Radim01 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 V 5. 12. 2011 v 19:42, 'JR_2010' napsal: Jak píše prodávající, je to pavouček, čili dámský modýlek, ta cenička za pavoučka zdá se býti tak trochu bombička bombička? Jaká by tak asi byla reálná cena?
nikdo Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) V 6. 12. 2011 v 7:14, 'Radim01' napsal: bombička? Jaká by tak asi byla reálná cena? Reálná cena je jakákoliv v rozmezí od 150kč do 1250kč ,samozřejmě podle stavu a taky druhu ciferníku(reálná cena prodaných kusů na AUKRU). edit:myslím že jestli dámské nebo pánské nebude velký rozdíl...tady byly v pěkném stavu dámské a cena cca 600kč. Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem nikdo
Radim01 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 V 6. 12. 2011 v 8:06, 'nikdo' napsal: Reálná cena je jakákoliv v rozmezí od 150kč do 1250kč ,samozřejmě podle stavu a taky druhu ciferníku(reálná cena prodaných kusů na AUKRU). edit:myslím že jestli dámské nebo pánské nebude velký rozdíl...tady byly v pěkném stavu dámské a cena cca 600kč. OK, díky moc, to jsem chtěl slyšet. Rozpětí je mi jasné, jen výraz "bombička" může znamenat obě z krajních poloh...
JR_2010 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 V 6. 12. 2011 v 8:19, 'Radim01' napsal: OK, díky moc, to jsem chtěl slyšet. Rozpětí je mi jasné, jen výraz "bombička" může znamenat obě z krajních poloh... Tak ještě trochu jinak. Jednak hodinky nabízené v aukci, kterou uvádíš, nejsou dle mého názoru TOP (NOS), korunka i pouzdro nesou dostatečné známky používání, i když to není tak hrozné a na ciferníku je minimálně smetí, možná dokonce fleky jsou odřeniny. Pak obecně dámské hodinky se prodávají poněkud levněji než pánské (pro sběratele dámských velká výhoda) a nakonec k ceně prodávajícího 650K + 100k pošta si přičti cca 70k za stěžejky a cca 100k za pásek, tedy sečteno a podtrženo tyto Tě vyjdou na cca 920K, což mně se zdá jako "bombička" a při troše trpělivosti si troufnu říct, že je najdeš časem za třetinu.
Radim01 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 V 6. 12. 2011 v 9:10, 'JR_2010' napsal: Tak ještě trochu jinak. Jednak hodinky nabízené v aukci, kterou uvádíš, nejsou dle mého názoru TOP (NOS), korunka i pouzdro nesou dostatečné známky používání, i když to není tak hrozné a na ciferníku je minimálně smetí, možná dokonce fleky jsou odřeniny. Pak obecně dámské hodinky se prodávají poněkud levněji než pánské (pro sběratele dámských velká výhoda) a nakonec k ceně prodávajícího 650K + 100k pošta si přičti cca 70k za stěžejky a cca 100k za pásek, tedy sečteno a podtrženo tyto Tě vyjdou na cca 920K, což mně se zdá jako "bombička" a při troše trpělivosti si troufnu říct, že je najdeš časem za třetinu. Jo - díky! ...aneb: tahle odpovědička byla bombička
M@chino Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Omluva za OT, ale jsem rád, že hodinky Prim nesbírám. Vzhledem k množství prodejů hodinek Prim z pozůstalosti (např. viz Aukro) je sbírání hodinek Prim nejspíše nebezpečná věc. A jejich sběratelé musí být asi hodně ostří hoši ... teda pokud to není pozůstalost po nich ...
libor2002 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 V 6. 12. 2011 v 9:10, 'JR_2010' napsal: ... při troše trpělivosti si troufnu říct, že je najdeš časem za třetinu. Tech "bombicek" na Aukru je mnohem vice... desne vysponovane ceny za PRIM proste nepochopim, hlavne u jiz zabehnutych prodejcu - nechci jmenovat. Hmm, lepsi hledat neco jineho nez nizsi cenu o tretinu za PRIMky. Chapu "cenove palky" za Sport I, Spartaky, Diplomaty... ale v dobrem stavu. Jinak Pavouky, TV, Traktory... za 2tis a vic? No to uz vazne ne
stanik73 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Tak pánové, kdo se zajímá o artefakty související se značkou prim jako třeba nožíky, šálky apod , až zpozorní. Na aukru je dobová stavebnice PRIM malý hodinář, to mě opravdu vzalo :D http://aukro.cz/stavebnice-prim-maly-hodinar-i1982039006.html
stanik73 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 V 7. 12. 2011 v 16:32, 'libor2002' napsal: Tech "bombicek" na Aukru je mnohem vice... desne vysponovane ceny za PRIM proste nepochopim, hlavne u jiz zabehnutych prodejcu - nechci jmenovat. Hmm, lepsi hledat neco jineho nez nizsi cenu o tretinu za PRIMky. Chapu "cenove palky" za Sport I, Spartaky, Diplomaty... ale v dobrem stavu. Jinak Pavouky, TV, Traktory... za 2tis a vic? No to uz vazne ne Z logiky věci jasně vyplývá , že pokud se za pavouky, traktory nebo TV ve výtečném stavu dává už několik let krize nekrize 2tis nebo i vic, tak to není vyšponovaná cena , ale normální ustálená cenová relace potvrzená desítkami uzavřených obchodů .
JR_2010 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 V 7. 12. 2011 v 17:51, 'stanik73' napsal: Z logiky věci jasně vyplývá , že pokud se za pavouky, traktory nebo TV ve výtečném stavu dává už několik let krize nekrize 2tis nebo i vic, tak to není vyšponovaná cena , ale normální ustálená cenová relace potvrzená desítkami uzavřených obchodů . Otázka se ale stále vznáší nad tím subjektivním posuzováním výtečného stavu prodejci, někdy dost nechápu...
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Vše je otázkou fotek - buď je na fotkách vidět stav a pak je jednoduché rozhodování a nebo jsou fotky neostré a nebo jinak viditelně zavádějící a pak je to na odvaze kupujícího.
hirsch Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 V 8. 12. 2011 v 1:43, 'Honza.manta' napsal: Vše je otázkou fotek - buď je na fotkách vidět stav a pak je jednoduché rozhodování a nebo jsou fotky neostré a nebo jinak viditelně zavádějící a pak je to na odvaze kupujícího. Přesně tak, někteří prodejci, jako např. nejmenovaný starožitník z Karlína vychválí verbálně předmět až do nebe a pak mistrně udělá ponuré foto na tmavém podkladě bez jakýchkoliv detailů a potom už jen čeká na "hejla"......
long Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 V 8. 12. 2011 v 6:54, 'hirsch' napsal: Přesně tak, někteří prodejci, jako např. nejmenovaný starožitník z Karlína vychválí verbálně předmět až do nebe a pak mistrně udělá ponuré foto na tmavém podkladě bez jakýchkoliv detailů a potom už jen čeká na "hejla"...... Ano jsou to lupiči a vydělávají na matení lidí,píši to sem na chrono rok a mraky lidí tady se těch šmelinářů a prodvodníku zastává, ALE NiKDO TĚ NENUTÍ TO OD NICH KUPOVAT. Opravdu něko věříte tomu, že na Aukro koupíte někdo něco zajímavého??? NESMYSL, čeká na to 30 nebo spíš 300 dalších zoufalců. Blbost chce to nebýt líný a obcházet bazary atd atd. SEM PATŘÍ ODKaZY NA INZERÁTY, ne stesky.. Ano ???
JR_2010 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 V 8. 12. 2011 v 7:39, 'long' napsal: Ano jsou to lupiči a vydělávají na matení lidí,píši to sem na chrono rok a mraky lidí tady se těch šmelinářů a prodvodníku zastává, ALE NiKDO TĚ NENUTÍ TO OD NICH KUPOVAT. Opravdu něko věříte tomu, že na Aukro koupíte někdo něco zajímavého??? NESMYSL, čeká na to 30 nebo spíš 300 dalších zoufalců. Blbost chce to nebýt líný a obcházet bazary atd atd. SEM PATŘÍ ODKaZY NA INZERÁTY, ne stesky.. Ano ??? Nesmíš tolik koukat na zprávy na Nově, pak nabudeš dojmu, že všude je vše jen samý podvod. . Nejsou všichni prodávající na Aukru podvodníci a já už tam koupil pár kousků za (pro mně) dobrý peníz, ale je pravda, že zájemců je někdy hodně, ale za zoufalce se osobně nepovažuji. Jinak z Tvé logiky by potom vyplývalo, že v těch bazarech a na burzách prodávají samí blbci, kteří neznají hodnotu svého zboží a koupíš tam všechno výjimečně levně, a to já si tedy zase nemyslím, vždycky je to trochu o štěstí a někdy, náhodě a hlavně touze a trpělivosti kupujících.
michal_l Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 V 8. 12. 2011 v 7:39, 'long' napsal: Ano jsou to lupiči a vydělávají na matení lidí,píši to sem na chrono rok a mraky lidí tady se těch šmelinářů a prodvodníku zastává, ALE NiKDO TĚ NENUTÍ TO OD NICH KUPOVAT. Opravdu něko věříte tomu, že na Aukro koupíte někdo něco zajímavého??? NESMYSL, čeká na to 30 nebo spíš 300 dalších zoufalců. Blbost chce to nebýt líný a obcházet bazary atd atd. SEM PATŘÍ ODKaZY NA INZERÁTY, ne stesky.. Ano ??? NE! Někdo má prostě čas a chuť chodit po bazarech a někomu nevadí zaplatit nějakoustovku navíc a ušetřit spoustu času. Koupil jsem na Aukru pár věcí v perfektnímstavu - a že jsem možná zaplatil o něco víc mi vůbec nevadí.
JHonza Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 V 8. 12. 2011 v 7:39, 'long' napsal: Opravdu něko věříte tomu, že na Aukro koupíte někdo něco zajímavého??? NESMYSL, čeká na to 30 nebo spíš 300 dalších zoufalců. Blbost chce to nebýt líný a obcházet bazary atd atd. Párkrát se mi to už povedlo, ale většinou se jednalo o to, že to bylo asi zajímavé právě jen pro mě. Třeba takřka NOS Pobědy z roku 1953 za pár šupů nebo Rodanie s úplně zdevastovaným pouzdrem a strojkem v perfetním stavu - potřeboval jsem právě ten strojek... Věci, které frčí, se na Aukru opravdu moc nenajdou, a když tak za dost fantastické ceny. A v bazarech to taky záleží hlavně na štěstí.
nikdo Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Tak zas k tomu AUKRU...co je na těhle hodinkách vzácného a neznámého (mimo to že se alespoň mohly oprášit než šly do světa)?? Fialová metalíza,kalibr 96 byly ve standardní nabídce.
booker007 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 V 8. 12. 2011 v 12:50, 'nikdo' napsal: Tak zas k tomu AUKRU...co je na těhle hodinkách vzácného a neznámého (mimo to že se alespoň mohly oprášit než šly do světa)?? Fialová metalíza,kalibr 96 byly ve standardní nabídce. No právě asi ta letitá zažraná patinka !!! A to za nějakou tu tisícovku navíc přeci stojí
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 V 8. 11. 2011 v 7:34, 'rama' napsal: Všiml jsem si toho už několikrát u plastových lunet na některých starších Sportech 2 s fosforem: font č. 3 je stejný jako u Sportů 1. U naprosté většiny lunet S2 je vršek č.3 do obloučku. Je to něco jako malá raritka? Moc často to teda vidět není. Fotka jako důkaz: Publikováno 8.listopad.2011 - 09:35 Tak to se omlouvám, každopádně jich asi už moc pěkných nebude a sehnat rovnou 3 ks na tu původní barevnou řadu S2 nebude jen tak, pro perfekcionistu. I 1 na č. 10 má jinačí font teď koukám.
Návštěvník rama Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Pěkná skupinka, všechno NOS stav? Kde to roste?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se