Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jakej z nich máš dojem? Pouzdro nerez,přechrom? Cifr,to je jasný,ručky se podobají původním z chromovaných,ale nejsem si jist,jestli ty původní měly uprostřed tu drážku a víčko ke strojku nepatří.

Odesláno

Původně jsem si myslel, že u těchto z aukra se jedná o ciferník z novodobých Diplomatů, ale dle informací z Eltonu, které jsem dostal když jsem renovoval své Diplomaty a dožadoval se modrého ciferníku(jako mají nové Diplomat 40C) jsem dostal informaci, že nový ciferník se dodává pouze černý nebo bílý pro tuto velikost, takže modrý by byl naprosto atypický i pro renovaci.

Odesláno

Původně jsem si myslel, že u těchto z aukra se jedná o ciferník z novodobých Diplomatů, ale dle informací z Eltonu, které jsem dostal když jsem renovoval své Diplomaty a dožadoval se modrého ciferníku(jako mají nové Diplomat 40C) jsem dostal informaci, že nový ciferník se dodává pouze černý nebo bílý pro tuto velikost, takže modrý by byl naprosto atypický i pro renovaci.

prdlajs, modrých ciferníků se pár udělalo i na 34mm model. Existují i žlutý.

Pouzdro je chromovaná mosaz, to není nerez. A podle výšky sklíčka bych si i tipnul že pouzdro je z ala diplomatů a někdo tam na prasáka narval kal. 68

Odesláno (upraveno)

Tak co kdybyste pánové všichni sáhli do zásob a zaplavili trh levnejma, nadstandardně krásnejma kusama, tím zase zregulujete ceny na "normál", něco jako takovej princip diamantových intervencí ve stylu De Beers, když se jim snaží kšefty kurwit třeba rusové...

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Tak se hned nečerti... :)  :cheers: Že jdou ceny hezkých Primek nějak nahoru, je fakt, mohou-li za to blížící se Vánoce, je otázkou... :) 

Odesláno

Tak co kdybyste pánové všichni sáhli do zásob a zaplavili trh levnejma, nadstandardně krásnejma kusama, tím zase zregulujete ceny na "normál", něco jako takovej princip diamantových intervencí ve stylu De Beers, když se jim snaží kšefty kurwit třeba rusové...

Tak Strášo, co ty na to?

Odesláno

Tak se hned nečerti... :)  :cheers: Že jdou ceny hezkých Primek nějak nahoru, je fakt, mohou-li za to blížící se Vánoce, je otázkou... :)

Já se ale vůbec nečertím, já se naopak bojím, aby to nevzalo druhej směr, že to stoupá, mě uspokojuje, kdyby to klesalo, tak mě to zabije...

Odesláno

Jako greenhorn zatím furt jen hrabu pod sebe a přináší mi to radost. Možná někdy přijde doba, kdy budu pouštět, ale zatím mám málo a ani náhodou, co bych si představoval. A protože nepořizuju cokoli, co se kde namane, současné ceny hezkých (a pro mě zajímavých) kousků mě v mém Primrozletu poněkud omezují... :lol2:

Odesláno

Já se ale vůbec nečertím, já se naopak bojím, aby to nevzalo druhej směr, že to stoupá, mě uspokojuje, kdyby to klesalo, tak mě to zabije...

To se máš. Kdyby to klesalo, tak mě zabije manželka...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...