Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hardslimer: Nemám, brachu, jen jsem na to narazil na antikprimu a vzpomenuv si na Karlose jsem vložil obrázek. :)

Odesláno

Ahoj, tak jsem rychle na antiku odklikl vytouzeny cifernik a ejhle ono je to parexo... za cenu za by jeden plakal...strasne. Hned jsem zadal o zruseni objednavky. 5x zdrazit druhovyrobu a prodavat to je velkej mazec... :-(

Odesláno

Smazáno.

Tak toto je pristup!!! Klobouk dolu, dekuji!

Odesláno

Nebuďte zlí na Iréénku. Ona za to nemůže. Vteřinovka měla hlad, tak vokousala lunetu! :-)

Odesláno

Ja nechapu, ze si od Ireny vubec nekdo neco muze koupit. Uz z principu bych si od tohoto prodejce nekoupil ani reminek Saturn, jiste s dojemnou legendou a cenou 2.000.

Odesláno

Ja nechapu, ze si od Ireny vubec nekdo neco muze koupit. Uz z principu bych si od tohoto prodejce nekoupil ani reminek Saturn, jiste s dojemnou legendou a cenou 2.000.

Já nevím, co proti ní máte- jak tak koukám na tu lunetu, asi na ní byl vysoký podíl ruční práce, představte si ty hodiny dřiny, za tu fachu to bylo ještě levný...

Odesláno (upraveno)

Já nevím, co proti ní máte- jak tak koukám na tu lunetu, asi na ní byl vysoký podíl ruční práce, představte si ty hodiny dřiny, za tu fachu to bylo ještě levný...

Vidis, to cloveka ani nenapadne. A co musi dat prace koupit neco na bazosi za 1.200 a obratem prodavat za 5.000. Kdyz si to predstavim, uplne me boli ruce...

Upraveno uživatelem Ibe
Odesláno

Ono totiž před pár dny tam byly na prodej ty černé číselníky na prim automatic. A přesně jsem na ně koukal a říkal jsem si "hm sehnat tu lunetu bude neřešitelný problém"... tak jsem se na ně vykašlal a říkal jsem si, že je nechám někomu kdo je opravdu potřebuje... A vida! :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...