ML321 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 https://www.sbazar.cz/kocourekjana/detail/52562252-prim-spartak-funkcni-na-strojku-k25-krabicka Ahoj všem, zajímal by mě odborný názor na tuto nabídku, zejména pak popsané označení strojku K25? díky předem. Lumír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 už se to tu řešili pár stránek zpět. Je to fejk na přestlamu. K25 a ručky jediný asi tak souhlasí.Možná i dýnko, ale není vidět číslo. Pouzdro je z postspartaků, ciferník natištěnej doma na tiskárně. Což je ten největší problém sehnat. Má to cenu ruček, strojku a pouzdra jako postspartaku. Hádám tak 7 tisíc, když vezmu, že jsem nedávno koupil spartak poudro s K25 a dýnkem - bez cifru a ruček za podobnou částku. Hlavně to nekupuj. Z antiku to bylo staženo, prodávala to známá Irenka Straková. Tenhle inzerát je z Pardubic. Hádám, že to bude také ona pod jinou identitou. Navíc má fotky na knize, to ona dělá a mám pocit, že i ten ubrus je na jejích starších inzerátech. Ale nedohledával jsem. Prostě ruce pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Přesně tak to je. Pokud má někdo otevřenou odbornou knihu a vedle hodinky o kterých tvrdí, že je to nález po dědovi, tak je to opravdu nenápadné Prodeje asi nejdou, tak se začíná šmelit a to fest. Teď před Vánocemi, to bude o to větší. Jen lituji těch nešťastníků kteří to dostanou pod strom. Já to ženě vysloveně zakázal, páč občas má tendence mě překvapit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Asi tak Irenka skusa, kde sa da. Na antiku na to chlapi vcas upozornili, tak lovi v iných vodach. Vytrvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Mna to zaraza na celom, ze est ek tomu tam da tu fotku z prim biblie, kde si pozorny sledovatel vsimne, ze fond na ciferniku je iny. Staci pohlad na hrubku pisma, tvar 4ky uplne iny, atd. Takto i laik moze zapochybovat, ak to pozorne sleduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Torzo takových post-spartaků bez cifru vloni na jaře prodával jeden česko-slovenský Rom za 250 korun na burze v Olomouci. Ale byl jsem pomalej...než jsem sehnal drobný, bylo fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Kocourekirenka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 honza.hasic, tak teraz je moznost kupit to i s renovacnym programom IRENKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 jsem s Irenkou prohodil par slov, nastesti jenom elektronicky, nechtel bych to mit doma :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 asi si moc mily na nu nebol a kafres do obchodov teda viacery tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ehm... s monogramem dokonce. https://aukro.cz/hodinky-prim-automatic-letecke-vodotesne-6936545940 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 jsem s Irenkou prohodil par slov, nastesti jenom elektronicky, nechtel bych to mit doma :-DNechtěl by jsi mít doma Irenku, nebo ty hodinky:) Irenka se stala legendou, už tu o ni bylo napsáno tolik řádků. Představte si, že by toho nechala, to by byla najednou nuda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ty letecký jsou opravdu fakt letecký páč je to úplně únikátní úúúlet. Tohle snad ani nikdo koupit nemůže, škoda strojku do takové příšernosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 No uznaj, koľko roboty má s tímto.Keby energiu vložila do opráv, než do šmeliny-bola by hviezdou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ty letecký jsou opravdu fakt letecký páč je to úplně únikátní úúúlet. Tohle snad ani nikdo koupit nemůže, škoda strojku do takové příšernosti. A je to monogram puvodniho majitele na novem ciferniku. Takze bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Z lidí co jsou tady, si to snad nikdo nekoupí. Nějaký "nešťastník" se ale vždycky najde. Ten ovšem neví, že je to fake, takže je šťastný také. Prodávající je šťastný, že to někde udal a my jsme šťastný, že o tom víme díky chronomagu:) nakonec jsou všichni šťastný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Jé, ty máš recepis na štěstí pro každou situaci. Z toho bys mohl udělat byznys... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) A je to monogram puvodniho majitele na novem ciferniku. Takze bacha.MotherFucker? Upraveno 23. října 2018 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Torzo takových post-spartaků bez cifru vloni na jaře prodával jeden česko-slovenský Rom za 250 korun na burze v Olomouci. Ale byl jsem pomalej...než jsem sehnal drobný, bylo fuč. Tak snad jsi se poučil, že je někdy lepší dát rovnou tři stovky, než běhat po stánkách s pivem a buřtama, chtít rozměnit a nakonec prodělat pár tisíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tady jsem našel důkaz že ten kocourek je Straka nebo Straková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se