Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

A co by sis sliboval od pozorování "in natura"? Fotky tam máš celkem slušné včetně strojku, máš informace o tom, že hodinky byly na servisu a jsou funkční, máš tam informace o vadách. Prodejce má dohromady skoro 500 pozitivních komentářů. Z mého pohledu je všechno OK. Kdo chce slušné a zachovalé Orlíky, má šanci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych takovéto hodinky (v této cenové relaci) kupoval raději na osobní schůzce, myslím, že by si to zasloužily jak ony tak obě strany obchodní...

No já to prave vnímám taky tak. Proto jsem se ptal na názor ostatních. Ale pokud je majitel chce prodat takto, je to samozřejmě jeho věc. Ale tady by je prodal určitě taky dobre:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

A co by sis sliboval od pozorování "in natura"? Fotky tam máš celkem slušné včetně strojku, máš informace o tom, že hodinky byly na servisu a jsou funkční, máš tam informace o vadách. Prodejce má dohromady skoro 500 pozitivních komentářů. Z mého pohledu je všechno OK. Kdo chce slušné a zachovalé Orlíky, má šanci.

Asi mas pravdu. Ale přeci jen Jan píše Colombo, takový vzácný kousek by zasloužil osobní zacházení a poslat někam přes 100K a pak čekat jestli a co přijde, jsou trochu nervy:)

Odkaz ke komentáři

Já už jsem takhle několikrát hodinky koupil a nervy to byly, to nepopírám :) Tady se ale podle mě není, čeho bát. To, že borec hodinky má, je zřejmé i z toho, že se tady na ně ptal. To, že je to seriózní prodejce, je zřejmé z jeho hodnocení. A v inzerátu podle mě uvádí všechny podstatné informace. Já bych se toho nebál. Zažil jsem jinou divočinu při nákupu hodinek přes inzerát od soukromých osob v zahraničí. Zatím musím zaťukat, že jsem se nikdy nespálil. Takže ti držím palce - pak se s nimi pochlub :)

Odkaz ke komentáři

Já už jsem takhle několikrát hodinky koupil a nervy to byly, to nepopírám :) Tady se ale podle mě není, čeho bát. To, že borec hodinky má, je zřejmé i z toho, že se tady na ně ptal. To, že je to seriózní prodejce, je zřejmé z jeho hodnocení. A v inzerátu podle mě uvádí všechny podstatné informace. Já bych se toho nebál. Zažil jsem jinou divočinu při nákupu hodinek přes inzerát od soukromých osob v zahraničí. Zatím musím zaťukat, že jsem se nikdy nespálil. Takže ti držím palce - pak se s nimi pochlub :)

Díky za radu, no je to hodně peněz, tak uvidím, jestli mi to žena schválí:)

Odkaz ke komentáři

Osobně bych v duchu zde už napsaného neměl ani tak strach o zboží jako takové či z jeho nedodání, ale prodávat a kupovat český svatý chronográl tímto způsobem mi přijde přecjen trochu nedůstojné. Ale asi už jsem starej, chtěl bych si to vychutnat osobně a pak o tom třeba někdy vyprávět vnoučatům... :whistling:

Odkaz ke komentáři

Osobně bych v duchu zde už napsaného neměl ani tak strach o zboží jako takové či z jeho nedodání, ale prodávat a kupovat český svatý chronográl tímto způsobem mi přijde přecjen trochu nedůstojné. Ale asi už jsem starej, chtěl bych si to vychutnat osobně a pak o tom třeba někdy vyprávět vnoučatům... :whistling:

No tak to by bylo samozřejmě krasné:) ale asi je holt jiná doba.. aspoň se prodávajícímu muže cena dostat fakt vysoko.. kolik byl vlastně rekord za Orliky doposud?

Odkaz ke komentáři

Minulý rok v létě byly jedny na aukru a minimální příhoz byl tuším " 215000 Kč " a prodávající je stáhnul. Někde by se to tady dalo dohledat.

Ty Jo, to je hodně.. ale nikde jsem tu aukci nenašel. Našel jsem jenom toto:

http://www.artplus.cz/cs/aukcni-zpravodajstvi/1/dilo-mesice-naramkove-hodinky-prim-orlik

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...