Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Dle ustanovení § 209 tr. zákona ve znění pozdějších předpisů a novelizací :D

Podvod

(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoliv nepatrnou (škoda dosahující částky nejméně 5 000 Kč), bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

7.500,00 Kč  :hang:

Koukal jsem na ne nekolikrat a ani me nenapadlo je zkoumat vic. Nepoznam co je vse neorigo,ale cifr jsem odhalil(musim se pochvalit),diky foru-ucim se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To neni zlej napad,ne kazdej sberac sem lozi a je fakt,ze tohle by nikoho nestalo ani korunu..ujme se toho nakej dobrak...?

Já se omlouvám, ale nemám na to "čuch", jen ty nápady, leda na avízo a rád.

edit: "Proveď vola světem, volem zůstane" (Milan Kohout)

Upraveno uživatelem horal
Odkaz ke komentáři

Já bych obeslal přihazovače s informací o pravém stavu věcí.

Vyseknout ho zdola, když je tu ta možnost a Aukru je to šumák.

Příště. :punk:

Jak bys to asi udělal, když ti lidi už nejdou kontaktovat? Bývalo to tak, ale AUKRO už téhle možnosti zabránilo, pročpak asi? To je jedno že je to podvod a krádež, provize je provize, žejo?

Odkaz ke komentáři

Jak bys to asi udělal, když ti lidi už nejdou kontaktovat? Bývalo to tak, ale AUKRO už téhle možnosti zabránilo, pročpak asi? To je jedno že je to podvod a krádež, provize je provize, žejo?

Aha, nejsem zase tak zběhlej, ale saze chytaj na první našlápnutí.

e: žere mě to...

Upraveno uživatelem horal
Odkaz ke komentáři

Já u něj taky pár věcí koupil, v podstatě bez problémů. Od nějaké doby valí na Aukro všechno přechromované a to už stojí za kulové. V kombinaci s parexo díly to dotáhl k dokonalosti. Já s ním skončil asi před půl rokem.

Odkaz ke komentáři

Jedna možnost tady snad je. Počkat až dá kupující prodávajícímu komentář. V komentářích se pak objeví celý nick kupujícího a pak ho informovat. Sice to bude trochu s křížkem po funuse, ale aspoň si dá pozor pro příště. Co chlapi?

Odkaz ke komentáři

Jedna možnost tady snad je. Počkat až dá kupující prodávajícímu komentář. V komentářích se pak objeví celý nick kupujícího a pak ho informovat. Sice to bude trochu s křížkem po funuse, ale aspoň si dá pozor pro příště. Co chlapi?

No, tohle tedy vypadá jako plán :giljotiini: to by šlo.

Odkaz ke komentáři

:eek:  kterej chudák to koupil? Safra, origo korunka za sedm a půl litru, tomu se říká chucpe! Za sebe vyhlašuju na tohohle pána embargo- nakoupil jsem u něj dost, ale odteď už fakt ani šroubek. Začal pěkně švindlovat.

Ani datumovka nepřeklápí jak má (brzy). Asi když to skládal, tak nasadil ručičky plus mínus autobus.

Kdysi jsem se tak na Aukru handrkoval s prodejcem Miamon, když vydával Parexácké letecké Prim automat za originál. Nakonec je stahl z prodeje. Ale už mě to nebaví, protože nakonec se dočtu na Chronomagu jak jsou díly Parexo super, že jsem soudruh vymývač hlav, jak bych za minulého režimu vychvaloval rudé prapory, jak bude C5SR v hodnotných sbírkách a jak Elton stojí za h...o. Tož to je pro mě zbytečná ztráta energie. Ať se toho ujme někdo s větším elánem.

Edit:chyba

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

...to je hnus, velebnosti. Je mi z podobných šmejdů zle. 

Z plna hrdla souhlasím - fuj na to! Já už kvůli tomuhle na aukro skoro nechodím. Je mi z toho na blití. Jenže zakročit by muselo samo aukro a tím by přišlo o poplatky. Aukro nemá zájem být seriózní server, je jim to egál, hlavně když to sype.

Odkaz ke komentáři

Ani datumovka nepřeklápí jak má (brzy). Asi když to skládal, tak nasadil ručičky plus mínus autobus.

Kdysi jsem se tak na Aukru handrkoval s prodejcem Miamon, když vydával Parexácké letecké Prim automat za originál. Nakonec je stahl z prodeje. Ale už mě to nebaví, protože nakonec se dočtu na Chronomagu jak jsou díly Parexo super, že jsem soudruh vymývač hlav, jak bych za minulého režimu vychvaloval rudé prapory, jak bude C5SR v hodnotných sbírkách a jak Elton stojí za h...o. Tož to je pro mě zbytečná ztráta energie. Ať se toho ujme někdo s větším elánem.

Edit:chyba

Ježiš, tady je jedno kdo ten cifr natisknul, je to  sviňárna toho co prodává, to je snad jasný. Už ty neustálý furt stejný diskuse o Parexu pište aspoň do vlákna kam patřej.  Holt pán montoval léta ,,origo" hodinky ze starých dílů a teď došly, tak začal podvádět s těma pár novýma, co si někdo někde nechal udělat. Je to k zeblití a měli by ho klepnout přes prsty.

Odkaz ke komentáři

Ježiš, tady je jedno kdo ten cifr natisknul, je to  sviňárna toho co prodává, to je snad jasný. Už ty neustálý furt stejný diskuse o Parexu pište aspoň do vlákna kam patřej.  Holt pán montoval léta ,,origo" hodinky ze starých dílů a teď došly, tak začal podvádět s těma pár novýma, co si někdo někde nechal udělat. Je to k zeblití a měli by ho klepnout přes prsty.

Tome, hodinky Prim v inzerci jsou osazeny komponenty z Parexa a diskutovat se začalo zde. Navíc zde neřešíme zkušenosti s díly z Parexa, které zde občas někdo glorifikuje a uráží ostatní, ale prachsprostý podvod. Myslím, že je jedno, zda jsme ve vlákně: Co mě právě nasralo, nebo Humor, nebo Pro zasmání-Aukro a nebo Prim v inzerci. Jestli píšu kam nemám, ať to Modi přesunou, nebo ať mě zabanánujou. A taky myslím, že není uplně jedno kdo ten cifr natisknul. Důsledek je, že je někdo za účelem nemravného zisku úmyslně uveden v omyl a okraden.

Jinak pán agemos1 už prodává Soudky jako Sporty a když už se jedná o Sporty, tak mají většinou lunetu, ehm.. bojím se to slovo napsat, raději řeknu: lunetu made in China

Nezlobte se, všem dobrů noc a nezapomeňte si lehnůt. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Tome, hodinky Prim v inzerci jsou osazeny komponenty z Parexa a diskutovat se začalo zde. Navíc zde neřešíme zkušenosti s díly z Parexa, které zde občas někdo glorifikuje a uráží ostatní, ale prachsprostý podvod. Myslím, že je jedno, zda jsme ve vlákně: Co mě právě nasralo, nebo Humor, nebo Pro zasmání-Aukro a nebo Prim v inzerci. Jestli píšu kam nemám, ať to Modi přesunou, nebo ať mě zabanánujou. A taky myslím, že není uplně jedno kdo ten cifr natisknul. Důsledek je, že je někdo za účelem nemravného zisku úmyslně uveden v omyl a okraden.

Jinak pán agemos1 už prodává Soudky jako Sporty a když už se jedná o Sporty, tak mají většinou lunetu, ehm.. bojím se to slovo napsat, raději řeknu: lunetu made in China

Nezlobte se, všem dobrů noc a nezapomeňte si lehnůt. :cheers:

Ale dyť máš pravdu, člověče...

Odkaz ke komentáři

Mohu poprosit o radu. Zdají se vám tyto hodinky v pořádku? Na to jak jsou staré mi ten ciferník příjde až příliš pěkný.

http://aukro.cz/prim-traktor-kal-50-1-krasne-hodinky-36mm-i3485457817.html

Přijdou mi v pohodě, ale pokud je otázka mířená na to, jestli se jedná o komplet originál, tak to Ti asi nikdo říct nedokáže, minimálně korunka je neoriginální a sklo asi taky. A IMHO už i trochu cena...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...