Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Myslis, ze bych mu mohl poslat sve PS2 MW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Jak chceš. Ale jako tip na příští vlnu replik dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Dobre, ty! Jsem rad, ze jsme tady banda ulitlich chronomagoru co ma smysl pro humor. Ale nekdy to uz fakt sranda neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Něco mě ještě napadlo, ale nebudu šmejdům radit jak to vylepšit.Každopádně je docela odvaha dát na prodej hodinky s nepovedeným logem, když to logo má být vlastně na hodinkách to zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Moc tVůbec tvým větám nerozumím. Nejde přece jen o ciferník, ale taky o ručky!Ale jen ten ciferník je na těch hodinkách drahej a dělá tu cenu - teda v případě, že je origo. Je to tam hlídané a na padělek tam nenarazíš. Neříkám, že by se to nedalo vylepšit. O tom jsem tu už psal, a nedopadlo to. https://www.antik-hovorka.cz/certifikaty/Ale vždyť je tam bastl k vidění každou chvíli a stahuje se to, až na to odsud někdo upozorní. Spíš bych řekl, že to tam slouží pro šmelináře jako Straka k přeprodávání a lapání heylů, když tam hodinky jedou i třikrát dráž než na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Originál ciferník dělá určitě cenu, ale když bude v hodinkách poskládaných, tak do sbírky nepatří a jeho cena je někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Tak jako u jiných sberatelskych věci, budou snad take u Primek znalci, kteří budou vydávat za poplatek certifikáty pravosti.(pokud budou hodinky Prim vůbec někoho zajimat).Primky můžou skončit taky cenove jako hodiny pendlovky.Pendlovky nikoho nechce. Vyvoj trhu zalezi na mladé generaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Ale vždyť je tam bastl k vidění každou chvíli a stahuje se to, až na to odsud někdo upozorní. Spíš bych řekl, že to tam slouží pro šmelináře jako Straka k přeprodávání a lapání heylů, když tam hodinky jedou i třikrát dráž než na aukru.Před časem jsem se tu zmiňoval o systémové řešení v podobě přísnějšího a hlavně definovaného vkládání inzerátu. Nepadlo to na úrodnou půdu, ba naopak, byl jsem lynčován:) Převažoval tu názor, že na to bude pana Hovorka upozorněn tady na foru. Logiku to postrádá, ale můj web to není, takže mi do toho může být....nic:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Spíš by ty inzeráty musel někdo schvalovat, ale to je asi nereálné. Podle fotek se nedá poznat všechno.Web na kterém nekoupíš padělek by byl zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 pánové , jsem rád, že si mohu přečíst mnoho informaci . jen je pravda, že by třeba mohla být v sekci Prim kolonka :Fejky na inzerci a tam vkládat tydle slátaniny. samozřejmě beru to, že prim bible asi neuvede všechny typy hodinek, co prim udělal,ale pro začátečníky dobrý. a pak odkazovat nadšence hodinek Prim na chronomag forum, kde můžou nalézt informace. já sám pátrám a zkouším hledat a přiznám se, že dnes už dělají kopče tak dobře, že jsem na pochybách. a to logo špatné Škody mě taky zarazilo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 https://aukro.cz/hodinky-spartak-6941397929 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Pouzdro strojek a ručky O.K. Číselník renovace Elton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Pouzdro strojek a ručky O.K. Číselník renovace EltonUrčitě renovace? Podle čeho to poznáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 To si nějak neumím představit, že by tohle vypustili z Eltonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Představuješ si to špatně !Skarohlid má pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Představuješ si to špatně !Skarohlid má pravdu.Delaji v tomto případě i nerez pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Představuješ si to špatně !Skarohlid má pravdu.Dělají v tomto případě i pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Představuješ si to špatně !Skarohlid má pravdu.Dělají v tomto případě i pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Kdysi jsem o renovacích říkal, že časem se v tom nikdo nevyzná.A je to tady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se