Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Znova opakuji. Přemýšlím. Nekonám. Sám víš, že kdybych byl rozhodnut, mívám kolty proklatě nízko. Tady bych uvítal debatu. Takže pokud dobře chápu Tvůj názor: co je za zdí se nepočítá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) anebo se můžem tvářit že se nic neděje, že máme mezi sebou členy, kteří naše pravidla porušují někde jinde. A prodávání fejků mimo forum je vlastně v pořádku.Edit: Taky bych uvítal víc názorů. Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Znova opakuji. Přemýšlím. Nekonám. Sám víš, že kdybych byl rozhodnut, mívám kolty proklatě nízko. Tady bych uvítal debatu. Takže pokud dobře chápu Tvůj názor: co je za zdí se nepočítá ...Ne, to urcite ne! S tim problem nemam. Ale vezmi si web od Accutrona. Tam se taky mistni borci xkrat prohresili a nikdo to neresil. Accutron to smazal a fertig.Pokud to Malda, po upozorneni smaze, tak bych mu jen dal vystrahu. Edit: ted jsem se dival na ty jeho zrusene aukce a trochu jsem se svym nazorem znejistel........ Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 No právě, proto píši o bezprecedentním a autoritářském. Přemýšlím. Fakt nevím, jak se k tomu v rámci CH postavit.Postav se k tomu, jak uznáš za vhodný Je to tvůj pisecek. Jen by bylo fajn to aplikovat na všechny místní, kteří to prodávaji nebo prodávali také a jsou tu. Akorát jste si nepriradili jejich prodeje. Díky Hardslimere. Podobným způsobem jsem to psal Davidovi. Že asi není dobré trestat tady za něco, co je jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Maldo, neznam te. A pokud tady rozumne vysvetlis, co znamenaji ty 3 zrusene aukce na Aukru, tak te i pochopim....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Hardslimere, myslím, že Accutronuv web je o něčem jiném. Přijdu, zaplatím, inzeruji. Tady je to jinak. Diskuze, vzdělávání se .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Rozdávání výstrah a vysvětlování před komisí čistoty? Toto je diskuzní forum, tak si na nic nehrajte.I v pravidlech tu je, že fórum ctí soukromí a nikomu se o něj nestará. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Maldo, neznam te. A pokud tady rozumne vysvetlis, co znamenaji ty 3 zrusene aukce na Aukru, tak te i pochopim.......Screenshot_20191215_184829_com.android.chrome.jpgUž přesně si to nepamatuji, ale něco byla moje chyba a znatkovitost a mezitím jsem měl mail od kupujícího, který házel na všechny aukce a chtěl nejake zrušit, něco se podařilo. Jednu pak normálně koupil. Přitom jsem i trochu omylem stopl jiné. Trochu už v tom tapu, je to dlouho, ale částečně tam byla i moje chyba.Neomlouvam se tím, jen konstatuji. Nebyl jsem z toho veselý. Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem maldaCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Kuwa, Karlosi.......poradek musi byt i v bordelu! Nejsem zastancem pranyrovani, ale taky nikdy hlavu do pisku pred problemy nestrkam. A taktez, jako bych neojebal nekoho na Aukru, taktez se chovam i tady..... Ale kazdy jsme jiny........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Rozdávání výstrah a vysvětlování před komisí čistoty? Toto je diskuzní forum, tak si na nic nehrajte.I v pravidlech tu je, že fórum ctí soukromí a nikomu se o něj nestará.Karlosi, po dlouhé době s Tebou opravdu nemohu souhlasit. Malda žádnou výstrahu nedostal. Kde je to pravidlo, které uvádíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Už přesně si to nepamatuji, ale něco byla moje chyba a znatkovitost a mezitím jsem měl mail od kupujícího, který házel na všechny aukce a chtěl nejake zrušit, něco se podařilo. Jednu pak normálně koupil. Přitom jsem i trochu omylem stopl jiné. Trochu už v tom tapu, je to dlouho, ale částečně tam byla i moje chyba.Neomlouvam se tím, jen konstatuji. Nebyl jsem z toho veselý.No, Maldo.......nevim. Nechci si hrat na soudce...k tomu nemam ani moralni pravo.......spise bych rekl, ze to bylo takove........nestastne. A stane se. Ja s tebou problem fcil nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Bert: Výstrahou tady mává předseda komise pro schvalování soukromí Hardslimer.A jde o volný výklad a praktickou aplikaci této části pravidel: Ctíme soukromí. Nesměšujte bez povolení dotčených jejich reálný život a účast na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Karlosi, vzhledem k tomu, že Tebo zmiňované ustanovení pravidel zní celé takto: nepoužívejte v diskusi občanská jména lidí, ačkoliv je můžete znát, leda by si to výslovně přáli. Používejte tykání a uživatelskou přezdívku. Ctíme soukromí. Nesměšujte bez povolení dotčených jejich reálný život a účast na fóru. myslím, že Tvá argumentace, respektive volný výklad, kulhají. Jde o užívání nicků, o nic jiného. Subsumovat Maldu pod tohle je výkon hodný génia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Ano, je to lehce kreativní výklad. A je na tom výkladu něco špatného?Diskuzní fórum diskutuje, jak jsi sám uvedl. Není to žádný schvalovací orgán, nápady s výstrahami a vysvětlováním jsou... nemám výraz. A pokud bychom ctili soukromí jen podle potřeby, něco ano, něco ne, tak žádné soukromí nectíme. Soukromí buď ctíme, nebo ne. V pravidlech je ctíme, tak ctěme. Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 No, Maldo.......nevim. Nechci si hrat na soudce...k tomu nemam ani moralni pravo.......spise bych rekl, ze to bylo takove........nestastne. A stane se. Ja s tebou problem fcil nemam. Ano, nešťastné, to vystihuje asi nejvíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Karlos ma pravdu........jsem kokot. Nechal jsem se unest........toz sorry. Implementuji svoje chovani na ostatni. Coz je pitomost.Diky za lekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ta uz sama tahle diskuze maldovi populariru a duverihodnost tady rozhodne nezvysi tak myslim ze ban je zbytecnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ano, nešťastné, to vystihuje asi nejvíce. Maldo, kurva, kde vůbec bereš tu odvahu něco tady ještě glosovat. Krátká rešerše Tvých aktivit na Aukru mi docela zdvihla kufr. Ty seš fakt vodpad. Jenom doplním.Tady děláš haura, a na Aukru prodáváš fejky. Moc pěkný číselníček, co Ty na to? https://aukro.cz/cifernik-prim-sport-1-reminek-6940588454 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Co to je subsumovat Maldu? Co to značí ve vlákně, kde by se teda mělo psát česky, když to je o českých hodinkách? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Zařadit, zahrnout, podřadit - promiň, v právničině dost často používáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se