Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díval jsem se i na další inzeráty, v nabídce jsou i makety nikdy nevyrobených Primek. V každém případě budu aukci sledovat, neb mám přihozeno. :-D

Odesláno

Nekomentuji probíhající aukci.

Nejsem v tom nijak zainteresován!

Jen jsem takové Prim-ky ještě nezaregistroval.

Že by divoká porevoluční léta... :eek:

http://aukro.cz/stare-hodinky-prim-sport-hledane-i6748874833.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Teď jsem na to taky koukal, malda byl rychlejší. Můj příspevěk 8349. Zajímavé, kolik jich asi ještě má, když ty minulé byly úspěšně vydraženy ? Nebo snad nééé ?

Odesláno

Jsou to jedny a ty samé hodinky nebo aspoň stejné fotky. Těžko říct, jestli si borec přihazuje na svou aukci a naposledy to přepískl nebo se původnímu kupci "otevřely oči", kluci se domluvili na zrušení obchodu a prodejce hledá nového hejla...

Odesláno

Podle mě si minule sám přihodil už moc. Stejní účastníci jako v minulé dražbe:  t...y, A...4, m...6, k...3, C...7.

Nyní k...3 a C...7 výrazně přihodili. :furious:

Odesláno

http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6767831766&ref=last-visited

Zase jedny povedené " staré letecké "

Stojí za zvětšnění - pouzdro z humbert, ajtomatové dýnko bez popisu, ručky z PS2 automat a cifr z Parexa. To s leteckými nemá vůbec nic společného nemá.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

No,strojovna bude možná jediná poctivá

Myslíš kal. 96 se  speciálním zesíleným KIFem, aby se při přetížení nezhoršovala přesnost ? Teda nevím, ale moc šancí bych tomu nedával... já vím, asi jsem chorobně nedůvěřivý- ale nemůžu si pomoct ... je to silnější než já ...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Letecké primky měly nějak upravenou devadesátšestku? Myslel jsem, že tam byl standardní strojek cal. 96. Nebo se mýlím? To abych věděl, jestli si mám začít svých leteckých víc vážit a na nejbližší pouti zkusit vzít na centrifugu, abych mohl machrovat...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...