Josef01 Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Je potřeba to porovnávat s těmito: https://www.prim.cz/prim-spartak-retro-le--1 1
Hamillton Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Zdravím zkušenější primkaře, zahlédl jsem v inzerci u jednoho aukčího domu tyto hodinky. Dle mého podvrh. Vaše názory prosím? díky za odpověď
Hamillton Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Díky. Samozřejmě jsem viděl, jen jsem to chtěl mít potvrzené, když jim budu psát ostřejší mail.
Bert Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Vykašli se na to. S velkou mírou pravděpodobnosti Ti odepíší, že tomu nerozumíš.... Vítej mezi námi. O primkách si toho tady můžeš přečíst spoustu.
Hamillton Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Spíš mě trochu irituje, že tohle se dostane do aukce. Nemají snad odborníka, který jim to nejdřív posvětí..
Bert Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Vydechni Aukro má zase odborníka, který doporučuje fejky a skládačky.
VRS_Lenka Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března S největší pravděpodobností je země původu Polsko, jeden jezdí s těmito a mnoha dalšími na blešák do Ostravy
špelda66 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Přesně tak, úplně první pohled utkví na ručkách a další zkoumání není třeba
Harwey Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna to snad nie https://www.antik-hovorka.cz/obchod/vzacne-prim-kal97-zlata-medaile-mvsz-brno-rok-1979-82510.html 1
lukassob Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna To jsem se chtěl právě zeptat, je důvodem, že stříbrné jsou skládačka? A kde se tedy vzaly díly na tu skládačku? Díky za objasnění.
Tobi Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 6:38, Bert napsal: A proč by to majitel webu neměl dovolit? Rozšířit No to je vlastně pravda, peníze vládnou světem, morálka je sprostý slovo. 1
Bert Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Pořád nerozumím. Ten inzerát je podle Tebe nemorální?
Tobi Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 7:03, Bert napsal: Pořád nerozumím. Ten inzerát je podle Tebe nemorální? Rozšířit Jak jsem psal.
Bert Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 6:52, Tobi napsal: No to je vlastně pravda, peníze vládnou světem, morálka je sprostý slovo. Rozšířit Jasně. Takže prosím po lopatě. Proč ten inzerát hodnotíš slovy, která pro jistotu cituji?
Tobi Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 7:42, Bert napsal: Jasně. Takže prosím po lopatě. Proč ten inzerát hodnotíš slovy, která pro jistotu cituji? Rozšířit Je to zkrátka můj subjektivní názor na cenu,končím diskusi. 1
Bert Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Aha, no konečně to z Tebe vypadlo. Kvůli ceně. A kolik by tedy bylo podle tebe "morální" za ty hodinky chtít?
zekon7302 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 7:51, Bert napsal: Aha, no konečně to z Tebe vypadlo. Kvůli ceně. A kolik by tedy bylo podle tebe "morální" za ty hodinky chtít? Rozšířit No asi tolik, kolik by za ně chtěl dát. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se