Cestavede Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Bohužel neplatí v připadě kdy se ma posoudit nadalku, podle foto a popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Ale dá se posoudit na dálku podle fotek,popis je vždy nic neříkající ale potřeba mít znalosti,vědět,jak mají hodinky vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Určitě na nich je špatný armovací kroužek.Správně tam má být bílý s červenými indexy.Není ti hamba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Tak se ty padělané televize se psem prodaly za dost.Chudák kupující. Asi neví, že koupil padělek.Celkem vysoko přihazovali i z Pardubic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Není ti hamba?Co tvým vyčerpávajícím příspěvkem myslíš?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Co tvým vyčerpávajícím příspěvkem myslíš?!!!Tak si to po sobě přečti.Ty takové odborník a napíšeš k těm červeným,že je špatně armovák? A co to pouzdro? Podle mě je na červených nejdůležitější broušený pouzdro a jeho stav.Možná se pletu, su jen začátečník,hlavně ať je armovák v pořádku.....Za ty prachy,místo tunelu od Iris,pěkný PS 2 automaty od Hovorků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Tvá odpověď mi připadá jako závist ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Tak si to po sobě přečti.Ty takové odborník a napíšeš k těm červeným,že je špatně armovák? A co to pouzdro? Podle mě je na červených nejdůležitější broušený pouzdro a jeho stav.Možná se pletu, su jen začátečník,hlavně ať je armovák v pořádku.....Za ty prachy,místo tunelu od Iris,pěkný PS 2 automaty od Hovorků. Vůbec něchápu o co jde. Možná to bylo míněné, že pouzdro je očividné na první pohled, kouknu a vidím. Armovák, lehce přehledneš. ... Dle mě řešíš hovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Vůbec něchápu o co jde. Možná to bylo míněné, že pouzdro je očividné na první pohled, kouknu a vidím. Armovák, lehce přehledneš. ... Dle mě řešíš hovna Tak za A - kdyby si pouzdra všiml, napsal by to. Daftra má pravdu. A ke všem účastníkům diskuze - prim sekce je taková pohodová oáza klidu a skutečných diskuzí o hodinkách na Chronomagu. Takže bych zo tak rád zachoval. Útočné příspěvky a příspěvky s vulgarismy budu mazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Tak za A - kdyby si pouzdra všiml, napsal by to. Daftra má pravdu. A ke všem účastníkům diskuze - prim sekce je taková pohodová oáza klidu a skutečných diskuzí o hodinkách na Chronomagu. Takže bych zo tak rád zachoval. Útočné příspěvky a příspěvky s vulgarismy budu mazat.Popsal jsem jeden konkrétní nedostatek těchto hodinek.Četl jsi někde v mém textu, že se jedná o jediný nedostatek těchto hodinek?Daftra mne řadí mezi odborníky... Děkuji, rád bych jím byl. Píšeš, že Prim sekce je taková pohodová oáza klidu a skutečných diskuzí o hodinkách. Není tomu tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Panečku...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Asi ho to nebaví prodávat po jednom:) a já se mu ani nedivím:) Pokud toho má stovky, tak mu bude nějaký ten pátek trvat, než se toho zbaví Pokud to teda nedá za lidovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Řekl bych, že to měl udělat o rok o dva dříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tím je myšleno, že o to je teď menší zájem, než před rokem či dvěma lety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Přesně tak, je to jen můj názor, ani reedice knihy se podle mě nijak zásadně ve smyslu větší poptávky neprojevila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 podle nekterych to jde nahoru, myslim, ze to tu cenu mahttps://www.gash.cz/starozitnosti/hodinky-prim-spartak-psaci-1957-rs1600/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 teoreticky môžu mať cenu aj mega, keď to niekto za ne vysolí. Za tých 120 sú tam už riadne dlho a asi sa ešte nenašiel nikto tak odvážny (rozumej hlúpy), aby mu tie prachy dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Hmmm deset bych za ně dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Nabidka u Primek uz hodne prevysuje poptavku.Tech lidi co jsou za ne ochotni platit vyssi castky je jen velmi malo.U mladejch jsou in ale za slusne igeny na noseni nikdo z nich 10+ neda a naky supinace nebo eleganty je moc nezajimaji.A tyhle komiky jako je Gash komentovat ani nema smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Nedávno jsem viděl prodávat Orlíky za 650 tisíc. Smál jsem se tomu tři dny...ale obecně ceny hezkých originálních kusů starých PRIMek stabilně stoupají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se