Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes už normální cena za okrový igeny. :)

No já teda nevím, ale skoro 9,5 t mi moc normální nepřijde. :-)

Jeden zdejší vážený člen je chtěl dražit, ale ke konci aukce naštěstí omdlel. :-D

Odesláno

Njn pěkný jsi to měl, ony ty sport1 mají něco do sebe, já už mám pátý a už si je snad aj nechám. :-D

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Jsou to moc pěkné hodinky, nedivím se jim. :)

Jsem je teda kdysi pouštěl za pusu, ale kdo to moh vědět. :)

No nevím, pouzdro je dost ojebaný, stav je autentický pokud umím posoudit, ale dosažená cena je výsledkem souboje, nikoliv jejich skutečné hodnoty

Zhruba před dvěma lety jsem je dával do aukce v o dost lepším stavu a odešly za 6,5K, měly černou vložku lunety

ještě mi jich pár zbylo 

post-953-0-75536100-1466156111_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tolja
Návštěvník tolja
Odesláno

No jo Toljo, ale to bylo před dvěma lety a těhle už víc nebude ......

to by ty moje z kufříku musely být za dvacku, a řekl bych, že bez krabičky a návodu nejsou....

Odesláno

Jde o to, že v mých začátcích si pamatuji, že tu někdo doporučoval ještě většímu začátečníku, že pokud si není jistý, ať jde na Primland, sice trochu dražší, ale víceméně jistota. A nejsou to jediné, co nejsou úplně košér, co jsem tam poslední dobou viděl - třeba PS 2.1 v pouzdře z Humbert...

Současně si nevybavuji, že by tady na magu šly v prodeji sporty s koplým armovákem a polskou lunetou, ale třeba mě už šálí paměť...

Odesláno

Primland je normální inzertní server, provozovatel bere provizi za prodej. Doby kdy tam prodával accutron jen svoje a Alomohovy hodinky jsou uz pryc.

A v místním prodejním vlakne se objevují i lepší "skvosty" jak PSII s polskou lunetou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...