta jiných hodinek a lidi za ně platěj balíky. :suicide_anim:

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 20:41, Marek Khyr napsal:

Já tam prodejce vidím...

To jsem z toho jelen... ted uz vidim prodejce taky... asi nejaka "fjůčura" na aukru :lamo:

Odesláno
  V 27. 2. 2013 v 21:11, Borodov napsal:

To jsem z toho jelen... ted uz vidim prodejce taky... asi nejaka "fjůčura" na aukru :lamo:

Nojo, taky se mi stalo že najednou přestaly být vidět základní info a chvíli to trvalo.

AUKRO se strašně zkazilo a když jim napíšu stížnost, jen se smějí do ksichtu a píšou připravený žvásty o zvyšování kvality. Stejně je už načase se na to vykašlat- AUKROceny v uměle šroubovaných aukcích dávno ztratily kontakt s realitou.

Odesláno (upraveno)

Tak snad mi poradí PRIMa kluci z fóra :). Tenhle kousek se v této podobě narodil v Eltonu nebo byl někde na plastice? Líbí se mi. Díky, Jirka

post-3896-021184100 1362316393.jpg

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno

No přesně o tom samém, tedy armovacím kroužku, jsem přemýšlel, nezdá se mi. Zase ale i tak jsou pěkné. Nechám to uležet a možná je večer vezmu, jestli mi je někdo nevyfoukne.

Odesláno

Tak snad mi poradí PRIMa kluci z fóra :). Tenhle kousek se v této podobě narodil v Eltonu nebo byl někde na plastice? Líbí se mi. Díky, Jirka

Mám tyhle soudky v růžovější variantě a indexy armováku jsou červené.

Odesláno

Můžete jsem laskavě nahodit link na ty Eratovy hodinky? Nějak se jaksi nedaji aukrogooglit... díky.

(ne že bych je kupoval, jen se chci podívat :-) )

Odesláno
  V 3. 3. 2013 v 13:13, Georgeisin napsal:

Dle mého je kroužek v pořádku,je mnoho variant.

post-20720-084742900 1362339917.jpg

Odesláno
  V 3. 3. 2013 v 17:31, odjinud napsal:

Můžete jsem laskavě nahodit link na ty Eratovy hodinky? Nějak se jaksi nedaji aukrogooglit... díky.

(ne že bych je kupoval, jen se chci podívat :-) )

Tady je link = http://aukro.cz/prim-manufacture-private-edition-i3051154081.html

jedna se o ukoncene prodeje Aukra, bo prodej byl ukoncen bez kupce :o

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...