Honza.manta Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Já už na aukro nelezu minimálně dva roky, spíš dýl. A to přesně proto, že ty podvodníky, co tam prodávají, neschvaluji a podle hesla užitého výše, tam tedy nenakupuji, stejně jako nekupuji fíky(jsou strašně sladké a bolí po nich zuby). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Já už na aukro nelezu minimálně dva roky, spíš dýl. A to přesně proto, že ty podvodníky, co tam prodávají, neschvaluji a podle hesla užitého výše, tam tedy nenakupuji, stejně jako nekupuji fíky(jsou strašně sladké a bolí po nich zuby).....tak to zase já na rozdíl od fejků mám fiky rád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Já už na aukro nelezu minimálně dva roky, spíš dýl. A to přesně proto, že ty podvodníky, co tam prodávají, neschvaluji a podle hesla užitého výše, tam tedy nenakupuji, stejně jako nekupuji fíky(jsou strašně sladké a bolí po nich zuby). Hlavně Aukro podporuje i podivný prodej (konkrétně zprostředkování prodeje), kde prodejce neručí prakticky za nic (záruka apod.), ručí jenom za dodání zboží a dokonce přenáší na kupujícího platbu cla a DPH, o čemž informuje kupujícího velmi skrytě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Pravidla a ručení za něco jsou sice fajn, ale mají jednu obrovskou negativní vlastnost - odnaučují lidi být zodpovědný sám za sebe a za to co udělám. Každý si pak myslí, že může dělat cokoliv a nic mu nehrozí, že za něj všechno někdo hlídá a na každém kroku ho někdo vodí za ručičku. Ať udělají cokoliv, že za to vždycky může někdo jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Arabské přísloví říká : Psi štěkají a karavana (Aukro) táhne dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Pravidla a ručení za něco jsou sice fajn, ale mají jednu obrovskou negativní vlastnost - odnaučují lidi být zodpovědný sám za sebe a za to co udělám. Každý si pak myslí, že může dělat cokoliv a nic mu nehrozí, že za něj všechno někdo hlídá a na každém kroku ho někdo vodí za ručičku. Ať udělají cokoliv, že za to vždycky může někdo jiný.Vážně ? Asi máš pravdu. Jak to tak čtu, nemá smysl se snažit o lepší svět zvlášť když už jsou lidi tak mimo mísu, že dokáží obhajovat i ty největší grázlíky a oběti stavět do té oblíbené role ,,může si za to sám, protože je blbej", a vydávat podvod za ,,obchodní strategii". Je načase se naučit v tom taky chodit. Asi půjdu s pomocí pár kamarádů nabídnout k prodeji pár polovojenských Primek z období první republiky. Nějakej blbec se najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Co je lepší: Být naivní a bezstarostně a bez přemýšlení nakupovat co kde uvidíš, jsou tam přece pravidla a ta tě od všeho zlého ochrání, nebo být opatrný, počítat se vším a než něco koupím, tak si to dobře rozmyslet a uvědomovat si důsledky? Minule jsem tu dával příklad se starými lidmi. Vidí neznámého člověka a přesto mu uvěří natolik, že si ho pustí k sobě domů. Na které straně je chyba? Lidé na světě nejsou všichni stejní. Vždy existují i ti "neslušní". Můžeš vytvořit sebedokonalejší systém a vždy se najde určitý počet lidí, kteří na ten systém budou kašlat a budou se ho snažit nějak obejít. Jak to chceš vyřešit?Já navrhuju nejjednodušší základ - být opatrný a spoléhat se v první řadě sám na sebe.To samozřejmě nijak ty "neslušné" neomlouvá, ani to jejich chování neospravedlňuje a nevylučuje to další řešení, ale na prvním místě musí být vlastní zodpovědnost sám za sebe. Ed: V tomto případě - když si sám dám nějaké maximum, tak pak nejde brečet, že se toho maxima dosáhlo, vždyť jsem se tak sám rozhodl a sám jsem si to maximum dal. Je to přesně jako Sám jsem se rozhodl, že si ty neznámé lidi pustím do bytu. Něco mi vzali? Tak si je tam nemám pouštět. Nijak je to neospravedlňuje, ale kdybych si je tam sám nepustil, nestalo by se to. Kdo je tedy v první řadě zodpovědný? No já. A další příklad: V některých zemích je přestupek nechat nezamčené auto. To je přesně to samé - já něco udělám, tím něco umožním. Kdybych to neudělal, nestalo by se to a neumožnil bych těm "neslušným" se na mně popást. Když jim to umožním, kdo za to může? No já. Upraveno 12. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Minule jsem tu dával příklad se starými lidmi. Vidí neznámého člověka a přesto mu uvěří natolik, že si ho pustí k sobě domů. Na které straně je chyba?Karlosi, pro Boha živýho, to fakt myslíš vážně, tohle? No, já teda nejsem žádný Mirek Dušín, ale z tohohle se mi opravdu zvednul kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Místo hraní na city to zkus vysvětlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 karlosi v tvym svete bych teda zit nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Aukro jednoduše podporuje obcházení Občanského zákoníku, tedy prodejce s IČO prodá novou věc bez záruky a s dalšími náklady, které kupec není schopen předvídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Místo hraní na city to zkus vysvětlit.Tobě ? Proč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) plazalien: Asi bych se také marně ptal proč, že?S vámi je radost diskutovat Upraveno 12. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 karlosi v tvym svete bych teda zit nechtel No, já jsem Karlosův hodinkový svět párkrát poznal. Je to ale svět pro dospělý: podívej se na hodinky, domluv se na ceně, rozhodni se, přijeď si pro ně, zaplať, a buď spokojenej parchant. Za mne: Carlos no problemo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Bert: Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Asi bych se také marně ptal proč, že?Rozhodně.... to bys nepochopil... Upraveno 12. února 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Super chlápek, tenhle Cody. Doufám, že až z tebe bude senilní stařík, pozveš si někoho takového domů a nestihneš mu dost rychle vyhovět. Zhubnu a začnu cvičit a žrát zdravě, abych se toho dožil, a až tady na chronomagu jako sbírku na tvůj náhrobek vypíšou veřejnou dražbu nějakých rolád, ty hodinky koupím i když mi nic neříkají jen proto, abych ti potom mohl na ten šutr nechat vyrejpat a nazlatit ,,MOH´SI ZA TO SÁM" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Zapomněl jsi jen na kiš kiš a strouhat mrkvičku. Kolik ti je? Dvanáct? Celej ten film je parádní (Dálnice 60). Moc pěkně ukazuje lidskou povahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Zapomněl jsi jen na kiš kiš a strouhat mrkvičku. Kolik ti je? Dvanáct? Celej ten film je parádní (Dálnice 60). Moc pěkně ukazuje lidskou povahu.Musím se na ten fim podívat. Určitě stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se