Daftra Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 A jakej z nich máš dojem? Pouzdro nerez,přechrom? Cifr,to je jasný,ručky se podobají původním z chromovaných,ale nejsem si jist,jestli ty původní měly uprostřed tu drážku a víčko ke strojku nepatří.
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Pouzdro z těch fotek není jisté, ručky jsou původní. Ale ten cifr mi hlava nebere. Za mně spíš moc povedený bastl. Možná osobní iniciativa nějakého zaměstnance Eltonu.
lukefree Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Původně jsem si myslel, že u těchto z aukra se jedná o ciferník z novodobých Diplomatů, ale dle informací z Eltonu, které jsem dostal když jsem renovoval své Diplomaty a dožadoval se modrého ciferníku(jako mají nové Diplomat 40C) jsem dostal informaci, že nový ciferník se dodává pouze černý nebo bílý pro tuto velikost, takže modrý by byl naprosto atypický i pro renovaci.
financ Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 přitom je to normální renovace z Eltonu.
financ Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Původně jsem si myslel, že u těchto z aukra se jedná o ciferník z novodobých Diplomatů, ale dle informací z Eltonu, které jsem dostal když jsem renovoval své Diplomaty a dožadoval se modrého ciferníku(jako mají nové Diplomat 40C) jsem dostal informaci, že nový ciferník se dodává pouze černý nebo bílý pro tuto velikost, takže modrý by byl naprosto atypický i pro renovaci.prdlajs, modrých ciferníků se pár udělalo i na 34mm model. Existují i žlutý.Pouzdro je chromovaná mosaz, to není nerez. A podle výšky sklíčka bych si i tipnul že pouzdro je z ala diplomatů a někdo tam na prasáka narval kal. 68
Tobi Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Díval jsem se na AntikPrim-Humberta zelenobílý za 4000k, to jsou ceny.....
straspol Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Vždyť jsou tam taky kolem dvaapůl, za devatenáct stovek, za šestnáct stovek, za čtrnáct stovek, za dvanáct stovek, za devětsetpade, za osmsetosmde....je jich tam hodně, tak si vyber jiný, ne ?
Tobi Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Já je nechci,mám,jen mne zaskočila ta cena,no.
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Já je nechci,mám,jen mne zaskočila ta cena,no.Teď kolem vánoc budeš asi často zaskočený...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Kolem vánoc to bude vše našponované...
colommbo Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Podle cen Primek Vánoce začaly (aspoň tedy pro některé prodejce) už někdy koncem prázdnin...
JR_2010 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) Tak co kdybyste pánové všichni sáhli do zásob a zaplavili trh levnejma, nadstandardně krásnejma kusama, tím zase zregulujete ceny na "normál", něco jako takovej princip diamantových intervencí ve stylu De Beers, když se jim snaží kšefty kurwit třeba rusové... Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem JR_2010
colommbo Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Tak se hned nečerti... Že jdou ceny hezkých Primek nějak nahoru, je fakt, mohou-li za to blížící se Vánoce, je otázkou...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Tak co kdybyste pánové všichni sáhli do zásob a zaplavili trh levnejma, nadstandardně krásnejma kusama, tím zase zregulujete ceny na "normál", něco jako takovej princip diamantových intervencí ve stylu De Beers, když se jim snaží kšefty kurwit třeba rusové...Tak Strášo, co ty na to?
colommbo Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 P.S. A já se akce ku zlepšení mravnosti cen připojit nemožu, sám mám ještě málo...
JR_2010 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Tak se hned nečerti... Že jdou ceny hezkých Primek nějak nahoru, je fakt, mohou-li za to blížící se Vánoce, je otázkou... Já se ale vůbec nečertím, já se naopak bojím, aby to nevzalo druhej směr, že to stoupá, mě uspokojuje, kdyby to klesalo, tak mě to zabije...
colommbo Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Jako greenhorn zatím furt jen hrabu pod sebe a přináší mi to radost. Možná někdy přijde doba, kdy budu pouštět, ale zatím mám málo a ani náhodou, co bych si představoval. A protože nepořizuju cokoli, co se kde namane, současné ceny hezkých (a pro mě zajímavých) kousků mě v mém Primrozletu poněkud omezují...
straspol Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Tak Strášo, co ty na to?Co jako ?
straspol Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Já se ale vůbec nečertím, já se naopak bojím, aby to nevzalo druhej směr, že to stoupá, mě uspokojuje, kdyby to klesalo, tak mě to zabije...To se máš. Kdyby to klesalo, tak mě zabije manželka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se