Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Současně si nevybavuji, že by tady na magu šly v prodeji sporty s koplým armovákem a polskou lunetou, ale třeba mě už šálí paměť...

Tak jestli tomu dobře rozumím,tak už je jedno,jestli hodinky nabízí server nějaký bazárek,aukro,primland atd. ,tak jistotu mám stejnou.....

Tak přidám něco přímo z místní uzavřené inzerce. Dám jen dvě fotky, na které jsem narazil namátkou hned. V inzerátu nebylo o nepůvodních dílech ani zmínka. 

A je pravda, že se tady už prodalo i něco horšího než fejková luneta. Už jsem zahlédnul i leštěné hodinky prodávané jako neleštěné, nebo o této zásadní informaci nebyla ani zmínka, atd.. 

Neříkám, že se musí jednat o úmysl, možná neznalost, nebo o tom prodávající prostě nemá tušení. 

1) Parexo luneta

2) Polská luneta. Tedy pokud to nejsou Humberta určena pro polské námořnictvo..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Primland je normální inzertní server, provozovatel bere provizi za prodej. Doby kdy tam prodával accutron jen svoje a Alomohovy hodinky jsou uz pryc.

A v místním prodejním vlakne se objevují i lepší "skvosty" jak PSII s polskou lunetou.

Provozovatel Primlandu si nebere žádnou provizi. Zprostředkování prodeje je pro každého zcela zdarma. Provoz webu hradí provozovatel ze svého.

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno

Provozovatel Primlandu si nebere žádnou provizi. Zprostředkování prodeje je pro každého zcela zdarma. Provoz webu hradí provozovatel ze svého.

v tom případě velka omluva. Bylo tomu tak vždycky? Ze zacatku provozu kolem me letěla informace o provizi za zprostředkování, tak jsem se o prodej na tomto serveru přestal zajímat.

Odesláno

v tom případě velka omluva. Bylo tomu tak vždycky? Ze zacatku provozu kolem me letěla informace o provizi za zprostředkování, tak jsem se o prodej na tomto serveru přestal zajímat.

Na začátku tam skutečně provize byla, ale asi po půl roce provozu Primlandu byla zrušena a od té doby je nulová.

Odesláno

http://aukro.cz/top-prim-diplomat-orig-baleni-zar-list-r-1965-i6265965650.html

Podle mě v r. 1965 měly Diplomaty Incabloc,bylo to napsáno na cifu a bylo očíslovaný dýnko a nebyly typ o11,záručák je od něčeho jinýho a prodejce zkouší,kdo kolik vydrží :-D Vidím to tak správně?

Odesláno

Prodejce je buď věci neznalý a neví o tom nic a našel to náhodou někde pohromadě v šuplíku a nebo je to obyčejný podvodník. Kal. 68 se v roce 65 ještě nevyráběl a navíc tyhle jsou až z druhé vlny produkce a jsou už bez incabloc odpružení, takže po roce 70.

Odesláno

Ještě pro úplnost přidám fotky

Odesláno

Prodává jedny hodinky a možná tomu nerozumí, mimo jiné nejsou prodány 1965, jak uvádí, ale dle záručáku 6.5.1966.

Odesláno

Sám jsem pátral,páč ten typ se mi nezdál a vypátral jsem pěkný stránky plný fotek.

Cenzurováno od Honza.manta

Poslal jsem prodavačovi dotaz,jak to s těma Diplomatama je,prvně dělal blbýho a teď už nereaguje :crying_anim:

Odesláno

Ty si místo mentorování o počtu příspěvků opravdu tady něco počti a pak dělej chytrého. Tenhle pán si tady nepřeje být publikován a nesmí se tu používat jeho fotky.

:death: no tak sorry,jsem netušil,že je tady i seznam zakázaných autorů.A kde bych to našel?Tady je čtiva na několik let dopředu.

Odesláno

:death: no tak sorry,jsem netušil,že je tady i seznam zakázaných autorů.A kde bych to našel?Tady je čtiva na několik let dopředu.

No to je právě dobře. Počti si. Je tady hodně věcí, co Tě budou zajímat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...