Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Co tvým vyčerpávajícím příspěvkem myslíš?!!!

Tak si to po sobě přečti.Ty takové odborník a napíšeš k těm červeným,že je špatně armovák? A co to pouzdro? Podle mě je na červených nejdůležitější broušený pouzdro a jeho stav.Možná se pletu, su jen začátečník,hlavně ať je armovák v pořádku.....Za ty prachy,místo tunelu od Iris,pěkný PS 2 automaty od Hovorků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si to po sobě přečti.Ty takové odborník a napíšeš k těm červeným,že je špatně armovák? A co to pouzdro? Podle mě je na červených nejdůležitější broušený pouzdro a jeho stav.Možná se pletu, su jen začátečník,hlavně ať je armovák v pořádku.....Za ty prachy,místo tunelu od Iris,pěkný PS 2 automaty od Hovorků.

Vůbec něchápu o co jde. Možná to bylo míněné, že pouzdro je očividné na první pohled, kouknu a vidím. Armovák, lehce přehledneš. ... Dle mě řešíš hovna

Odkaz ke komentáři

Vůbec něchápu o co jde. Možná to bylo míněné, že pouzdro je očividné na první pohled, kouknu a vidím. Armovák, lehce přehledneš. ... Dle mě řešíš hovna

Tak za A - kdyby si pouzdra všiml, napsal by to. Daftra má pravdu. A ke všem účastníkům diskuze - prim sekce je taková pohodová oáza klidu a skutečných diskuzí o hodinkách na Chronomagu. Takže bych zo tak rád zachoval. Útočné příspěvky a příspěvky s vulgarismy budu mazat.

Odkaz ke komentáři

Tak za A - kdyby si pouzdra všiml, napsal by to. Daftra má pravdu. A ke všem účastníkům diskuze - prim sekce je taková pohodová oáza klidu a skutečných diskuzí o hodinkách na Chronomagu. Takže bych zo tak rád zachoval. Útočné příspěvky a příspěvky s vulgarismy budu mazat.

Popsal jsem jeden konkrétní nedostatek těchto hodinek.

Četl jsi někde v mém textu, že se jedná o jediný nedostatek těchto hodinek?

Daftra mne řadí mezi odborníky... Děkuji, rád bych jím byl.   :rolleyes:

Píšeš, že Prim sekce je taková pohodová oáza klidu a skutečných diskuzí o hodinkách. Není tomu tak.

Odkaz ke komentáři

Nabidka u Primek uz hodne prevysuje poptavku.

Tech lidi co jsou za ne ochotni platit vyssi castky je jen velmi malo.

U mladejch jsou in ale za slusne igeny na noseni nikdo z nich 10+ neda a naky supinace nebo eleganty je moc nezajimaji.

A tyhle komiky jako je Gash komentovat ani nema smysl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...