Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Tenhle cifr bez nápisu ČSSR se dával na ZJS. Jak je to s roztečí jsem ještě nezkoumal. A kal. 68 a 64 mají rozteč stejnou, ale jiný průměr strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Hledal jsem fotky černých ZJS a nenašel vůbec žádné bez nápisu Made in Czech Republic ani s datumkou na 6 hodině, všechny měli jen na 3 hodině. Jedna fotka pro ilustraci. Autor Bigges,člen fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Jen rychlé cvak - 3 x ZJS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Pěkná čínská trojice. A co ještě bliknout strojovny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Jedny se bránily otevření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Jedny se bránily otevření Když jsem to kdysi doma prohlížel - kvalitativně čínský hi-tech vyrobený nezletilou sezonní dělnicí mezi sázením rýže a splétáním bambusových rohoží po krátkém dopolením zaškolení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Když jsem to kdysi doma prohlížel - kvalitativně čínský hi-tech vyrobený nezletilou sezonní dělnicí mezi sázením rýže a splétáním bambusových rohoží po krátkém dopolením zaškolení Náhodou slušný výkon v 16hodinových směnách za hrst rýže a dolar na den. (myšleno ironicky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Nedávno jsem si u jiného ZJS strojku měnil prasklou pružinku v můstku pérovníku a srovnání uložení pruřinky s kalibrem 68 je asi stejné, jako srovnání krumpáče s pneumatickým kladivem. pod tímhle šroubkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 To je teda pěkně brakový strojek, už od pohledu vypadá poruchově a bohužel se tedy ukrývá i zde v tomto jinak velmi pěkném pouzdru: http://aukro.cz/hodinky-prim-c-96-i1958445347.html Zvenku huj, uvnitř fuj. Asi proto tu strojovnu neukázal, klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Nevíte někdo jakej může bejt kalibr v těhlech primkách ? Je to 210 nebo už je to něco jinýho (miyota)? zdroj (kupovat teď nehodlám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Nevíte někdo jakej může bejt kalibr v těhlech primkách ? Je to 210 nebo už je to něco jinýho (miyota)? zdroj (kupovat teď nehodlám) Domnívám se, že Ronda kal.715 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 V těchhle je Ronda 715, tak předpokládám, že v tě tvých to bude stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 A já mám i fotku dýnka. A bude to tím že o ně mám zájem. Nenecháme ty komentáře aukcí až po jejich ukoncení? Tak si asi zaspal protože tyhle zrovna šly za pouhých 4100Kč.Podle nicku je koupil starožitník z Prahy "Nickiii1 ".Takže sis je nechal ulétnout. No už je konec tak to mužem komentovat tady odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Tak to budou brzy znovu k mání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Domnívám se, že Ronda kal.715 V těchhle je Ronda 715, tak předpokládám, že v tě tvých to bude stejně Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Jedny skorodiplomat bastly http://aukro.cz/nara...1968356131.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Jedny skorodiplomat bastly http://aukro.cz/nara...1968356131.html Jen doufám, že si nemyslíš, že to udělal prodejce , aby se nechutně obohatil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Jen doufám, že si nemyslíš, že to udělal prodejce , aby se nechutně obohatil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Prosím znalce - tohle - je "dámský pavouk"? nebo něco ála Kirovskie. Menší verzi pavouka jsem ještě neviděl... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Prosím znalce - tohle - je "dámský pavouk"? nebo něco ála Kirovskie. Menší verzi pavouka jsem ještě neviděl... Díky Jak píše prodávající, je to pavouček, čili dámský modýlek, ta cenička za pavoučka zdá se býti tak trochu bombička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se