Jan_Jan_2006 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Možná ta čtyřka vypadá jako jednička ...Naopak: Jednička vypadá jako čtyřka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Tak pak tedy 66.1 s můstkem setrvačky ze 66.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Tak pak tedy 66.1 s můstkem setrvačky ze 66.4Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Na Antik-Hovorka? Upaluj do nejbližšího kostela a dej tam farářovi aspoň litr do pokladničky za to rouhání araděj bych ještě přidal pár Otčenášů. Číslo na víčku 84......,podle posledního výzkumu značí rok výroby 69.V tomto roce bylo ukončeno použití Incablocu a začal se používat KIF.pomodlil jsem se za ty hodinky raději celý růženec ale stejně mi to přijde divné, že je tam 84. Kdyby tam byla 85 tak neřeknu ani popel. Buď je to naprostá rarita a nebo je jednoduše jiné dynko. Našel jsem ještě jedny s číslem 84 a tam incablok je, takže teď babo raď???? http://www.starozitnosti.net/produkt/hodinky-prim-diplomat-incablock-rs1234/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 pomodlil jsem se za ty hodinky raději celý růženec ale stejně mi to přijde divné, že je tam 84. Kdyby tam byla 85 tak neřeknu ani popel. Buď je to naprostá rarita a nebo je jednoduše jiné dynko. Našel jsem ještě jedny s číslem 84 a tam incablok je, takže teď babo raď???? http://www.starozitnosti.net/produkt/hodinky-prim-diplomat-incablock-rs1234/Vzhledem k tomu,že Incabloc se nepřestal montovat na Silvestra 68 o půlnoci,nýbrž až v průběhu roku 69,logicky by se dalo říct,že s výrobním číslem 84...budou obě varianty odpružení setrvačky. 85...,tj,r.v. 70 už jen s KIFem. A ještě k odkazu na ty starožitnosti,neznamená,že když má na ciferníku napsáno Incabloc a na víku číslo,že tam je opravdu takovej stroj.Fotku tam neměli.A to platí např. pro poctivý prodavače na Aukru,Sbazaru a další.Pokud prodavač nechce poslat fotku strojku,jednání je skončeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 ano, to samozřejmě neznamená, ale na antiku fotka taky není. Jen mě zaujala 84 a nepřítomnost incabloku. Značení hodinek Prim bude asi hodně velké harakiri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Příteli,pokud na Antiku není,fotka,pořád můžeš napsat dotaz prodávajícímu a vsadím se,že nikdo nebude kličkovat :-)Značení Diplomatů a jim příbuzným je už vyzkoumáno a objasněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 https://www.sbazar.cz/freyyy/detail/25093877-hodinky-prim-orlik-38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Daftro, ty zastupujes Maxipsafika???On totiz pacha online suicide.Nebo jste jeden a tentyz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Daftro, ty zastupujes Maxipsafika???On totiz pacha online suicide.Nebo jste jeden a tentyz?Nikoho nezastupuju a nevím co to je onlide suicide.Jen jsem si myslel,že by to mohlo někoho zajímat,Orlíků v inzerátech zas tak moc nebývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Jj, sorry za rypnuti. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Jj, sorry za rypnuti. ;-):-) v poho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Kolegové, nevíte někdo, co je proboha tohle? https://aukro.cz/prim-6913223046 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Měl bys to dat do Humoru Pomalovaný ciferník, blbě namontován/případné zlomené nožky u ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 (upraveno) To budou pravdepodobne utrhnute nozky cifru. Jinak me nic nenapada, pokud jsou ovsem opravdu funkcni i s natahovanim. :-)Edit: Tom byl rychlejsi. Upraveno 19. září 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Původní potápky a datum by měl být na šestce. Přikláním se k názoru kolegů nade mnou.Utržené nožky na cifru a smontováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Je to tohle s pootočeným cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Teď nevím jak to myslíš, ale ne není tam pootočený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ale jo, je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 treba prikupit novy cifr https://aukro.cz/ciferniky-na-prim-sport-potapecske-c-303-6913469572 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se