Daftra Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 A to pouzdro je taky šméčko. Kolik že za to chce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 25 českých na stole. Že prý "V knize od Libra Hovorky nejsou publikované. Jde o opravdovou raritu." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Tvl, rarita budeš ty, až se tady pochlubíš, žes je za 25 vzal Nandi tam nejakej mail a napiš provozovatelům Aukra, že je to podvod, ať to smažou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Nerad bych osočoval prodejce, ale právě vloženo a nezdá se mi originalita pokud se mýlím tak nichttps://www.antik-hovorka.cz/obchod/novy-cifernik-prim-diplomat-18397.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Taky jsem si říkal, že mi tam schází vykrytí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Najdi si tam v diskusi Accutrona a zeptej se ho. Indexy se mi zdají být v pořádku, může to být renovační číselník. Já mám renovační jen černý a tam to vykrytí je blbě vidět :-) Předpokládám,že jsou indexy zlacený. U chromovaných by to takle bylo v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-2-18392.html Za 12 táců k mání troje PS 2, oranž a zelený s jiným sklem, černý s divnou barvou ruček. Korunky se mi nezdají, minimálně na oranžových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Nerad bych osočoval prodejce, ale právě vloženo a nezdá se mi originalita pokud se mýlím tak nichttps://www.antik-hovorka.cz/obchod/novy-cifernik-prim-diplomat-18397.htmlVykrytí chybí, ale stav je opravdu původní z konce 60let. Pokud by to byla renovace, bylo by to poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Nechybí tam u toho ciferníku na Diplomatech na hlavních indexech 12 a 6 takový ten hrbek (zalomeninka)? Na zlatých Diplomatech to mám. Tady na postu od AdamB je možná taky, ale je špatně vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Je tam zalomeninka:) Je foto i druhé strany cifru a tam je taky všechno tak jak má být. Žádný přetisk a už vůbec ne Polsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Tak je možný, že vykrytí časem vypadalo nebo mu někdo pomohl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Dobrý den pánové, mohl bych poprosit info o těchto Primkách? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Tady je odkaz na vlákno. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34561-prim-supersport-cal-72/page-3&do=findComment&comment=1056312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Toto košer?Novota? Cinopolsko?https://obleceni.bazos.cz/inzerat/110351887/Bile-Prim-sport-1-vodotesna-renovace.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nebuď líný alespoň chvíli studovat Chronomag, nebo trochu googlit. I polointeligentní primát musí po minutě hledání zjistit, že dýnko se nedělalo prosklené .... Dtto zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Toto košer?Novota? Cinopolsko?https://obleceni.bazos.cz/inzerat/110351887/Bile-Prim-sport-1-vodotesna-renovace.phpPůvodní je jen strojek,vše ostatni fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nebuď líný alespoň chvíli studovat Chronomag, nebo trochu googlit. I polointeligentní primát musí po minutě hledání zjistit, že dýnko se nedělalo prosklené .... Dtto zbytek.Díky Berte za radu To já přece vidím, jenže tento konkrétní thread má nyní téměř šest set stran a nic o tomto prodejci jsem tu nevygooglil Nebo se pletu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nesleduj prodejce, ale hodinky. Karle, neblbni, a pokud si chceš Primky kupovat, opravdu Ti v této divoké době (plné čínsko-polsko-mpm-nevím jakých sraček) trochu studovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nesleduj prodejce, ale hodinky. Karle, neblbni, a pokud si chceš Primky kupovat, opravdu Ti v této divoké době (plné čínsko-polsko-mpm-nevím jakých sraček) trochu studovat.Díky Za odpověď Tvůj komentář Beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Díky Za odpověď Tvůj komentář BeruNechci Sportky pro sebe, ale pro Tátu. Táta je na hodinky trochu hovado, tak hledám něco nerezového a Elton renovaci na trhu moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se