Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Na Antik-Hovorka? Upaluj do nejbližšího kostela a dej tam farářovi aspoň litr do pokladničky za to rouhání a

raděj bych ještě přidal pár Otčenášů. Číslo na víčku 84......,podle posledního výzkumu značí rok výroby 69.V tomto roce bylo ukončeno použití Incablocu a začal se používat KIF.

pomodlil jsem se za ty hodinky raději celý růženec :D ale stejně mi to přijde divné, že je tam 84. Kdyby tam byla 85 tak neřeknu ani popel. Buď je to naprostá rarita a nebo je jednoduše jiné dynko.

Našel jsem ještě jedny s číslem 84 a tam incablok je, takže teď babo raď????

http://www.starozitnosti.net/produkt/hodinky-prim-diplomat-incablock-rs1234/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pomodlil jsem se za ty hodinky raději celý růženec :D ale stejně mi to přijde divné, že je tam 84. Kdyby tam byla 85 tak neřeknu ani popel. Buď je to naprostá rarita a nebo je jednoduše jiné dynko.

Našel jsem ještě jedny s číslem 84 a tam incablok je, takže teď babo raď????

http://www.starozitnosti.net/produkt/hodinky-prim-diplomat-incablock-rs1234/

Vzhledem k tomu,že Incabloc se nepřestal montovat na Silvestra 68 o půlnoci,nýbrž až v průběhu roku 69,logicky by se dalo říct,že s výrobním číslem 84...budou obě varianty odpružení setrvačky. 85...,tj,r.v. 70 už jen s KIFem. 

A ještě k odkazu na ty starožitnosti,neznamená,že když má na ciferníku napsáno Incabloc a na víku číslo,že tam je opravdu takovej stroj.Fotku tam neměli.A to platí např. pro poctivý prodavače na Aukru,Sbazaru a další.Pokud prodavač nechce poslat fotku strojku,jednání je skončeno :-) 

Odkaz ke komentáři

Příteli,pokud na Antiku není,fotka,pořád můžeš napsat dotaz prodávajícímu a vsadím se,že nikdo nebude kličkovat :-)Značení Diplomatů a jim příbuzným je už vyzkoumáno a objasněno.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Daftro, ty zastupujes Maxipsafika???

On totiz pacha online suicide.

Nebo jste jeden a tentyz?

Nikoho nezastupuju a nevím co to je onlide suicide.Jen jsem si myslel,že by to mohlo někoho zajímat,Orlíků v inzerátech zas tak moc nebývá.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...