Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

už se to tu řešili pár stránek zpět. Je to fejk na přestlamu. K25 a ručky jediný asi tak souhlasí.Možná i dýnko, ale není vidět číslo. Pouzdro je z postspartaků, ciferník natištěnej doma na tiskárně. Což je ten největší problém sehnat. Má to cenu ruček, strojku a pouzdra jako postspartaku. Hádám tak 7 tisíc, když vezmu, že jsem nedávno koupil spartak poudro s K25 a dýnkem - bez cifru a ruček za podobnou částku. Hlavně to nekupuj. Z antiku to bylo staženo, prodávala to známá Irenka Straková. Tenhle inzerát je z Pardubic. Hádám, že to bude také ona pod jinou identitou. Navíc má fotky na knize, to ona dělá a mám pocit, že i ten ubrus je na jejích starších inzerátech. Ale nedohledával jsem. Prostě ruce pryč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak to je. Pokud má někdo otevřenou odbornou knihu a vedle hodinky o kterých tvrdí, že je to nález po dědovi, tak je to opravdu nenápadné:) Prodeje asi nejdou, tak se začíná šmelit a to fest. Teď před Vánocemi, to bude o to větší. Jen lituji těch nešťastníků kteří to dostanou pod strom. Já to ženě vysloveně zakázal, páč občas má tendence mě překvapit:)

Odkaz ke komentáři

Torzo takových post-spartaků bez cifru vloni na jaře prodával jeden česko-slovenský Rom za 250 korun na burze v Olomouci. Ale byl jsem pomalej...než jsem sehnal drobný, bylo fuč.  

Odkaz ke komentáři

jsem s Irenkou prohodil par slov, nastesti jenom elektronicky, nechtel bych to mit doma :-D

Nechtěl by jsi mít doma Irenku, nebo ty hodinky:) Irenka se stala legendou, už tu o ni bylo napsáno tolik řádků. Představte si, že by toho nechala, to by byla najednou nuda:)

Odkaz ke komentáři

Ty letecký jsou opravdu fakt letecký páč je to úplně únikátní úúúlet. Tohle snad ani nikdo koupit nemůže, škoda strojku do takové příšernosti.  

Odkaz ke komentáři

Z lidí co jsou tady, si to snad nikdo nekoupí. Nějaký "nešťastník" se ale vždycky najde. Ten ovšem neví, že je to fake, takže je šťastný také. Prodávající je šťastný, že to někde udal a my jsme šťastný, že o tom víme díky chronomagu:) nakonec jsou všichni šťastný :lol2:  

Odkaz ke komentáři

Torzo takových post-spartaků bez cifru vloni na jaře prodával jeden česko-slovenský Rom za 250 korun na burze v Olomouci. Ale byl jsem pomalej...než jsem sehnal drobný, bylo fuč.  

Tak snad jsi se poučil, že je někdy lepší dát rovnou tři stovky, než běhat po stánkách s pivem a buřtama, chtít rozměnit a nakonec prodělat pár tisíc... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...